Vôbec spolu netrávime čas

9. jún 2023

Ahojte... Môj manžel má náročnú fyzicku prácu každý deň chodí domov velmi unavený plus máme tri detičky malé takže sme obaja vyčerpaný každý deň na totalku keďže máme dosť hyperaktívne deti .. 😃 no ale problém je v tom že sme mladý ľudia ale postupne keď si to všetko premietnem v hlave vôbec spolu netravime čas ja by som aj chcela veľmi . Ale manžel to vždy odloží na víkend alebo teda ešte skôr zaspí ako stihne niečo povedať ráno tiež nie lebo deti sú skoro hore nevie si nájsť posledný čas na mňa vôbec chuť .. je normálne že keď príde domov z práce alebo keď odchádza tak sa pozdravime pusou no nič viac .. nespavame spolu ako sú týždne dlhé ja mám 25 on 27 .. žiadne nežnosti sme pomalí ako spolubývajúci koľkokrat sa ho opýtam kedy sa budeme venovať jeden druhému .. ale vždy je nejaká výhovorka ako hádať sa nehadame často pekne sa aj oslovujeme ale je mi fakt veľmi divné že na začiatku vzťahu aj vlastné až do nedávna sme mali bohatý a pekný sexuálny život .. a zrazu je to tak že to tak mladému mužovi vôbec nechýba ? .. to mi nejde do hlavy.. myslím že milenku nemá nesprava sa až tak čudne .. mobil položí hoc kde vôbec ho nezaujíma.. takže ozaj mi je to veľmi divné

pribinak
9. jún 2023

Nemôžeš aspoň na víkend dať deti k babke?

Máš 25, on 27 a už máte 3 deti, mizno sa boji že pribudne 4

autor
9. jún 2023

@pribinak nam chodia deti pomerne dosť skoro spávať večer môžme mať kľudne pre seba no len není záujem a ja som zanevrela furt vydávať prvá iniciatívu na koľko je to len vtedy keď už fakt mu nedám pokoj že čo sa deje čo je za tým on mi hovorí akú má chuť ako má miluje atd. Ale ciny žiadne

vulka
9. jún 2023

A čo konkrétne robí manžel, keď píšeš, že ťažko pracuje? Nemá zdravotný problém, ktorý s tým súvisí?

renirv
9. jún 2023

moze to byt kludnene nejaky zdravotny problem, o ktorom sa mu velmi hovorit nechce, bohvie. ale toto mna zakazdym tak stve, ked sa dvaja partneri spolu normalne ako ludia neporozpravaju. vsetko sa da vyriesit, ked sa chce, len proste treba komunikovat, to je zaklad.

autor
9. jún 2023

@vulka pracuje ako strojnik na bagroch nakladaci .. vozí sa celý deň .. a keby mal nejaký zdravotný problém to by som si všimla isto 🙂 myslím teda viem že mu nič nieje

sajmonka_1216
9. jún 2023

u nás je to tak isto (ja 25, manžel 30), máme síce len 1 dieťa, ale tiež robí fyzicky a ked príde z roboty, tak dokým vonku vidno, tak robí na dome, kedže sme kúpili starší a prerábame ho postupne..
je to také obdobie no, treba vydržať..
koľkokrát máme aj obaja chuť, ale buď sa malá zobudí, alebo kým ju ja uspím, tak zase zaspí on...
nehľadala by som za tým milenku... človek predsa môže byť unavený..ale tak ked odrobí len tých 8 hodín a potom má čas na seba a na vás, neviem no.. aspoň to vínko večer a film by sa dal zvládnuť

autor
9. jún 2023

@renirv Určite zdravotný problém nemá ... Ja už som sa vždy toľko krát snažila sa rozprávať ale už nemám chuť sa vnucovať furt mi povie že je unavený alebo že ho prejde chuť keď sa pochytime alebo že on zato nemôže že deti nám chodia spavat neskoro a .. to sú do tej pol desiatej tvrdé

autor
9. jún 2023

@sajmonka_1216 určite by sa dal zvládnuť aj ja mám toho celý deň dosť s tromi deťmi domácnosť .. atď .. a mám chuť mne len proste nejde do hlavy že vždy bol ten iniciatívny on hladkal ma bozkával a pod. On mi sice píše keď je v práci že mu chýbam a pod. Ale skutek utek

sajmonka_1216
9. jún 2023

akože aj to je bežné u nás.. :D bud ja vypisujem alebo on, alebo ráno niečo začneme, malá sa zobudí, tak už nič z toho a večer tiež únava... neriešim to, viem že je unavený a väčšinou máme len tú nedeľu na seba, kedy nič netreba robiť... ale ako vravím, môj robí fakt že do noci...
ale inak mnoho mužov robí 8 hodín a tiež fyzicky a neverím, že každý jeden z nich to má tak isto, že sú unavení a už sa nevenujú rodine, manželke a nerobia už nič

liljana
9. jún 2023

Nuz tri deti v mladom veku je dost. Ty sa nestihas o ne starat, on vas nestiha zivit a starosti a unava vas prevalcovali.

autor
9. jún 2023

@sajmonka_1216 keby aspoň. Tá nedeľa tak fakt nepoviem lebo viem že máme toho veľa obaja ale raz Max dva krát do mesiaca je akože malo a hlavne keď viem aký mál prednedávnom sexuálny apetít

autor
9. jún 2023

@liljana tu nejde o tie tri deti a prácu pretože pracuje 8 Max 10hodin ... Deti mám nastarosti ja je pravda som unavená už večer ale vždy sa mu vladzem ešte povenovať... Nechápem naco tu vyťahujes to že ja sa nezvládam starať o deti ked téma je úplne o niečom inom .. a to že nas nestíha živit práveže máme úplne všetko čo k normálnenu životu potrebujeme aj my aj deti.. .vôbec netrpime nejakými nedostatkami

lenka567899
9. jún 2023

S takýmito mužmi čo nemajú vôbec záujem je veľmi ťažké.. to že tvrdo pracuje neni výhovorka, mohol by si aspoň raz v týždni urobiť čas na rodinu.. nie že by to bola moja vec ale 25 a tri deti to je dosť, môžem sa opýtať ako dlhe ste spolu, v ktorom veku si mala prvé dieťa a či ste obaja chceli 3 deti?

lenka567899
9. jún 2023

@liljana a to si kde čítala že sa nestíha starať o deti?

liljana
9. jún 2023

@lenka567899 Lebo to vacsinou byva, ze ak tri deti, domacnost, praca, pridaj ze vsetko slo hore, nic nepocujes iba, ake nove starosti, co vsetko treba zaplatit a ake nove problemy treba riesit. Ludia potom idu mechanicky ako stroje, aby to zvladli a ako stroje sa aj potom casto spravaju.
Nezda sa mi, ze by 27 a 25 rocna na tom boli financne super, ze im nic nechyba. V tom veku (24r.) sme vyliezli z vysky bez jedineho eura a akurat mali na krku studentsku pozicku na splacanie. Preve pracovne miesta boli smiesne platene, lebo absolvent ... Az po par rokoch sa to upravilo ...

flientica
9. jún 2023

vsetko sa da, ked sa chce. keby velmi chcel, tak rozhodne s tym vie daco urobit. ja vazne netusim, co si o tomto mysliet, mozno uz ozaj nema zaujem, ale to si asi pocut nechcela. ak by niekoho mal, to by si asi vedela.

ckocka
9. jún 2023

Ale to že ty máš stále chuť aj pri vysokom pracovnom nasadení neznamená že aj ten druhý to musí mať rovnako. Ideálne je nájsť kompromis, ale to znamená najprv úprimný rozhovor.

autor
9. jún 2023

@lenka567899 vieš mne príde tak ako keby som ho omrzela ja som mala partnera od 16 rokov . Mladá hlúpa v 18 som rodila prvý krát a v 20 druhý samozrejme bol to o do mňa starší muž tým pádom všetko išlo dole vodou bol to alkoholik a gembler ktorý mi ničil život ..keď sme sa rozišli druhorodena mala 4 mesiace odišiel od nás k druhej.. po pol roku som spoznala terajšieho manžela a pred rokom a pol som porodila najmenšiu takže asi vedel že chce tri deti keďže so mnou ostal už keď ja som dve mala .. takže asi tak veľmi ma mrzí že som zase v takej situácii

autor
9. jún 2023

@flientica neviem čo vseljako sa to dá zakrit tá nevera ak je muž vynaliezavý no ja dúfam a pevne verím že by toho nebol schopný ale fakt neviem čo si o Tom myslieť

lenka567899
9. jún 2023

Aha tak deti nie sú spoločne, môže aj to byt faktor

ckocka
9. jún 2023

Takže chlap zarobil na jedno a má na krku tri deti a ženu, ani sa asi nečudujem že je z toho trocha nesvoj. Tak ako mnoho pred ním nedomyslel dopredu čo to obnáša. Šla by som naňho zľahka.

autor
9. jún 2023

@lenka567899 ako to mám zistiť či je to tento problém ?

liljana
9. jún 2023

No po viac informaciach vidno, ze to nie je az take jednoduche a uplne ruzove, ako sa zdalo. Chce to rozhovor, co sa deje, co mozte spravit obaja, aby sa to vyriesilo ... Lebo ak budes tlacit a zostanes sama s 3 detmi, asi si este ani moc nestihla pracovat,... To by bol tazky zivot a dalsi partner sa s 3 detmi hlada uz tazsie.

autor
9. jún 2023

@ckocka tak ak sa potvrdí že je to tento problém ... Tak teda určite nepôjdem z ľahká ale pôjdeme od seba pretože vedel keď sa so mnou dáva dokopy že mám dve deti a že teda keď zamieša na tretie že to nebude ružová záhrada ... Ale neverím že by to bolo toto pretože toto sa deje len posledného pol roka

lenka567899
9. jún 2023

Dobre teraz sa už nedá zmeniť, ale prečo si s ním mala tretie dieťa po takom krátkom čase a taká mladá? :( mohla si počkať ako sa vás vzťah vyvíja a potom rozhodnúť či ešte jedno dieťa od iného muža áno alebo nie

ckocka
9. jún 2023

To sa musíš rozhodnúť ty, mne pripadá že opísaný problém sa dá pri troche dobrej vôle riešiť, ale ja s vami nežijem a neviem čo sa u vás skutočne deje. A ďalšia vec - s tromi deťmi už by som rozchod predsa len dobre uvážila.

lenka567899
9. jún 2023

A máš nejakú profesiu alebo už si pracovala? Lebo keď zostane taký aký je teraz ja by som si fakt našporila a išla by som preč je lepšie žiť s tromi detmi sama ako s takýmto… viem že si mladá a potrebuješ partnera ale deti sú dôležitejšie :( ach je to ťažké

autor
9. jún 2023

@lenka567899 tretie dieťa chcel veľmi on .. že chce aby sme mali aj spoločné keď ja krava tak rýchlo naletim

autor
9. jún 2023

@lenka567899 áno pracovala ako čašníčka .. pracujem aj teraz z domu občas ako kedy mám objednávky.. no viem či by som vedela žiť s tým že o mňa niekto nemá záujem a jeho náklonnosť a láska ku mne vyprchá alebo byť sama s deťmi na všetko to by bolo ozaj ťažké

romi0310
9. jún 2023

Neviem, ako dlho ste spolu, ale tu to vyzera, ze ste sa nechali velmi rychlo uniest emociami a vhupli ste do toho po hlave. To, ze on chcel s tebou hned dieta je sice pekne, ale mohla si este pockat, nakolko uz mas dve deti a si za ne zodpovedna hlavne ty. Moze byt len unaveny, frustrovany, ale moze sa stat, ze uz straca zaujem a chut. On ma len 27 rokov, vtedy si muzi hlavne uzivaju volny cas a mozno ho frustruje to, ze len od rana do vecera mukluje v robote a zaraba aj na dve cudzie decka. Jednoznacne sa treba o tom porozpravat