Prosim o radu. Pozicala som si 50 e od otca mojej dcery,s ktorym nezijem,on mi vsak tento mesiac neposlal vyzivne,ale peniaze pyta,tie pozicane,mam ich vratit ci to brat akoze si to nechavam miesto toho vyzivneho?
Vrátila, keďže toto sa nesmie robiť pri výživnom pokiaľ viem ..
kompenzovala by som to s vyzivnym ale napisla by som mu k tomu mail alebo sms, aby bolo dolozene.
Nemôže sa stať že ti to neposlal schválne lebo si mu nevrátila peniaze?
peniaze si ponechaj a napíšmu slušnú sms alebo email že keďže ti včas neposlal výživné na deti , tak toto považuješ za jeho časť. Poďakuj sa mu za to .
Za to ze neplati vyzivne moze ist do basy. Mozno mu to treba pripomenut. Dieta nie je rastlina, nezije zo vzduchu a vody 😡
Vrátila by som mu ich. Zároveň by som žiadala výživné. Ale nie na ruku. Bud sekom, alebo na účet. Takto je to zle nastavené, ak ti platí na ruku.
Ja by som vrátila a počkala, či výživné zaplatí. Nezaplatí, udala by som ho. Ak dáva výživné na ruku, máš mať doklad, bez dokladu by som to nepovažovala za výživné.
Ked neposlal ti vyzivne, tak by som nevratila, keby bola ina situacia, tak hej a bez problemov 🙂
Vrátila by som.
@negymama ano to som urobila
Povedala by som mu, ze o tych 50€ moze poslat tento mesiac menej.
Nič by som nevrátila..je to tvoje výživné alebo teda časť výživného pre tvoje dieťa
Je to výživné 😃 ja by som nevratila