Zato že chcem aby chlap vedel zabezpečiť rodinu ak by nejakú máme, tak som vraj zlatokopka čo ide po peniazoch..
Jeden zarábal 550€ a mu hovorím že veď 650€ je minimálna mzda a on povedal že joooooj že keby mal 650€ že to by sa žilo... Zato že nechcem byť s chlapom ktorému nevadí že by sme zivorili keby náhodou ostanem na materskej tak zato som zlatokopka ? Ja tiež nemám Boh vie aký plat ale na východ celkom dobre. Mám cez 800€. Ide o to že keby m snahu ale nesnaží sa jemu to tak vyhovuje. Tak vraj pozerám na peniaze a som zlatokopka. Aha takže mám snim žiť a mám ja ťahať domácnosť skoro a nemôžeme mať ani deti lebo by ich neuživil. Ja neviem ale ja nechcem žiť od výplaty do vyplaty. Nevravím že chcem tisíce.. ale aspoň priemer.. a vadí mi že nieje ambiciózny že sa nesnaží niečo dosiahnuť a docieliť a v podstate že sere na to že jeho rodina by žila v biede.
Ten Ti robiť viac, aby zabezpečil rodinu, nebude ... to sú takí tí vyciciavači ... ja by som ho nechala, načo Ti je taký partner? ... nie si zlatokopka, on je lenivec a darmožráč.
Nie si zlatokopka. A dobre rozmýšľas. Už len porozmýšľať, či s ním ešte zostanes....
Niesi zlatokopka, máš to v hlave upratané a rozmýšľaš správne.
Utekaj máš pravdu
Je mnoho žien čo zarobí viac ako manžel, muž, chlap...keby sme každá chcela, mala len takého, čo zarobí neviem...neviem ako by to dopadlo.
Pokiaľ ostatné sedí a problém sú len peniaze, dá sa.to vyriešiť.
Málo informácií. Niekde na východe v meste kde je 30 percentná nezamestnanosť je možno rád, že prácu má, hoci za minimálnu mzdu. Teda pozrela by som sa na to, či je na tej pozícii preto, že tam nič nerobí alebo lepšiu platenú prácu nevie zohnať. A ved môžeš aj ty ísť do roboty a on ostať na rodičáku a rovnako si už teraz šetriť na rodičák, ak máš 800 nemusíš to všetko rozflákať. Pozri ja som zase stretla kopu chlapov čo prachy majú, ale žgrlošia ako keby žili z hmotnej núdze. To za mňa radšej chlap čo zarobí málo a uskromíme sa, dopraje mne a deťom (v rámci svojich finančných možností) ako nejaký čo by bude vyčítať že som nekúpila chlieb za 1,50, ale drahší za 2 eurá a peniaze bude držať v ponožke.
Ze vobec riesis co o tebe povedal chlap ktoreho nechces . Snad vies aka si co chces a nemusis to nijak obhajovat.
Utekaaaaaaj!,
@vilma7 Tiež boli časy, keď som zarábala viac ako muž ... lenže tu je iný problém ... jemu sa jednoducho nechce zarobiť viac ... a to je rozdiel ... u nás keď neboli peniaze, muž bral nadčasy, chodil na brigády ... v tomto prípade to nehrozí.
veď načo si s ním
Vyplata nie je vsetko. Ak je napriklad schopny postavit dom svojpomocne je to pekny benefit a nahradi to aj malu vyplatu. Zalezi ako sa stavia aj k ostatnym veciam v zivote, ak je to typ ze odrobil som si za 650 a padla tak taky typ by som asi nechcel. Musis vediet sama aky je "akcny" a aktivny v inych zivotnych sferach.
Véd s nim nie si tak načo riešiš co povedal. Nie každý je ambiciózny a chce zarábať neviem koľko, sú typy ľudí kt volia radšej istotu a prácu co ich baví aj za cenu ze zarobia malo.
Mne osobne nevadí ak by chlap zarábal menej ako ja pokiaľ by ostatné veci sedeli a zarábal by menej z dôvodu kt som uviedla. Vadilo by mi ak by vôbec nepracoval, doma nehol krížom slamy a ešte aj hundral.
Mam kolegyňu kt chlap zarobí polovicu co ona, tak on znížil svoj úväzok čiže dostáva ešte menej a venuje sa deťom a domácnosti a ona zarába. A ona si pochvaľuje príde domov je uvarené, upratané, deti spokojne, vyloží si nohy vypije kávu a potom sa venuje už len deťom a chlapovi
Muz s platom 550 eur? Zvlastne, casto su tu nazory, ze muzi automaticky vzdy dostavaju vysoke platy. Pritom vyska platu este stale vzdy zavisi od konkretneho cloveka, lokality, vzdelania, oboru, pracovitosti, spolahlivosti, ci kontaktov.
550€ a zlatokopka? 😆 Fuuu chlapec si fandi 😄
Dobre sa na to pozeras, z lasky sa v dnesnych casoch (a vlastne ani ziadnych inych) vyzit neda. No - len peniaze stastie, radost a spokojnost neprinesu. Lahsie sa s nimi ale zije. Hladaj si rovnako nastaveneho chlapa, ktory je rovnako ambiciozny ako ty. Mozno nie viac - aby ti casom nevycital, mozno nie menej - aby si nevycitala ty. Taky nejaky stred 🙂 Ja som napr. vzdy zarabala viac ako partneri.
S vyskou prijmu suvisi aj vyska pn, davka v nezamestnanosti, invalidny doch., vdovsky, sirotsky, starobny - a toto ludia akosi opominaju. Je fajn, ak uz teda chlap menej zarobi, ale je aspon zrucny a nestiti sa prace (napr. ako uz tu spomenuli svojpomocne postavit dom). Ale co z toho, ked dojde na to, co spominam vyssie - pn, nezamestnanost atd? A nie je nic viac odpudivejsie, ako chlap, ktory sa stazuje a plačká (okrem dalsich pripadov, ale to je na inu temu - kripli bez charakteru atd). Debilko, ktory ta nazval zlatokopkou, s prijmom 550 asi vela nenaskace, mozno ak tak doma v detskej izbicke drzo svojej mame do reci.
Už len priniesť popcorn... :D Ženy sa zmenili vážne neskutočne, ale ku horšiemu, čo vidno aj tu... Pokiaľ máš ho rada tak buď s ním, ak nie tak nech si nájde inú spriaznenú dušu, ktorá nebude ani riešiť, že koľko zarába. Bude mu s ňou dobre... On je asi dobrý chalan a si zaslúži niekoho lepšieho... Nemôže každý zarábať 10 tisíc eur mesačne....
Nie si zlatokopka. Je normalne, ze chlap ma dokázať uzivit rodinu.
@zoro9836 Niekedy bola možno málo, ale tipujem, že autorkin priateľ má viac ako minimálnu mzdu. 550 eur v čistom nie je predsa minimálna mzda. Keďže tá je na úrovni 646 eur v hrubom. Chceš povedať, že platí len 90 eurové dane? Pochybujem... Podľa mňa to zodpovedá tak platu cca. 800 eur v hrubom... To nie je už predsa až tak málo a je to aj bežné... Ten plat je v pohode podľa mňa. Na východe je celkom bežný....
Tak naco si s nim? Pocuvat vycitky dookola? Vyplatu nezmenis ak nezmeni poziciu, ako na chlapa je to strasna vyplata to je minimalna mzda co robi? Tolko hadam ziadny chlap uz nezaraba