Ahojte žienky. Poradte mi. Som v 20tt a mierne somnou kývajú hormony. Ja to vnímam tak že sem tam vybuchnem a uvedomím si že to nebola vhodná reakcia. Myslím že to nie je nič hrozné. Ale môj partner mi občas povie že odkedy som tehotná tak som prepnutá a že mu leziem na nervy. Už viac krát som mu povedala nech si prečíta článok o tehotných ženách a ich hormonálnych zmenách alebo nech sa poradí s kolegom čo má rodinu že moje správanie je adekvátne k môjmu stavu. Ale on to odmietne. Vraj nebude nič čítať a nebude sa o tom radiť s kolegom. Poradte mi ako mu to mám vysvetliť.
Nijako. Ospravedln sa mu, ze ta velmi mrzi, ze si svoje vykyvy vybijas na nom a nezhadzuj to na hormony a tvoj stav. Snaz sa ich eliminovat na minimum, a ked uz vybuchnes, ospravedln sa opat, objim ho a daj mu pusu a dufaj, ze to s tebou vydrzi ;)
@moni244 Vôbec nechápem načo sa k tomuto vyjadruješ. Absolútne ma nepoznáš a som dosť sebakritický človek na to aby som vedela opísať svoje správanie a fúria rozhodne nie som. Aj tá primitívna poznámka z predošlej diskusie že či chcem od vás peniaze. Jasne som tam žiadala o radu! Nie peniaze. Tak ťa žiadam aby si nekomentovala moje príspevky ak na ňu nemáš rozumnú odpoveď a dostatok empatie.
nič mu nevysvetľuj a správaj sa slušne....hormony/nehormony,ak človek vybuchne,tak sa patrí ospravedniť a ísť ďalej....
@luciakozakova zlatko, ja si budem komentovat, co ja chcem 😉
Ty dnes zakladas temy. Tehotenstvo nie je ospravedlnenie, aby sa zena spravala ako furia