Vonia vám váš partner?

7. aug 2021

Voni Vam vas partner ? Vona jeho tela … poprosim normalne odpovede nie somariny

miankass
7. aug 2021

Samozrejme

klip0
7. aug 2021

Áno vonia

autor
7. aug 2021

Mne tiez niekedy vonal ale po 5 rokoch vztahu mi prestal vonat

raja95
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
7. aug 2021

@miankass mne ale po 5 rokochnprestal conkat annerotumiě tomu

pininka1
7. aug 2021

Sme spolu 20 rokov a vacsinou ano, obcas sa ale stane ze nevonia zrovna naj. Ale vzdy mu to jemne naznacim, aj sa na tom zasmejeme.

casavina
7. aug 2021

Asi každej vonia keď je s ním...či?

miankass
7. aug 2021

???

suet1994
7. aug 2021

samozrejme keď je prepotený tak nie 😅ale to si aj ja sama sebe smrdím 🤷🏽‍♀️ ale mám rada takú tú jeho prirodzenú vôňu

zuzitko74
7. aug 2021

Niekedy sa to zmení, keď žena vysadí, alebo zmení antikoncepciu. Užívanie antikoncepcie môže ovplyvniť tvoje čuchové vnímanie.

dijka123
7. aug 2021

no moj manzel mi nevonia ale potom sa osprchuje a da na seba 5 kg vonavky

kitycat
7. aug 2021

Moj je bez zapachu... Kym sa nespoti. Potom mi nevonia 🤣🤣🤣

euka210
7. aug 2021

Vonia...pokial nesmrdi od potu 😁 aj ja mam info, ze antikoncepcia robi svoje...vysadis a zrazu ti smrdi. Prirodzene si hladas cloveka co ti vonia a antika to meni.

elizabet173
8. aug 2021

pravdaže, nie si tehotná? Mojej kolegyni muž prestal voňať, keď bola tehotná

elenita
8. aug 2021

@elizabet173 tiez mi to hned napadlo 😁 a tiez som mala kriticky cca tyzden okolo Vianoc, kedy ma natahovalo aj z jeho prirodzenej vone 🙈 ale to sme vedeli, ze je sposobene babatkom a hormonmi.

emmeke
8. aug 2021

Vonia mi aj spotený.

lopka1313
10. aug 2021

Aj mne vonia aj spoteny. A to mi po tom, co prekonal coronu povedal, ze sam sebe zacal strasne pachnut (stratil cuch a vratil sa mu len ciastocny po cca pol roku). Ale realne sa jeho vona nezmenila a naozaj mi vonia aj ked je spoteny. Inak tiez som pocula, ze antika a hormony robia svoje...

banderaska29
10. aug 2021

mne vonia vždy. spotený nespotený. on proste nevie smrdieť 😀 dokonca aj z práce keď príde po 15h tak mi proste vonia jeho vôňou. a on tvrdí že ja tak isto jemu