Vlúpanie sa do mobilu priateľa

13. aug 2021

Ahoj
Prosím len odpovede niekoho kto to už spravil, nepotrebujem počúvať, že tam musí byť dôvera atď atď..
Máte s tým skúsenosť? Že ste si zistili heslo od Facebooku priatela, alebo ste len chceli vedieť či Vaše nepodvadza, ako premýšľa, keď píše s niekým iným...
Ďakujem za odpovede, prípadne ako sa Vám k tomu podarilo dostať.
Ja riešim dosť vážne veci, a chcem si byť len istá nič viac

kulumulu123
13. aug 2021

Keď si chceš byť istá sa ho opýtaj... Ako by si sa cítila keby si zistila ze ti na tajnáša kontroluje mobil fb a pod?? Neviem ako ty ale u m a by asi takýto vzťah skončil...

kitycat
13. aug 2021

Ak mu chces citat spravy na Messengeri tam ani nepotrebujes heslo do FB, len do telefonu, ci?

zuzanka.zuzu
13. aug 2021

veľmi dospelé 😀 dosť vážne veci sa neriešia čítaním správ ale pred súdom, toto sú prkotiny

pribinak
13. aug 2021

Hm, ak mu nedôveruješ tak sa s ním radšej rozidi. To nemá zmysel, takto. To ho chceš cely život kontrolovať?

bajka16
13. aug 2021

Poviem ti len jedno.. Ak máš z toho zlé svedomie čo očividne máš tak to radšej nerob lebo raz sa sama prezradís a pokazis už aj pokazené..

miska7430
13. aug 2021

Áno a ten kreten chcel platit ženám za sex nerob to stačí ti len tusak ktorý Mas istotne tam niečo nájdeš chlapi sú prejebany hnusný

danica2711
14. aug 2021

fuj... nikdy by som nebola s človekom, ktorého by som musela kontrolovať a nedôverovať mu - a nikdy by som nebola s človekom, ktorý by MNE vliezol do mobilu, PC, kabelky, vreciek...

liljana
14. aug 2021

Ako by si zareagovala, keby on tebe vliezol do sukromia a precital si veci, co by si mu nikdy nepovedala, lebo boli urcene inym ludom. Alebo si precital dovernosti inych ludi, urcene tebe, ale nie dalsim - jemu. A potom ich pouzil proti tebe? Ak niekomu nedoverujes, radsej sa rozid. Neponizuj jeho ani seba spehovanim.

alenamihal
14. aug 2021

overuj a preveruj 🙂)) v tejto dobe sa nikomu neda verit hehe,niekedy ani sama sebe 🙂))

luxinka777
14. aug 2021

Ahoj viem ti poradiť ako, napíš mi súkromnú správu, nechcem to sem rozpisovať

klsmat
14. aug 2021

No asi si oveľa viac dôverujeme, lebo svoje heslá navzájom poznáme. 🤷

jakoma
14. aug 2021

Napis spravu ked chces

majulino
14. aug 2021

@miska7430 aj ja som mala tusaka, ze ma podvádza, vypisuje si s inymi atd... A vies co to bolo? Obycajna hra, v ktorej musel písať pokyny pre panáčika🙈🤣🤣🤣
Nikdy som sa necitila tak trapne, zahanbene ako vtedy, ked som mu vykricala, nech uz prestane tolko klamat a prizna sa akej ku* zase vypisuje. Ihned mi otocil bez slova telefon a ukázal...
Apropo mal vsetky "priznaky" vsadw bral mobil so sebou, ostaval dlhsie hore, nemal na mna uz toľko času, bol nevrly atď...
A to on chudak iba nedokazal dokoncit jednu misiu 🤣🤣🤣

bajka16
14. aug 2021

@majulino 🤣🤣🤣🤣🤣 nee presne toto 🤣 netreba ale zabúdať že chlapi sú v kútiku srdca stále len malí chlapci 🤷🏻‍♀️každý jeden ☝️

karolinakr
15. aug 2021
ankaanka1977
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ankaanka1977
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
avril299
15. aug 2021

nemusim sa mu do mobilu vlupat, ulozil moj odtlacok prsta na odomknutie, ale ja mu tam nechodim, pokym nieco nepotrebujem a mam zrovna jeho mobil po ruke...

marca12
15. aug 2021

Pri ex som to spravila. Mala som podozrenie,ze ma podvadza,co sa aj potvrdilo a dokonca som bola v riadnom soku s kolkymi zenami si pise dost nemravne spravy ..... Sucasnemu som nikdy nesla do jeho sukromia,nemam dovod

marca12
15. aug 2021

@kulumulu123 a kto by sa dobrovolne priznal k nevere? Predpokladam,ze sa ho uz pytala

kulumulu123
16. aug 2021

@marca12 každý nech robí ako uzná za vhodné ja osobne by som asi skôr ukončila vzťah s človekom ktorému nedôverujem ako mu liezla do mobilu a hľadala tam ani sama neviem co....