Chalan 19 rokov, baba 17, obaja slobodný, vyzorovo na podobnej urovni, byvaju asi 20km od seba, komunikuju cez fb kazdy den, raz do tyzdna idu von...tvrdia ze su kamarati, je to mozne?
Ano je, pokial sa nepritahuju ;) tiez mam takeho
Áno, mám takého, ale manžel na neho žiarli, tak som obmedzila kontaktovanie s ním. Poznáme sa roky a nikdy medzi nami nič nebolo, aj keď nám to nikto neveril. Ale naozaj, ani len sme sa nikdy nebozkavali, proste nič sexuálne. A nie, nie je gay.
Úplne v pohode. Mám kamoša ešte od ZŠ, nič medzi nami nie je a celé roky sme spolu boli skoro každý deň (z 365 dní v roku určite aspoň 350). Už sme si založili rodiny, bývame dosť ďaleko, tak sa nejako často nestretáme, ale kamošíme sa stále a mm aj jeho žena sú s tým v pohode.
Jasné..a niekedy su okrem.toho aj kamaráti s výhodami. Tí sú najlepší
Nie neverim. Obcasne stretnutia ano. Aj zaujem jeden o druheho. Vramci nejakych koser vzthov proste. V case krizy by sme si pomohli bez zavahania. Vylety a stretavanie vramci partie. Ale som si ista, ze ak by sa zacali stretavat osamote, jeden z nich sa namota. Nie umyselne. Proste sa to stane. Ze si zacnu byt blizki, lebo spolocne zaujmy, lebo vypisovacky, proste na jednej vlne. Zatialco jeden to bude brat iba ako butlavu vrbu, druhy z dvojice sa namota. Ak uz nahodu jeden z nich nie je "lapeny" 🤭🥰 a potom to predsa uz nie je iba kamaratstvo, ak jeden z dvojice zaspava a zobudza sa s myslienkou na kamarata/tku.
Ťažko. Vždy je tam aspoň jednostranný flirt
V takom veku asi áno. No keď je žena zadaná a má vraj kamaráta, ..nie.
Tak isto opačne. Možno existuje, ja to neuznávam. A netolerujem.
neverím
Jasne verim. Ale statisticky je tam vacsia pravdepodobnost ze sa ten vztah skompliluje tym ze sa aspon jedna strana namota.
Nie, neverim v kamaratsvo medzi muzom a zenou.
Ano je to možné, ja mam viacej kamaratov ako kamaratiek. A stale to tak bolo uz od malicka som bola stale medzi chlapcami a zostalo mi to doteraz. Som vydata mam 3 deti a manzel nežiarli.
Ano, pokial je to kamarat z detstva, ze ho poznas od malicka a povazujes ho skoro za brata. V puberte nie. Tam sa urcite niekto namota.
Ja mam dvoch naj kamosov obaja bratia dokonca neskor som sa dozvedela ze jeden ma chcel ale koli silnemu kamaratstvu to nespravil pebo keby sa rozideme by sa to pokaslalo a sme kamosi na zivot a smrt su dokonca kresnovci mojim detom a moj muz je uplne ok dokonca vie pravdu....sme kamosi od puberty su mi ako bratia.
Ja osobne velmi na take kamaratstva neverim, ked je tam pravidelny kontakt. V tom veku mozno, ale neskor neviem. Tiez som mala vela kamaratov, ale nasla som si priatela a bola som rada, ze mam nanho cas, nieto este s kamaratmi sa nejak aktivne stretavat. Ked sme sa vzali a odstahovali, tak sa kontakty este viac prerusili. Niezeby sme neboli kamarati, ale teda urcite nie sme v castom kontakte, deli nas dialka a clovek ma casom viac povinnosti a niet casu na pravidelne stretavanie sa s jednym jedinym kamosom. Ak clovek ten cas najde na jedneho jedineho z mnohych a pravidelne, tak uz by mi to prislo podozrive, ak ich nespaja vyslovene nejaky zaujem (chodia spolu do fitka alebo cosi take). A v takom vztahu je vzdy nebezpecenstvo, ze pocas hadky s partnerom sa dotycny druhemu vyzaluje a zrazu v nom najde viac pochopenia ako by cakal a sympatie mozu v takej slabej chvili narast viac ako by clovek chcel.
Jasne, ze je to mozne.
Ja mam kamarata este z cias zakladnej skoly. A nikdy sme spolu nic nemali. A chodime spolu aj na kavu, partneri su s tym OK