Som jediná čo má.po case omrzia? Nepíšte že som nenašla toho správneho ale mňa vždy muž omrzí.ked.ho dostanem nie.len do postele ale tak celkovo...a to mám cez 30
@viestta ja len či to niekto tiež takto má...alebo mal a sa zmenilo to časom...
Asi potrebuješ takého čo bude robiť vilomeniny🙂pri takom sa nebudeš nudiť pár nocí nepríde domov a tak🙂možno tieto typy sú pre teba nudné a dobre
@luccija vieš že asi hej...aj som mala a to fungovalo a potom aj ten sa polepšil hh
Ja som to tak mala. Ale do mňa sa každý hneď zamiloval, vyznával mi lasku na druhom rande, takze má to hneď omrzelo. A to boli aj úspešní muži so zázemím, pekní, inteligentní.. Ano, jediný chlap, ktorý má neomrzel, je mojim manzelom. Nie je prelietavý, ale nikdy nebol 100% skrotitelny, nedal sa dostat pod papuču a preto sme spolu roky a z mojej strany je tam stále záujem.
Aj tetu vsetci normalny chlapi nudili, omrzeli...tak teraz si nasla takeho co ma o zabavu postarane, ale v tom zlom.zmysle slova...nosi jej kvety kazdy den (kradne o zahrad), pije, vraj aj fajci marihuanu, a chodia apolu na vyletiky, kazdy vecer v lete grilovali....jej deti sa ho boja, a aj ona neraz spala v kupelni zamknuta kvoli jeho excesom...ale drzi sa ho ako kliest, lebo kvietky, lebo vylety, grilovacky, lebo ziadny stereotyp...
No vidíš a koľko žien tu čaká, kým sa muži polepšia a ty to máš a nič z toho🙂svet je nespravodlivy
A aký by mal byť podľa teba?čo vlastne hľadáš ci sama nevieš?čím Ťa omrzia sú na teba príliš nalepen, je s nimi nuda asi si taký akčnejší typ zeny
no ono je to o tom, že prídeš časom na to aké by si mala šťastie keby si s niektorým ostala, keby si proste videla, čo ti môže dať, ak ťa nejaký ten chlap mal rád a chcel byť s tebou.
Hmmm... Ja mam 40 a este som nebola s chlapom dlhsie ako 2 roky.. neviem si s tym pomoct..vzdy nakoniec zistim, ze samej mi je lepsie a rozidem sa s nimi.. tazko sa prisposobujem, aj ked snaha je, ale, stale mam pocit akoby som bola obmedzovana a celkovo, som taka samostatna...
Ale cim budem starsia, tym viac mi urcite daka spriaznena dusa bude chybat 🤔