Vplyv tehotenstva na môjho partnera

luciakozakova
13. máj 2017

Ahojte žienky. Poradte mi. Som v 20tt a mierne somnou kývajú hormony. Ja to vnímam tak že sem tam vybuchnem a uvedomím si že to nebola vhodná reakcia. Myslím že to nie je nič hrozné. Ale môj partner mi občas povie že odkedy som tehotná tak som prepnutá a že mu leziem na nervy. Už viac krát som mu povedala nech si prečíta článok o tehotných ženách a ich hormonálnych zmenách alebo nech sa poradí s kolegom čo má rodinu že moje správanie je adekvátne k môjmu stavu. Ale on to odmietne. Vraj nebude nič čítať a nebude sa o tom radiť s kolegom. Poradte mi ako mu to mám vysvetliť.

moni244
13. máj 2017

Ty dnes zakladas temy. Tehotenstvo nie je ospravedlnenie, aby sa zena spravala ako furia

misscelaneous
13. máj 2017

Nijako. Ospravedln sa mu, ze ta velmi mrzi, ze si svoje vykyvy vybijas na nom a nezhadzuj to na hormony a tvoj stav. Snaz sa ich eliminovat na minimum, a ked uz vybuchnes, ospravedln sa opat, objim ho a daj mu pusu a dufaj, ze to s tebou vydrzi ;)

luciakozakova
autor
13. máj 2017

@moni244 Vôbec nechápem načo sa k tomuto vyjadruješ. Absolútne ma nepoznáš a som dosť sebakritický človek na to aby som vedela opísať svoje správanie a fúria rozhodne nie som. Aj tá primitívna poznámka z predošlej diskusie že či chcem od vás peniaze. Jasne som tam žiadala o radu! Nie peniaze. Tak ťa žiadam aby si nekomentovala moje príspevky ak na ňu nemáš rozumnú odpoveď a dostatok empatie.

cecilia68
13. máj 2017

@moni244 Nebude to tá natalysb ? Tá tiež tak pekne začala a po piatom príspevku už fičala jak píla a kántrila všetko živé naokolo 😅

janinah
13. máj 2017

nič mu nevysvetľuj a správaj sa slušne....hormony/nehormony,ak človek vybuchne,tak sa patrí ospravedniť a ísť ďalej....

moni244
13. máj 2017

@cecilia68 neviem, ale pravdive to nebude 😀

moni244
13. máj 2017

@luciakozakova zlatko, ja si budem komentovat, co ja chcem 😉