Ahojte baby.. Dostala som od priateľa náramok, bol dosť drahý. A začal sa mi ako keby párať alebo trhať.. Priložila som aj foto aby ste videli asi o aký materiál ide... No ale počula som poveru, že keď da chalan babe náramok alebo retiazku a roztrhne sa.. Tak sa tým rozpadne kamarátstvo alebo láska.... Veríte nato alebo sú to len somariny? Ďakujem 🙂
@777januska777 je kupovaný v striebornictve, mam aj bloček.. Zajtra tam idem s tým na reklamáciu 🙂 ci ako ste to mysleli? Ze ma oklamal priateľ že bol drahý alebo v tom. Striebornictve to je čmejd? 🙂
@aalzbetkaa a koľkože stal?
To striebornictvo si zapisujem...to nema chybu
V týchto náramkoch neverím, ale verím, že zlo a zlá energia z očí iných ľudí, ťa pripraví o silu a je ti zle ako koňovi.
STRIEBORNICTVO? 😳🙈🤣
Kolkoze ze mas rockov dievca?
@0kristina0 26 🙈
@veronikaszabova mozno fyzicky a mentalne?
@aalzbetkaa a koľko stal?
@aalzbetkaa mlada baba a veri na povery? Tak bacha, lebo ako na Novy rok, tak po cely rok. Aby sa toho nevyparalo casom viac🙊
Povery? Nie, neverim, su to somariny...v dnesnej dobe verit na povery?....prepac, ale ako sa vyssie pise.. to striebornictvo si kde na sk videla?, ale asi bude jedine😂😂
Baby, aj u nás v meste je obchod, ktorý predáva len strieborné šperky označovaný majiteľom ako striebornictvo, tak nebuďte zlé... A na povery neverím 🙂
@michellemary tak ak je takto specializovaný, tak to dava zmysel 😁...ale aj tak je to divne slovo 😂
ja som rovno stratila...podľa mňa hlúposť....
@michellemary to myslíš v Kremnici? to kde tam ....🙄
Verím že keď ti prejde čierna mačka po ceste že asi niekam ide a tak isto verím že keď sa ti trhá náramok tak je asi vyrobený nekvalitne. Na povery takého typu neverím .. na veľa veci verím na sny a podobne ale toto nie
@aalzbetkaa To ako ozaj ideš veriť na také blbotiny🤦
Neviem co sa smejete... Normálny obchod ako je zlatníctvo... Tak mame striebornictvo..
@erikavesela príď na Oravu... Ukážem ti... A nie jedno
@aalzbetkaa no a dozvieme sa koľko stál
@aalzbetkaa nemusis ukazovat, daj adresu a tie ktore maju nieco proti, pripadne neveria si to velmi rychlo vedia najst na google maps. A hotovo.
Ja verím na to že “ako na nový rok, tak po cely rok”. Debordelizovala som byt po navsteve. Podľa povery budem musieť debordelizovat cely rok. 😆😆😆
Somarina, nekvalitný materiál, a striebornictvo? To je co za obchod? Vzy som myslela, že aj striebro sa kupuje v klenotnictve, veď tam majú rôzne šperky, aj oceľové a podobne
Nie, neverím. Jediné o čomu by som v tomto prípade verila, že to nie je asi nejaký kvalitný náramok 🙂