Viete odporučiť psychológa v BB?

vera987
29. jún 2018

Ahojte maminky chcela by som navštíviť nejakého psychológa v Banskej Bystrici ktorý mi vie poradiť a pomôcť mi zvládnuť rozvod ako sa stým zmieriť a vysporiadať so všetkým okolo toho. Najlepšie taky co sú sedenia hradené zo zdravotnej poisťovne nakoľko som ešte na rodičovskom.

sampo
29. jún 2018

za mna Mikula, ale neviem, ci sa nepoberie uz na dochodok. Super panko, mne/ nam velmi pomohol (rozvadzala som sa takmer rok). Neplati sa u neho, staci odporucanie od lekara.

vera987
autor
29. jún 2018

@sampo ďakujem... zvláštne že muž ja som si myslela ze u ženy psychologicky nájdem viac pochopenia ale možno muž psychológ mi ozrejmi viac pohľad na mužské chapanie

marec2018
29. jún 2018

Za mna pani Pullmannova,je to klinicka psychologicka na dolnej ulici.Zboznujem tu pani,pomohla aj mne.

babatko17
30. jún 2018

@sampo a pomohol Vám vyhnúť sa rozvodu? Kamoška má rovnaký problém.

sampo
30. jún 2018

@babatko17 nie :( chcel, hoci mi povedal asi na druhom stretnuti, ze ked okamzite nezacneme konat, do dvoch rokov budeme rozvedeni a tak sa aj stalo. Moj ex mal totiz spolupracu v pazi ☹ a nepocuval ho a nechcel tam potom chodit, lebo ta zmena sa tykala hlavne jeho. No pomohol mi v novom vztahu a velmi.