Vraj nemám vzťah k priateľovmu psovi

7. jún 2023

Dobry vecer zaujima ma co si o tom myslite. Moj priatel mal nejakych 7 rokov predtym nez sme sa spoznali doma s rodicmi psa. Ked sme isli do spolocneho byvania pes ostal u rodicov, nikdy mu nic nekupoval (myslim nejake granule, pamlsky, hracku), vyvencil ked bol navstivit rodicov a to je cele, ani raz nenaznacil ze by si chcel vziat psa do spolocneho byvania. Naopak, este navrhol aby sme si spolu vzali nejake steniatko z utulku. Suhlasila som a uz dva roky mame doma spolocneho psika. Poslednu dobu mi ale zacal coraz castejsie vycitat ze neprejavujem nejaku extra naklonnost k ich psovi ked sme u rodicov na navsteve, pritom vzdy ho pohladkam, prihovorim sa mu, pohadzeme si lopticku, kupim a donesiem pamslok ci nejaku hracku. Sam priatel je ten typ, ze ked mu vonku ukazem, aha aky zlaty psik ide, tak mi odvrkne ze to je cudzi pes a jeho cudzi psi nezaujimaju. Presne taky je pre mna ich pes ktoreho vidim raz dvakrat za mesiac. Nie v zmysle ze ma nezaujima ale nemam k nemu ziaden vztah, co je podla mna asi normalne nie? Nie je to moj pes. Ja uz neviem, uplne ma zblbol a pripadam si divna.

jana0215
7. jún 2023

Nechápem, čo má za problém. Ja nemám poriadne vzťah so psom, ktorého majú moji rodičia. Na svokrinho som doslova alergická, lebo je to nevychovaný pes, ktorý furt len šteká a skáče po všetkých. Muž to nikdy neriešil. A pritom doma máme spoločného psíka, ktorého obaja milujeme.

jana0215
7. jún 2023

Jedna kočka to tu vždy tak trefne napíše - "nemám problém, vymyslím si." Toto mi presne sedí na tvojho frajera. Inak je vzťah ok?

gejb
7. jún 2023

@jana0215 je toto jedine co mu zrazu vadi alebo je toho viac? ...lebo je to blbosť, máš predsa vzťah k svojmu psovi, to si myslím stačí...

mikadooo
7. jún 2023

😄. Nuž, povedala by som - nie, nemám nejaký extra vzťah k tvojmu prvému psovi, nakoľko sa s ním moc často nevídam a tiež som si nevšimla, že by si ty s ním mal nejaký extra intenzívny vzťah. Snažím sa k nemu správať rovnako ako ty. 😉

jana0215
7. jún 2023

@gejb asi si chcela autorku označiť. 🙂

miadi
7. jún 2023

Tak mu povedz ze mas jeho psa radsej ako jeho rodicov! Nech mà nejaky ozajstnejsi “problem.” 🤣 nie si vobec ppvinna mat nejaky vztah s domacim zvieratkom jeho rodicov. Divny je on. Uz nevie kde mà najst chyby tak hlada..

0silvia0
7. jún 2023

Odkomunikovala by som to presne tak ako napisala @mikadooo
Naco sa pretvarovat? Co tymi vycitavymi recami chce tvoj frajer dosiahnut? Pekne mu povedz narovinu, nech jeho vlastne vycitky svedomia voci svojmu psovi neprenasa na teba, je to detinske. On sa vykaslal na svojho psa, nechal ho u rodicov, on ho malo navstevuje. Mal si ho zobrat so sebou a mala by si s nim vztah.

anonymanonym
7. jún 2023

Som velka milovnicka psov, ale aj tak nechapem co akoze tvoj priatel este viac od teba v tomto smere chce. Spytala si sa ho co konkretne si teda predstavuje? A inak tiez to vidim skor tak, ze svoje vlastne vycitky (aj keby podvedome) voci tomu psovi prenasa na teba.

alex49
7. jún 2023

Vzťah máš s frajerom a nie so psom. Neviem ako viac sa máš venovať psovi, ktorého vidíš raz za čas.

pinkgirl
7. jún 2023

No nechápem čo ešte od teba očakáva voči tomu jeho psovi🤦. V prvom rade ho ON opustil a zbavil sa ho mechanim u rodičov, sám mu ničím neprispieva.... A teraz očakáva od teba, že si toho psa budeš brávať k vám na víkend či čo,hm????!! Skôr si priateľ týmto rieši niečo iné... nejaký iný problém, ktorým zastiera že temou je jeho pes.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nikto2234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vanilkovazmrzka
8. jún 2023

A preco ti to akoze vycita? Sa mu ten psik stazoval, ze ho nelubis? 😅

kvetinka75
8. jún 2023

panebože to ako vážne? Vyčíta ti že nemáš vzťah ku psovi? Kam tento svet speje. 😂

mery333
8. jún 2023

Nemám problém, vyrobím problém. 🤔

kornelies
8. jún 2023

2x som precitala tvoj prispevok,ci dobre vidim😱. Netusila som, ze clovek mamat vztah k zvieratu, ktore vidi raz za cas
Celkovo, zvierata netreba davat na piedestal a klanat sa im. Respektovat, netyrat, primerane krmit, to pochopim.

zuza265
8. jún 2023

Ja tomu ale nerozumiem 😂 a nevysmievam sa tebe. Ale nechapem co riesi? Ziarli na to, ze pochvalis ineho psika a nemas “vztah” k jeho psikovi podla jeho predstav? Toto je malicherne a zvlastne. Ty mas vztah so svojim partnerom. Mate spolu psika, s ktorym mas vztah. Ale ty ani nie si povinna vytvarat si specialny vztah so psikom u jeho rodicov. A popritom co pises aj napriek tomu mas k tomu psikovi pekny vztah. Ja nerozumiem co do prdele mu vadi? Ved on k nemu moze prechovavat silnejsie city. Je to ok. Ale nech neocakava, ze ty sa kvoli tomu psikovi rozkrajas. Nepoviem keby si ho neznasala alebo mu nieco urobila, ignorovala ho. Ale toto? Tvoj priatel je zvlastny a je zvlastne, ze toto mu vadi a dokaze s tym podpichovat v akejkolvek situacii. Skus sa s nim znova porozpravat o co mu ide. A ze nikdy nebudeme mat k “cudzim” psikom, zvieratam, ludom taky vztah, ako si niekto predstavuje a len preto, ze to niekto ocakava… kks toto mi normalne na chlapa ani nesedi. Co prcic riesi?

mable123
8. jún 2023

pes je pes a človek je človek... druhý krát sa chcem narodiť ako pes keď vidím ako niektorí ľudia dokážu obdivovať tieto stvorenia do nebies... radšej 3 psov ako vychovať dieťa, to je dnešná doba. Podotýkam, že mám rada zvieratá, ale bozkávať a kŕmiť ho mojou vidličkou nikdy nebudem :D

cacianka
8. jún 2023

@elizabet173 presne to mi napadlo.
On sám kašle na svojho psa, nič mu nekúpi, nevenuje sa mu ale jej ide vyčítať ( pričom ona sa cudziemu psovi venuje viac ako jeho majitel).
Za tým je niečo iné, keď takto vyvádza...