Ahoj
Prosím len odpovede niekoho kto to už spravil, nepotrebujem počúvať, že tam musí byť dôvera atď atď..
Máte s tým skúsenosť? Že ste si zistili heslo od Facebooku priatela, alebo ste len chceli vedieť či Vaše nepodvadza, ako premýšľa, keď píše s niekým iným...
Ďakujem za odpovede, prípadne ako sa Vám k tomu podarilo dostať.
Ja riešim dosť vážne veci, a chcem si byť len istá nič viac
Ak mu chces citat spravy na Messengeri tam ani nepotrebujes heslo do FB, len do telefonu, ci?
veľmi dospelé 😀 dosť vážne veci sa neriešia čítaním správ ale pred súdom, toto sú prkotiny
Hm, ak mu nedôveruješ tak sa s ním radšej rozidi. To nemá zmysel, takto. To ho chceš cely život kontrolovať?
Poviem ti len jedno.. Ak máš z toho zlé svedomie čo očividne máš tak to radšej nerob lebo raz sa sama prezradís a pokazis už aj pokazené..
Áno a ten kreten chcel platit ženám za sex nerob to stačí ti len tusak ktorý Mas istotne tam niečo nájdeš chlapi sú prejebany hnusný
fuj... nikdy by som nebola s človekom, ktorého by som musela kontrolovať a nedôverovať mu - a nikdy by som nebola s človekom, ktorý by MNE vliezol do mobilu, PC, kabelky, vreciek...
Ako by si zareagovala, keby on tebe vliezol do sukromia a precital si veci, co by si mu nikdy nepovedala, lebo boli urcene inym ludom. Alebo si precital dovernosti inych ludi, urcene tebe, ale nie dalsim - jemu. A potom ich pouzil proti tebe? Ak niekomu nedoverujes, radsej sa rozid. Neponizuj jeho ani seba spehovanim.
overuj a preveruj 🙂)) v tejto dobe sa nikomu neda verit hehe,niekedy ani sama sebe 🙂))
Ahoj viem ti poradiť ako, napíš mi súkromnú správu, nechcem to sem rozpisovať
No asi si oveľa viac dôverujeme, lebo svoje heslá navzájom poznáme. 🤷
Napis spravu ked chces
@miska7430 aj ja som mala tusaka, ze ma podvádza, vypisuje si s inymi atd... A vies co to bolo? Obycajna hra, v ktorej musel písať pokyny pre panáčika🙈🤣🤣🤣
Nikdy som sa necitila tak trapne, zahanbene ako vtedy, ked som mu vykricala, nech uz prestane tolko klamat a prizna sa akej ku* zase vypisuje. Ihned mi otocil bez slova telefon a ukázal...
Apropo mal vsetky "priznaky" vsadw bral mobil so sebou, ostaval dlhsie hore, nemal na mna uz toľko času, bol nevrly atď...
A to on chudak iba nedokazal dokoncit jednu misiu 🤣🤣🤣
nemusim sa mu do mobilu vlupat, ulozil moj odtlacok prsta na odomknutie, ale ja mu tam nechodim, pokym nieco nepotrebujem a mam zrovna jeho mobil po ruke...
Pri ex som to spravila. Mala som podozrenie,ze ma podvadza,co sa aj potvrdilo a dokonca som bola v riadnom soku s kolkymi zenami si pise dost nemravne spravy ..... Sucasnemu som nikdy nesla do jeho sukromia,nemam dovod
@kulumulu123 a kto by sa dobrovolne priznal k nevere? Predpokladam,ze sa ho uz pytala
@marca12 každý nech robí ako uzná za vhodné ja osobne by som asi skôr ukončila vzťah s človekom ktorému nedôverujem ako mu liezla do mobilu a hľadala tam ani sama neviem co....
Keď si chceš byť istá sa ho opýtaj... Ako by si sa cítila keby si zistila ze ti na tajnáša kontroluje mobil fb a pod?? Neviem ako ty ale u m a by asi takýto vzťah skončil...