Vraj mám krajší zadok ako jedna dotyčná

7. aug 2020

Ahojte baby ja len jednu mozno blbu otazku neviem akosi mam vysvetlit jednu vec od priatela..bol dnes doma u kamarata ktory ma sestru co po nom kedysi isla a chcela ho este ked sme spolu neboli a to sme uz 10 rokov spolu a mame dieta..a on mi vecer povie doslova citujem milacik a mas krajsi zadok ako xxx memenovana dotycna..totizto sa tam opalovala vraj a kukal na nu co si mam o tom mysliet netusim mne sa to nepaci tiez nekomentujem akeho chlapa kde vidim a ake co ma a neporovnavam a este aj ked to je takto ze sa poznaju a chcela ho... asi potrebujem ukludnit a otvorit oci...alebo neviem..no necitim sa dobre..keby mam nieco takto povedat ja tiez by sa asi necitil najlepsie ci?

autor
7. aug 2020

A este ma aj mrzi ze uz nie som z tych najchudsich ako ona po dietati...

nikpa
7. aug 2020

Podľa mna ta len tak podpichol, no a ešte aj kompliment ti dal 🙂 normálne ze chlap sa pozrel keď sa tam opalovala. A ked sa ti nepáčia takéto poznámky a máš mať po nich takéto stavy, ze sa necítiš dobre tak mu to povedz. Nech si to nabudúce nechá pre seba.

autor
7. aug 2020

@nikpa no ved to som mu aj povedala ze sa mi to nepaci ze naco mi nieco take hovori a ano chapem ze je normalne ze sa pozre ale tak tiez nekomentujem kde sa kedy pozriem a neporovnavam ze co je lepsie na druhych oproti nemu ked ho lubim takeho aky je.. kompliment nooo kym neschudnem na povodnu vahu tak ani neberiem vazne asi uz..kedze on je vysoky chudy a ma uz menej ako ja co som mala o dobrych 25 az 30 menej

majkeel
7. aug 2020

Tak mu povedz, Ty zase sukas lepsie ako moj byvaly. 🙂
Na druhej strane 30kg je uz poriadne zdravotne riziko (tlak, cukrovka, infarkt,...), ked uz to nevadi ani tak v zrkadle.

autor
7. aug 2020

@majkeel argument dobry ale aj tam uz to ide dole vodou popri malej.. ako ono vidno nie je nejak na mne trochu brucho zostalo ale mna strasi uz len ta vaha ze ide hore a oproti nemu hmm no zo 45 spred porodu teraz pomaly 70 veru nieje mi vsetko jedno a on zas chudne zo 72 ma o 5 menej

sim_sis14
7. aug 2020

Uff no.. Vieš ono toto je skôr len ze sama cítiš to ako si menej príťažlivá - nebudeme si klamať každá žena ak sa o seba prestane starať je menej príťažlivá ja to vidím na seba aj bez dieťaťa.. Nemôžeš viniť jeho a tobôž nie svoje dieťa. Je to komplex so samej seba.. Ja to poznám ale toto začínaš preháňať. Uvedomujes si ze máš kg na viac ale idú hore.. Idu hore lebo to neriešis a si pohodlná.. Radšej si dáš niečo na viac alebo sa vyhovoris, že kvôli pôrodu kvôli dieťaťu a neviem co ďalej.. No a potom ti povie muž úplne nepodstatnu podpichovu somarinu, a si z toho mimo. Naber sebavedomie a skus niečo zmeniť v sebe a potom ta to už tak ľahko nerozhadze.. Nechcem ta nahnevať alebo byť zlá ako ženy tu na MK, ale myslím to v dobrom sama som to zažila 🙂 drz sa, a nepreháňaj! 💪

eliska13
7. aug 2020

67 kg chlap?nie je to malo?
Tak niektorí chlapi si ani neuvedomia, že slovne prestrelili najprv povie, že ju ocumoval a potom ešte porovnáva🙈taký truhlik.A určite by mi to tiež vadilo a rovnako by Ti to vadilo aj, keby si mala tých 45 kg

nikaeli
7. aug 2020

mňa zaujalo tvoje tvrdenie, že to nie je nejak vidno - mala si 45 a máš 70? fakt si myslíš, že nie je vidno rozdiel? ja som mala 55 a mam 62 a nie a nie sa toho zbaviť a štve ma to, lebo rozdiel vidím a aj citím..

je normálne, že sa pozrel, chlapi radi porovnávajú.. ale.. žije s tebou, máte spolu drobca, tak sa preto netráp, snáď mu nebudeš vyčítať pohľad.. ja môjmu občas aj sama poviem, že aha aká kočka, aké má pekné nohy alebo úsmev.. alebo poviem dáme, ktorá ide oproti, že ma veľmi pekné šaty, pristane jej to.. vo vzťahu sú dôležitejšie veci ako zadok 😉

moonlight1210
7. aug 2020

Myslim, ze o tamtu mu nejde. Ale teba by rad zase videl ako kedysi. Alebo aspon chudsiu.

Kazdopadne ti to naznacuje tak pekne. Nie, ze na teba rovno zautoci, ze si tlsta a rob so sebou nieco.
Zalezi mu na tebe, len chce, aby si si vstupila do svedomia a zacala sa snazit.
Chop sa sance, uprav stravu a povedz mu, ze chces chudnut a navrhni, ze zacnes kvoli nemu chodit behat, cvicit, cokolvek. Pekne ho nechaj s dietatom a chod.

Je jednoduchsie sa urazit. Ale ked to prestanes brat ako vycitku, ci podpichnutie (dokonca si vyhodis z hlavy tu hlodajucu iskricku ziarlivosti), tak z toho mozes vytazit. Tak to vezmi tymto smerom.

medeaa
7. aug 2020

ak to mal byt z jeho strany kompliment tak podla mna velmi ubohy a nevkusny. Tiez by ma to nastvalo
, necudujem sa ti.

kittykat22
7. aug 2020

A nie je problem ten, ze ako si nabrala par kg po dietati tak sa necitis pritazliva, a preto ziarlis? Zrazu ti pride konkurencia aj tam, kde ta to predtym netrapilo?

nini1010
7. aug 2020

Podla mna nie je ani tak problem ona ako sa citis ty kvoli svojej vahe menej atraktivna a porovnavas sa s nou lebo ti kleslo sebavedomie.Daj sa do poriadku,zacni cvicit,schudni a uvidis uz ti nebude vadit.

h2
7. aug 2020

Panebože, toto Ťa dokáže naštvať? Mňa by to potešilo. Horšie by bolo, keby Ti povedal, že to ona má krajší zadok, ako Ty. Tvoj muž proste vidí, že si nešťastná zo svojej hmotnosti a snaží sa Ti dať najavo, že Ťa miluje a páčiš sa mu taká, aká si. A možno je to aj tým, že bol u kamoša, ktorého sestra po ňom išla a Ty o tom vieš, tak Ťa chcel upokojiť, že ona sa mu nepáči a nemusíš si pre ňu robiť starosti.

vilma7
7. aug 2020

Máš skoro dvojnásobok čo predtým a ty napíšeš že to nie je vidno? A čo ich nosíš v ruksaku?
Žienka sa spamätaj a vzhľadom na to ako si dopadla po pôrode ( s váhou) buď rada, že ti dal aspoň takýto kompliment.

jajka71
7. aug 2020

Hovoria z teba hormony a vlastna nespokojnost s vlastnym vizualom aj ked sa snazis nahovorit samej sebe ze si velmi nezmenila svoju vizualnu stranku ak by si mala 5 ci 10kg ako pred porodom tak toto vobec neriesis. Ja ma 5r dvojicky a aktualne mam viac ako v tehu relativne kratkom ale nenahovaram si ze vyzeram ako pred a ze mam par kil viac....uvedom si len, ze keby chcel aj on ju tak nieje s tebou a ked je s tebou tak vie preco. Chlapi si neuvedomia ze sa nas moze dotknut co povedia moj povie casto, ze uz sa ani ozvat nemoze....on sa vytesuje, ze mam vacsi hrudnik ako pred 2ickami ja riesim brucho a boky ale pri endokrinnych tazkostiach a metabolickych poruchach (pred 15r som mala pri 168cm 47kg) som rada ze drzim az na chrup pokope. Ty si skus uvedomit, ze ten tvoj je s tebou a jej ani v myslienkach sancu nedas. Kup si topanky s oblou podrazkou v znamej sieti ci sportovu verziu, pi co najviac nesladennych napojov a chod co najviac pesi ja som mala pred 2r ked som kocikovala menej ako pred tehu...fakt si hlavne uvedom ze tieto aktualne pocity zrkadlia len tvoju nespokojnost s rozdielom pred\po narodeni dietata a ten tvoj ak ju nechce neries. Skus riesit viac to ako sa citit vo svojom tele lepsie. Nemusis sa vratit do povodnej konfekcnej velkosti ale dolezite je, aby si sa citila lepsie v svojom tele a to zrejme pri sktualnej vahe nebude. Ja sa ucim pit nesytene mineralky a bez cola napojov a chodit viac peso aj ked moji inak obdarovani uz niesu v kociku a uz nebyvame na 2hom bez vytahu. Je to v tvojej hlave. Cim skor sa budes citit lepsie ty, tym menej ta budu trapit ine a tym viac bude ziarlit on ....bude on "na pozore"

andreatytler
8. aug 2020

Tazko sudit, lebo nepoznam tvojho muza a neviem ci taketo veci su pre neho normalne alebo je to ojedinele. Tiez zalezi od tonu akym to povedal... usmieval sa pri tom?... je tvoj zadok jeho oblubena cast tvojho tela? Robi ti normalne komlimenty na zadok?
Moj muz by tiez nieco take zapotil lebo nerozmysla ci sa ma to nahodou nedotkne ale viem ze ma lubi a sa mu pacim aka som (aj s extra kilami po porode) a brala by som to ako kompliment. Ale trochu by mi to tiez vrtalo v hlave.

letfenixa
8. aug 2020

Neviem, či čítam správne, ale on pochválil tvoj zadok, nie tej druhej ženy, či zle vidím? Tak aké komplexy? A ak sa ti nepáči, že ti to povedal, že sa pozrel na iný zadok, tak mu to normálne povedz.

miadi
8. aug 2020

Ona ho volakedy chcela on ju nie .. vybral si teba.. po xx rokoch ju videl v plavkach a doma skonštatoval že mas krajsi zadok.. diplomat to nebude proste chlap co komentoval že sa mu viac paci co mà doma ako co sa mu volakedy nukalo. Mal asi radsej drzat jazyk za zubami ale verim ze to vnimaš horsie ako to je. Je uplne fuk kto mà kolko kg ide o to čo sa paci jemu aky je jeho vkus .. bol to taky prostoduchy kompliment o ktory si nestala a zbytocne Ta rozladil .. nic viac teš sa zo života zdravia neries kazdu banalitu .

maciatkolulu
8. aug 2020

@vilma7 pozri, netusis ako vyzerala predtým ty, mohla byt vychudnutá a pod. Primárne tu rieši iné. Neviem ako dopadla po pôrode okrem toho, že ma zjavne zdravé dieťa a milujúceho muža. Ktorý jej dal akurát tak kompliment.. Nie každý muž má rád vychudnutá ženské. Takže, neviem, či kila nosí v ruksaku, každopádne si myslím, že keď bude mať chuť a pocit že ma chudnúť sa do toho dá. A k problému ktorý má... Nemusíš sa vôbec báť podľa mňa, povedal ti kompliment.

maciatkolulu
8. aug 2020

Povedal ti kompliment, aj keď nie domysleny, ale tak co čakať od chlapa😂

diewcatqoo
8. aug 2020

A co ta vlastne stve? Ze ta pochvalil alebo to, ze nie si sama spokojna so svojim telom?
Mne bezne chlap hovori, ze mam krajsi zadok ako xy. Nikdy mi nenapadlo sa nad tym nejako hlbsie pozastavit. Ja mu tiez hovorim, ze ma napr. lepsiu postavu ako xy. Sme spolu 13 rokov a bez vzajomnych vycitiek sa pozrieme aj za inymi.
Btw, ak si myslis, ze to, ze si po porode zostala na vahe 70 kg a nevidno to oproti tvojej povodnej predtehotenskej vahe 45 kg, tak urcite to nie je pravda. Musi to byt mega vidno. Ak si takto spokojna a je spokojny aj partner, tak fajn. Ja ale byt na tvojom mieste, tak s tym urcite nieco robim. Neviem si predstavit, ze by som vazila viac ako moj chlap.

kassandra25
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lenuliatko84
8. aug 2020

Kazdy chlap sa ppzrie zene na zadok preboha co zvelicujes?

lenuliatko84
8. aug 2020

@kassandra25 po 10 rokoch asi vie ci si s nim rozumnie😃

syslik81
8. aug 2020

teba nestve to copovedal teba stve to ako vyzeras-ale zato nemoze manzel a ani ta dotycna.. miesto fnukania a vyppisovania nezmyslov na konovi pohni zadkom a zacni pre seba daco robit-posilka je fakt skvele miesto ;)

oli18
8. aug 2020

Zmysluplná téma

andrejka1974
8. aug 2020

Ze ti povedal ze mas lepsi zadok ako ta druha tak to je kompliment potesil by prosim ta na taketo reci si casom zvyknes ja tiez komentujem druhych chlapov ked maju krajsi zadok ako moj

stanulienkat
8. aug 2020

Tema ako do bravicka.😂