Stretávam sa s jednym muzom. Nechodíme spolu, no mali sme k sebe dost blízko. Chcel ma pobozkať, no ja som ešte nechcela, prišlo mi to moc skoro. Teraz sme sa mali stretnúť, povedal že nemôže, lebo ma horúčku. Tak sme sa dohodli na iny deň, povedal že ma herpes na ústach a nevie do kedy to bude mat, že nechce tak ísť medzi ľudí. Po tyzdni mi napisal že odchádza na tri tyzdne pracovne mimo SR. Však už nemá o mna zaujem a len ma naťahuje? Spýtala som sa ho to na rovinu, povedal že nemá 15 rokov.
Je mi luto, ale asi nevie ako to ma ukoncit, tak si vymysla dost blbe vyhovorky. Asi lepsie aj pre teba, keby bol seriozny, tak ti to povie normalne a nevymysla si blbosti typu, ze kvoli herpesu nechce ist von. To by ho asi musel mat cez pol tvare 🙈
Kašli na neho. Venuj svoj čas a energiu niekomu inému
@cherry_cherry ja si tiež myslim. Neverim, že kvôli oparu na pere nechce ísť von. Riešia muzi takéto veci vôbec ?
Prečo? Ja by som to nezatracovala. Teraz je kopu ľudí chorých a tiež by som sa nechcela stretávať s novým objavom cez herpes na ústach. Veď uvidíš čo bude ďalej, vôbec nemusí klamať
A navrhol kedy by ste sa mohli stretnut? kontaktuje ta on alebo ty jeho? nechala by som na nom, muzi ked maju zaujem vedia sa ozvat aj zariadit, mozno naozaj je ohladuplny a skutocne ma pracovnu cestu, uvidis ako sa to vyvinie, ja by som nic nikam netlacila a len pockala. Ak ma zaujem bude sa ozyvat a chciet ostat v spojeni, to je cele...
Tak neviem, ci to riesia, asi ako kto. Ale tak za mna, ak sa chcem s niekym stretnut, tak sa s nim stretnem. Hlavne ak viem, ze pojdem na 3 tyzdne prec a uz som toho cloveka xy dni nevidela. Aj sa nejako medzitym kontaktujete? Ci len ho zavolas niekde a on napise, ze nemoze? Lebo ak spolu nejako normalne komunikujete, pisete si apod., tak potom je mozno naozaj moc citlivy na seba a dala by som tomu sancu po tych 3 tyzdnoch. Ale poslednu.
Ak spolu nekomunikujete a jedina komunikacia je, ze ho volas von a on sa vyhovara, tak to podla mna nema zmysel.
Veď počkaj 3 týždne, kým sa vráti a uvidíš.
@danieli nie nenavrhol
@danieli piseme si takym štýlom že jeden druhému neodpiseme tak pokračujeme v konverzácii tým že si odpiseme🤷🏻♀️
Podla mňa mu išlo len o jedno a keďže si nechcela tak nemá záujem o kamarátske randenia len ti to nechce priznať 🤷♀️
Nechaj to na ňom, že či sa ti ozve, pošle fotku z miesta kde je, zavolá vonku, či píše stručne zo slušnosti, alebo sa rozpisuje a snaží byť v kontakte... ak ma záujem bude sa snažiť napraviť dojem. vôbec by som sa mu neozvala, že no kedy pôjdeme von 😂 by to vyzeralo, že nemáš hrdosť a si zúfalá, keďže to stále prekladá je jasne ze teraz sa ma prejaviť on, nie len jedna strana
Pusu si odmietla tak si asi myslí že nemá u teba šancu a nepotrebuje ďalšie kamarátske stretávanie.
Tak skor nema zaujem, muz, ktory ma si cestu vie najst, hoci su aj zdrzanlive typy, krore treba nenapadne dostat kam potrebujes😁 nechala by som to plynut a uvidis, ved sa nikam neponahlas
By som počkala, kým sa vráti, či sa ozve sám...a uvidíš na čom si
netlač na pílu... uvidíš ako to bude keď sa vráti .... zatiaľ kľud.
Vytvoril ilúziu blízkosti, lebo ťa chcel pretiahnuť. Nepodvolila si sa, tak stratil záujem. Narovinu, takéhoto chu*a môžeš akurát opľuť. Pri troche šťastia mu ten herpes na hube nezmizne ani za mesiac.
Veru aj muzi riešia take veci ako opar na ustach, poznam takeho 😄to ked sa vyhodí, tak je koniec sveta, obloha sa zamračí, slnko zašlo, nasr*ty na celý svet... Nerád chodí vtedy von, myslí si, že sa mu všetci pozerajú na ústa. Jednoducho sa cíti nepríjemne. Ale to asi nebol tvoj prípad, hm?
Ale správa sa na 15…