Vlastný muž a deti mi idú na nervy

loliku
10. mar 2024

Neviem co robit proste nemozem ich vystat, najradsej by som isla od nich prec, muz ma stale otravuje, deti stale revu, rozculuju ma. Chcem ist niekam kde budem len ja. Cele.

minenkak
10. mar 2024

@loliku tak choď, zaplať si chatu alebo wellness na víkend a buď len ty,choď tri krát do týždňa cvičiť a choď potom domov pešo a máš ďalší čas pre seba,choď do knižnice a v kľude čítaj

20erika07
10. mar 2024

A nemozes, ci ako?

sissy27
10. mar 2024

@loliku a ved chod. Muzovi oznam, ze si potrebujes par dni oddychnut od vsetkeho, dohodnite sa na termine a chod. Za mna nic neobvykle a neriesitelne.
Ak nepomoze tych par dni bez nich, tak potom mozno smer lekar, ci je u teba vsetko ok po zdravotnej stranke - aj tam moze byt problem (hormony, mineralne latky, vyziva…)

mabenn
10. mar 2024

to chce pravidelnu psychohygienu...uz si vyhorena

minenkak
10. mar 2024

@loliku inak ja mávam pravidelne dni ,kedy mám v týždni voľno a som doma sama, muž keď povie ,že si zoberie tiež a ja chcem mať kľud ,mu normálne poviem ,že nie ,chcem byť sama

panonia
10. mar 2024

@loliku Chod do prace😄. Ja si tam taaaak oddýchnem.

avonladyba
10. mar 2024

Kup si byt a navstevuj ich podla uvazenia :D

nana8989
10. mar 2024

Ja som bola minule už taká nasrana na všetkých, ze som im povedala, že ich vyložím von pred bránu a dám im na krk cedulku: ZA ODVOZ 😂😂😂 ale neverím, ze by sa našiel odvazlivec co by si ich zobral 😂 podľa mňa každá mama a manželka má občas takéto stavy, treba si urobiť niekedy čas len pre seba 😊

domkakvet
10. mar 2024

@loliku urob si napriklad vikend pre seba, kedy budes sama a oddychnes si, napriklad na nejakom hotely.

simca06022011
10. mar 2024

Psychohygienu ti treba. Neverím ze je vela žien co toho nemá plne zuby aspoň raz :D

majlo1234
10. mar 2024

Urcite to ma skoro kazda obcas tak. Ja som teraz po skoro troch rokoch mala prvy krat cely den aj noc pre seba, a to ti bolo labuzo😂😂😂 prostempotrebujeme aj my obcas vypnut

viestta
10. mar 2024

Vsak sa zdvihni a chod. Zbal sa na dve dni a chod niekde mimo. Kazdy obcas potrebuje by sam so sebou

rozculena
10. mar 2024

šak sa odsťahuj.....

som_realistka
10. mar 2024

Urob si čas sama pre seba, aj keby si mala iba sedieť, pozerať na západ slnka a rozmýšľať nad nesmrteľnosti chrusta. Žena nemôže byť v jednom kole, zasibe jej z toho. Ja som si doma zaviedla pravidlo, keď prídem z prace, tak sa pozdravím a pol hodinu potom nikto na mňa neprehovori. Som introvert a potrebujem chvíľku tichá.

morgane1975
11. mar 2024

@loliku naco ste si robila deti ?

sintra
11. mar 2024

Ja ti rozumiem. Tiez mam take stavy. Mna zachranuju dni, kedy mam HO a aspon 8-16 som len sama so sebou.

lenkasarka
11. mar 2024

@morgane1975 ale prosím ťa, aj mne moje dieťa občas lezie na nervy a čo teraz? Každý človek potrebuje niekdy byt sám a lezie nám na nervy všetko. Tvoja otázka je fakt sprostá

veronicka88
11. mar 2024

Manžel prišiel 17.20 domov z práce+angličtiny,o 17.45 som sa zdvihla a dala som 40min 4km rychlochodzovu prechádzku aby som im neublížila🤣🤣🤣😊🤣(brat s humorom prosím)

biglovemom
11. mar 2024

Nefrfli a rob nieco preto aby ti bolo lepsie.
„Milujem“ ludi co fnukaju ale nic nerobia aby problem riesili brrrr…

Kto chce najde riesenie kto nie sa bude len vyhovarat😎

morgane1975
12. mar 2024

@lenkasarka sproste su zeny co si narobia deti a potom vyplakavaju po internetoch ze im lezu na nervy. Ak mam dieta tak asi preto ze som ho chcela. Mne to moje nikdy neliezlo na nervy ani vo sne by ma nenapadlo takto sprosto verejne o vlastnom decku hovorit ! Zamyslite sa nad sebou !!! Este raz opakujem nerobte si decka ked potom na ne nemate nervy !

jana_eyre_2
12. mar 2024

@morgane1975 čiže tvoja rada je, deti vrátiť keď občas lezú na nervy? Vau milujem dokonale ženy 😏

jana_eyre_2
12. mar 2024

Pokiaľ je to občas a strieda sa to s tým že deti a muža ľúbiš a vieš s nimi normálne vychádzať tak to tak proste občas býva - sú nálady keď človeku lezie na nervy doslova čokoľvek (teda niektoré ženy to tak asi nemajú 🤷🏻‍♀️) ale pokiaľ to nepresahuje medze, pokiaľ to nedávas deťom na javo je to ok..

Ak to však nie je tak ako píšem, ak ti naozaj lezú na nervy tak, že nevieš s nimi existovať a je to tak stále, zajdi za odborníkom.. môžeš byť vyhorena, môžeš mať nejaké iné psychicke problemy, traumy.. treba to riešiť aby si svoje nálady neodovzdavala nevinným deťom, pretože za to nemôžu..

lenkasarka
12. mar 2024

@morgane1975 za to počastovanie ďakujem a dovolím si poďakovať aj za ostatne ženy ktorým občas lezie vlastne dieta na nervy. To že si nám vynadala do sprostých z teba určite mudru a dokonalú nerobí, práve naopak. My si aspoň priznáme,že napr. Taký teeneger ti dokáže riadne znechutiť deň malé dieťa tá tiez dokaze vytočiť,že potrebujes byt min. Hodinu sama a v tichu. My nepíšeme sprosto o našich deťoch my len píšeme aká je realita. Lebo aj naše deti sú ľudia. Tak ako nás dokáže vytočiť šofér,sused doplň čo chceš o to viac nas dokáže vytočiť dieťa s ktorim si v kuse 24/7. Takze ty ktorá sa hráš na super matku nás tu ozaj nemusíš presviedčať aká si super,lebo ti tvoje dieta nikdy na nervy neliezlo. Apropo nekric hop kým nepreskočiš.

veronicka88
12. mar 2024

@morgane1975 ja mám deti,lásky,maličiky nie decko ani decká.a aj tak by som ich niekedy napchala do hniezda záchrany🤣🤣🤣🤣

sinusoida
16. mar 2024

@loliku treba si nájsť chvíľku pre seba....

morgane1975
15. apr 2024

@lenkasarka co si vychovate to mate.

victory7897
15. apr 2024

@lenkasarka vymyslený profil aby robil dusno ...nereálne aby človeku čo sa fakt svojim deťom venuje nerupli nervy 😉😉😉 alebo možno profil- ,,keď sa nedarí otehotnieť tak to vytmavim tým čo sa sťažujú na vlastné deti.

lenkasarka
15. apr 2024

@victory7897 kašlať ju.

zuzulka558
15. apr 2024

Toto som mala ja na rodicaku občas, ako som nastúpila do roboty všetko je inak,, soboty robím 5 hodín o pol 1 som doma už všetko upratané porobené proste to hola moja podmienka inak sa otočím medzi dverami 😅😅 nedeľa, pondelok, utorok doma tie pondelky utorky na nezaplatenie porobím si mam čas na to co ma baví aj samu aj z rodinu, idem za mužom na kávu do roboty ak je niekde blízko nie na montáži,,, nedeľu trávime spolu,,muža mam na nezaplatenie navarí porobí kým prídem z roboty a aj v nedeľu ak sa nechytá mé nikam vari on a ja vonku doobeda,,,, no každý to mame inak ťažko niečo písať radiť

snowflakenel
15. apr 2024

@veronicka88 tak, tak, som po sestonedeli,,hormony so mnou este riadne lomcuju . Najradsej by som asi na mesiac letela. 🙂 Ale tu rychlu chodzu som aj ja dala vcera.
A.co ma.este viac ubija.je toto pocasie, co nas.caka. .......