Ako to máte doma. Prídem s práce muž je doma robí na 4smeny. Takže má voľno. A len leží alebo spí. Nerozpráva sa somnou či s deťmi. Nezaberie nás nikam. Po pravde už nevládzem aby som furt všetkých ťahala ja do niečoho. A čo podnikáte s deťmi po škole. Dík
@xromix áno takto si to predstavujem aj ja. Ale už neviem čo si o Tom myslieť.
Tak to ber ako jeho problém nie tvoj…keď mu prestaneš venovať pozornosť a niečo od neho chcieť, tak ak nie je úplne mimo začne mu to vŕtať v hlave. Namiesto toho využi energiu na pekný čas s deťmi alebo pre seba. Neviem teda koľko majú deti rokov…podľa toho. U nás 100x overené, obojstranne a je jedno o co ide.
Aké smeny? Ako často má voľno?
@gribka1 4dni robí a 3dni volna
@xromix skúšala som aj tak. Chce mať pokoj. Z keď píšem to slovo mám nervy.
Tak to je smena kedy si čas na rodinu musí nájsť. Chäpem únavu a ležanie po nočnej. My sme si spoločne ako rodina (teda ja a deti) vymysleli dopredu program a potom.uz vedel čo ho čaká a bralo sa to ako automatika. Neviem si predstaviť, čo by povedal, ak by to bol určený proste rodine.
Tak nech ho ma, dôjde mu to možno neskôr a možno vôbec ale myslím, ze už neskôr o to nikto z vás záujem mat nebude. Toto by ma nebavilo, ale ja som dosť samostatná jednotka…
Mam to ako ty.manzel bez zaujmu o nas ani o mna ani o deti.vacsinou mam tolko prace zd nemam cas nad tym rozmyslat lebo unavena zaspim,nuekedy to vsak na mna cele dolahne, vtedy preplacem celu noc.mam vsak ztp dcwru o t je to tazsie.
Robila si niekedy na smeny? Lebo ja ano a popravde - tiez som kazdu volnu chvilu spala... Proste je to sialene na organizmus, kym si zvykne, ako ma fungovat, uz sa mu smena meni a ma opat fungovat inak...
Ale zas je otazka, ci by nebol rovnaky, aj kebyze robi 8cky denne - mozno je taka povaha.
Nepoznala si ho predtym, ako ste mali spolu deti? Alebo nevidela si, ze mozno rezignoval, vyhorel... Nevsimla si si, ze by bol iny, nestalo sa nieco (pokial taky na zaciatku nebol), co by zmenilo/zlomilo?
Ja by som nikde nikoho neťahala… Kedykolvek idem aj sama so synom von, na bike, za kamošmi…snažím sa prispôsobiť malému, keďže ma len 3 roky ale tak aby nás to bavilo oboch. Nie vždy sa musí chcieť ísť všetkým, ale chodíme aj všetci traja, ale vždy vymyslí niekto - ja alebo muž čo ho baví a druhý sa prispôsobí, ale tak v rámci normy. Čo nás nebaví do toho sa nenútime, ale vieme robiť kompromisy. A keď je lenivý a nechce sa mu tak idem aj sama, aj tak 3x z 5tich zavolá kde sme a príde za nami.