Ahojte dievčence veríte na veštenie?už som si dala 2x vyveštit čo som zo svojím chlapom a bojím sa toho čo mi povedala ☹
ja verím,lebo zatiaľ sa udiali veci,ktoré mi povedala.a čo také povedala,tomu smutnému smajlíkovi?Mne nič negatívne nepovedala,vraj by sa to nemalo 😕
su vestkyne a "vestkyne" 🙂 zalezi na tom u akej si bola 🙂 ... neber to ako definitivum...ty musis vediet co k svojmu chlapovi citis 🙂
neverím tomu podľa mna je to blbosť iba peniaze pýtajú Aj keby my povedal/a hocičo neviem či by som si to prípuštala
ja verim,povedala mi veci ktore sa splnili,a nic zle by nemala hovorit aj ked to tam vidi,aspon mne nic zle nepovedala 🙂 ale nebola som vestit manzelstvo alebo manzela ale ine veci
Presne tak, nie je veštica ako veštica. Ja som bola 2x a veľa sa splnilo. Boli niektoré situácie, ktoré sa mi v živote stali a ja som ich nemohla ovplyvniť. Ale sú situácie, ktoré môžme zmeniť. Napr. keď mi bude veštiť, že sa do mesiaca vydám a ja proste urobím všetko preto, aby som sa nevydala, tak sa nevydám.
Mne zatial vsetko vyslo co mi vestkyna povedala tak teda neviem ci je to nahoda alebo skutocne vidi buducnost...zial mi povedala ze uz deti nebudem mat.. Tak teraz neviem neviem.. Snazim sa nemysliet na to a ked tu bude cas na dalsie dieta...nevzdam to 🙂 chcem mat minimalne dve deticky 🙂
Ja som bola raz u vestici, pred piatimi rokmi. Povedala mi vela veci, ktore sa skutocne stali, zle veci vsak nehovorila, ale taktne obisla. Vedela som podla toho, ze sa nieco ma udiat, ale nechcela konkretizovat co. A dobre, ze mi to nepovedala. Ale..... nie su vestice, ako vestice. Jeden raz mi stacilo, dalej uz nechcem vediet, co ma caka, som presvedcena, ze uz viac o buducnosti nic nechcem vediet. Podla mna vela zalezitosti "dopredu danych" si mozes ovplyvnit, obist atd... hore hlavu.
Podla mna sa veštcom treba oblukom vyhybať za každych okolností ... vačšina z nich sú zjavne podvodníci ktorí len ťahajú z ludí peniaze... tí sú hádam aj menej nebezpeční ako zvyšok- "skutoční veštci" ... verím, že tí môžu v spojení s nemenovanými silami do detailov vidieť celú minulosť človeka a práve preto im možno ľudia uveria aj veci týkajúce sa budúcnosti- ale budúcnosť nie je v rukách ani v ústach veštca ak s tým človek dobrovolne nesúhlasí - žiaľ to, že človek za veštcom prišiel, je už taký viacmenej súhlas ... to čo veštia nemusí byť pravda, hoci človek si často aj úplne podvedome zariadi veci tak, aby to pravda bola, už len tým že na tú vec vobec myslí ... ale Boh môže človeka oslobodiť a potom nemusí byť pravda nič z toho čo veštci narozprávajú...
.
a ešte jeden postreh - celkom ma prekvapuje, že na Slovensku, kde sa pri sčítaní ľudu minimálne 3/4 obyvateľov prihlásili k niektorej z kresťanských cirkví sa všeobecne nevie, že veštenie je veľmi vážne previnenie proti 1. Božiemu prikázaniu
ja som mala kamarátku vešticu, vždy keď som mala problém som k nej zašla na karty, vždy mi poradila čo a ako a veľmi veľa vecí sa mi splnilo a povedala ešte jednu múdru vec: Vieš načo si veštíme? Aby sme mohli zmeniť to čo má prísť. Tak isto pri pôrode sme mali zdravotné problémy a nakázala som vtedy mame ísť k jednej známej, čo máme robiť a veštica tam žiadnu chorobu nevidela a malý je zdravý. Ja tomu verím.
ja som u vestici nikdy nebola, ani nepojdem.. ako na co je to dobre? sa rozhodujem sama podla seba a nie podla nejakej vestive.. asi si tam sla s tym, ze tomu veris nie? teraz neveris, lebo je to zle? ci jak? ja tomu nechapem.. vyhadzovat peniaze za taketo p....y
@sisa1826 Skús veštca Hessa Jašteráka. Múdry to muž. Čo povie, to sa stane.
U veštici som bola raz - zo srandy 😀 vedela z mojej minulosti také veci, že som čubrnela ako vyoraná myš 😕 Aj vyveštená budúcnosť zatiaľ sedí... ale... dala by som viac na svoj inštinkt a vnútorný hlas ako na slová veštice. Mne napríklad predpovedala krásne dlhé manželstvo, ale nejdem teraz skákať dva metre dvadsať, keď sme svoji len 3 roky 🙂 Som realista, možno existuje osud, náhoda, čokoľvek, ale v prvom rade je tvoje šťastie v tvojich rukách 😵
Asi zalezi na vestici. Raz sme boli s kamoskou u takej baby jagy co len same nestastie predpovedala..autohavarka, choroba...a potom vytiahla poistovacie papiere..ze okrem vestenia robi aj pre poistovnu 😀
Ale tarotove karty na vestenie pouzivam uz par rokov a nikdy nesklamali.
@sisa1826 vsak ked sa ti nepaci co povedala skus nejaku inu vesticu...ked povie rovnake tak potom na tom cosi pravdy bude. A tiez velmi zalezi v akom stave tam ides..pokial sa s nim pohadas a rovno bezis k vestici tak ti nic dobre nepredpovie..
Venujem sa tarotu uz niekolko rokov a som toho nazoru, ze karty spolupracuju velmi dobre ako "poradkyne" ak ich pouzivame s doverou a nemame zle umysly. Dokazu dobre poradit ak clovek presne formuluje otazku, dokazu vhliadnut do situacie. Cielom vykladu nie je v ziadnom pripade vyvolat strach ale poradit v tom ako si najst tu najlepsiu cestu v situacii, na ktoru hladame odpoved. Tarotove karty odrazaju nase podvedomie a hlavne Velka arkana je o dusevnej ceste. Nesuhlasim s tym, ked sa vyklad tarotu povazuje za sarlatanstvo, je to podla mna jedna z moznosti ako sa zahlbit, zastavit sa, urobit si poriadok v myslienkach a postojoch. Dobry vyklad je vlastne terapiou.
myslim, ze su veci medzi nebom a zemou...a myslim, ze sa da nahliadnut do minulosti. Ale buducnost je nieco, co si nase podvedomie zela alebo coho sa boji a ten, kto vesti, takuto informaciu len pretlmoci... Vestec by v ziadnom pripade nemal hovorit tie negativne veci, pretoze cloveku to z podvedomia "vytiahne" do vedomia a nie je nic lahsie takuto neprijemnu situaciu si pritiahnut.... ☹
len tak stručne ÁNO
co ja viem.nieco existuje medzi nebom a zemou ale ci prave nejaka vestica vie predpovedat buducnost je otazne....verim v nejaku silu v nieco co je za hranicami ludskeho vnimania ale nejak som tuto otazku este doposial neriesila
K vestici by som nikdy nesla, i ked nevylucujem,ze sa moze "trafit" ale sily, kt pouziva su demonicke,nech das tomu akukolvek nalepku (biela magia,anjel,...) Verim v Jezisa a Nanho sa obraciam so svojimi problemami a este ma nesklamal,prave naopak,castokrat som mala pocit,ze len akoby vdaka "zazraku" (mozes to pomenovat priaznivej zhode okolnosti) sa mi vela veci podarilo. Je to o tom, komu sa rozhodnes uverit. Verim, ze Boh ma dobry plan pre moj zivot a vie aj moje slabosti,nedostatky pouzit tak,aby posluzili dobru. Mas slobodnu volu,volba je na Tebe. Mozes zit v strachu alebo v nadeji.
Veštenie pri inšpirácii sa vyznačuje špecifickými vlastnosťami a označuje sa ako prorokovanie. Veštenie sa člení na extatické veštenie, znalecké veštenie a na náhodné veštenie.
Niektoré vierovyznania ako napr. kresťanstvo odsudzujú veštenie ako formu čarodejníctva, iné ju považujú za súčasť svojho rituálu.
V Starom zákone sa veštenie zavrhuje, pokiaľ ide o súkromnú a neoficiálnu mágiu. Uznávajú sa oficiálne spôsoby veštenia, ako napríklad sny.
Mne sa vždy Všetko splnilo aj ked z odstupom času...takže ja Verím 😉
verim v to,ze niektori-ozaj vynimocne niektori ludia maju nejaky dar,kt.vedia,resp.nieco "vidia".......aaaale nie pol Slovenska 😀 😀 lebo mam pocit,ze uz vesti kazdy...rozmyslam ci nezacnem-nieco popri materskej sa zide 😀
Len peniaze žerú, to mi ver!!! Tu na svete NIKTO nevie vyveštiť budúcnosť dopredu! Jedine: Boh vie! Mne veštili viacerí ale nič sa nesplnilo. Tie veštkyne nič nevedia len klamať a pýtať si prachy :(
ja som bola 2x.... a áno verím, niečo na tom bude.... človek, ktorý ma nikdy nestretol mi povedal veci, ktoré viem fakt len ja !!!!!! tá pani čo mi vykladala karty dochádza na SK z CZ raz mesačne a to som bola ešte za ňou v inom okrese..... sama mi povedala, že som prišla o dieťatko, ale hneď dodala, že čoskoro bude dalšie tehu... no a máme doma princeznu 🙂 ..... a bolo toho oveľa viac.... záleží od "veštice" , určite by som si nedala vykladať od pocestnej našej spoluobčianky na ulici 🙂
Ano verim! Uz som aj bola...a vyslo
skor astrologa, ako vesticu 😉
Verim....ja som bola vcera uz 3krat...prvy krat mi nieco vyslo ale aj nevyslo... 🙂 a ci teraz to vyjde tak uvidiime...ale pytala som sa aj na sestru a pravdu mi povedala,takisto aj na sesternicu....
no ako sama pises sisa ze"bojis sa toho co ti povedala" to je zamer kazdej vestici(pliage) pretoze asi si si malo a niel len ty zistila co to vlastne vestenie je.Varujem ta aby si od toho ruky dala prec a vobec sa o to nezaujmala! Okrem nas existuju aj demonske bytosti ktore sa do teba mozu nastahovat! a uz mas o depresie a strach postarane. A len velmi tazko to das sama prec. Su saralatani ale aj ozajstny vestci ktory spolupracuju z roznymi silami(a oni o tom dobre vedia) len ziadny vestec ti to nepovie....Vela takychto "pliag" ma povesane v miestnosti rozne amulety dokonca aj svate obrazky anielov atd.... Poznam par osob ktore sa dostali na psychiatriu z tohoto alebo pchaju do seba antidepresiva.....Ak si nevies dat rady a trapi ta to co ti povedala ta osoba kludne mi napis do posty alebo napis FRA ta co ti odpisala na zaciatku ta zena....ale varujem ta pred tymto.Daj si pozor na ludi ktory ti to odporucaju a radia aj keby boli z rodiny!Ci uz ti slubuju dobry pocit ako vzrusenie zabavu VEDIET NIECO CO NEVIES (TO LAKA KAZDEHO) tak ta pred tymto varujem.
verím.ale..
je ich málo a ich "dar" má spojitosť s bielou mágiou.a tú ja odmietam.
tak potom by som podla teba bola bosorka 😀 vestenie je nieco ako intuicia,clovek citi co sa stane,to nema vobec nic z magiou,ja sa teda vobec magii ani okultu nevenujem a viem ked sa ma nieco stat ludom okolo mna,citim to .
poradte nejakú dobrú vešticu okolie Košice, Prešov, Rožňava
Neverím tomu 🙂 a už keď si tam bola, niečo asi zlé ti povedala, tak nemysli hlavne nato, lebo aj keby sa to nemá stať tak si to sama "privoláš"