Viete charakterizovať svojho partnera v jeho znamení? Myslíte , že určité znamenia sa ozaj k sebe nehodia? Alebo sú tieto charakteristiky iba bludy?
@daniela2202 Ja vobec netusim, ci moje a manzelovo znamenie k sebe pasuju a je mi to uplne jedno, pri vybere partnera som pozerala na uplne ine veci a fungujeme spolu uz takmer 30 rokov.
Vyber si akékolvek znamenie, prečítaj si o ňom a väčšina vecí ti sadne.
Nechápem ľudí, čo si vyberajú partnerov podla znamení, čínskych znamení, testov, či mal dobré džudžu predvčerom- Veď keď to dvom klape, môže byť aj znamenia morského panica.
ja som sa dočítala že my s manželom sa podľa znamenia k sebe vôbec nehodíme... fungujeme 16r.... 😉
Ja som v znameni blizenci,takze moj priatel byk ma pekne krasne uzemnuje.To ej teda pravda.😀
Ja som sa napríklad dočítala zaujímavejšie veci v Čínskom horoskope.
"Znamenie" opica muž a dieťa pes.
Sedí.
Astrológia je oveľa viac ako 12 znamení horoskopu, keď ideš do hĺbky, a pozrieš si cely svoj natívny horoskop - rozloženie znamení v 12 domoch, planét , ascendent, uzly a podobne, tak to už dáva zmysel a oveľa vacsi ako slnečné znamenie (to je to čo má každý podľa dátumu narodenia)…
Z horoskopu sa dá vyčítať počet deti , vzťahy s rodičmi, súrodencami, ťažké životne obdobia a kto to pozna tak vie. Ostatní budú o astrologii tvrdiť, že je to hovadina.
Veriť tomu že postavenie planét a hviezd pri tvojom narodení ma vplyv na tvoj osud a povahu ... Vážne? Keby ti dám prečítať horoskop ale poprehadzujem znamenia s horoskopom ,tak sa tam aj tak nájdeš keď tomu veríš.
@daniela2202 posudzovat ludi podla znamenia je blbost ... je to vzdy tak 50:50 moze, ale nemusi to byt pravda .. ja osobne velmi na horoskopy neverim .. beriem to vsetko co pisu s rezervou ..