Aky su, ziju sami pre seba alebotra ia s vami vsetok volny cas.
Ten moj cez tyzden stale niekde lieta, tolko comvyberie malu zo skolky a ked je mala rozkokosena uteka z domu, stale neico ma na praci. Doteraz sme chodili na vikendy k mojim rodicom, on prestal, my sme chodili tak mi zacal vycitat ze stale sedim pri svojej materi, teraz sme uz druhy vikend doma a sme same cely den. No a on robi si svoju pracu, potom ide k susedovi, potom do garaze, potom ked sa nahodou stretne s malou tak ze co robis pocuvaj mamku, no a pride vecer sused pre zmenu znova k nam a sedia vonku v altanku do noci. A my stale sami, on ma za sebou krasny pohodovy vikend, no a ja co by som mohla byt s mamou tak som tu sama s malou, on si nas ani nevsima, mame vikemd na nic, hlavne ze je urodzenemu super. Uz neviem co dalej, ved takto som si rodinny zivot nepredstavovala, sme tu ako vzduch 😔
@maffianka004 a toto vsetko co si tu pisala tvoje pocity a tak,povedala si to takto aj tvojmu manzelovi?Ja by som asi v prvom rade hodila rec s nim,ze mi to takto nevyhovuje a o svojich pocitoch...
Ahoj ano a niekolkokrat, potom ako keby sa spamatal, dajme tomu mesiac je vsetko ok, a potom zase to iste. Take ze rodinne vylety to kdeze, staci ked ideme nahodou spolu do obchodu je zo vsetkoho nervozny a hlave z malej lebo ona je vsade, je to zivel a tesi sa zo zivota.
ja ani neviem ci sa mame o com rozpravat, hocico poviem vsetko je hlupost, neznesie kritiku, neznesie ked nieco urobim lepsie ako on, miluje svoje pohodlie seba. Je midzi nami 13 rokov ☹
@maffianka004 my sme zvyknuti robit vsetko spolu...ked nieco robime na svojom tak spolocne, ked sa ide k jeho alebo mojim rodicom, tak spolocne, prechadzky spolocne...muz ma priestor ze by si mohol robit aj nejake vlastne aktivity, teda bez nas, ale kedze pracovny tyzden znamena ze sa vidime rano do 8.30 a vecer od 19tej tak vikendy su vzacne, vlastne vsetok volny cas, tak on si ani moc nechce robit program mimo rodiny, ked tak, vybehne na pivo pokecat, ale to ja tiez obcasne s kamoskami, tiez si nerada daco planujem bez neho
...tazko radit inemu ale treba si spolocne aktivity planovat, okolo domu tiez robit spolocne, mat nejake plany/projekty co treba spravit....my vecer alebo cez vikend potrebujeme prebrat kopu veci okolo poistiek, uverov, dovolenky, rodine, praci a pod....takze cas na rozpravanie potrebujeme.....ak aj pracujeme obaja tak sme v jednej miestnosti, rozpravame sa pomedzi to...a z toho vyplynie co treba spravit, kam chceme ist, co vybavit a ideme to riesit spolu...
@maffianka004 no asi mu bude treba castejsie dohovarat aby sa spamätal...😉 Neviem mm ked nieco vonku robi okolo domu a ja si napr.vo vnutri varim tak deti su s nim stale vonku a to je tak uz odmalicka...A inak sme skoro stale spolu...Ale to musite asi tak obaja citit aj ty aj on,ze chcete travit cas spolu...inak neviem poradit.
ja ani neviem ci sa mame o com rozpravat, hocico poviem vsetko je hlupost, neznesie kritiku, neznesie ked nieco urobim lepsie ako on, miluje svoje pohodlie seba. Je midzi nami 13 rokov ☹
Podla neho je vsetko v uplnom poriadku
úha,,,ťažke toto..+
ja som na deti sama,muž pracuje mimo sr takže tak a ked je doma je furt s nami,,nefláka sa,,iab ak musím niečo vybaviť""" váži si nás!! ťažko radiť v tomto,,každý sme iný,ale ak nemá on záujem o rodinu,je to smutné!!! 😒
@maffianka004 venoval sa mi len cez vikendy,cez tyzden som muza nevidela,o 6 odchadzal do prace a vracal sa o 9 vecer vacsinou.S babatkom sa nam dufam,bude venovat tiez.
@maffianka004 ja by som urobila velky krik...a najlepsie,ked bude sediet s kamosom v altanku a rovno pred nim..."tak milacik...pre toto som bola a aj budem radsej u svojej materi,pretoze tvoj kamos zrejme nerespektuje,ze si zenaty a mas dieta.......a tebe to velmi vyhovuje,ale vyjde ta to velmi draho... 😖
....skus sa s nim porozpravat bez toho aby si ho kritizovala a bez zbytocnych vycitiek, neviem ako dlho ste manzelia a ako dlho ste sa predtym poznali ale , skus urobit program, ....myslim si ze ty si podrazdena aj z toho ze ty si s dietatom stale doma a on sa venuje svojim veciam, skuste najst al. sa posnazit najst nejaky spolocny cas, popr. si najdi aj ty nejaku cinnost a on nech sa venuje dcere aby si ty vypadla z domu aj sama....ale to chce hlavne trpezlivost a komunikaciu bez vycitiek, lebo povedzme si na rovinu, my zeny vieme byt niekede velmi ustipacne a mat tendenciu veci vycitat, velakrat nie je ani tak problem v tom CO povieme ale hlavne v tom AKO to povieme....
....ja s mojim muzom ked mame narovnako volno al. spolocnu chvilu robime vsetko spolu, upratujeme, nakupujeme, ideme spolu von, a vela sa rozpravame, nas vztah je hlavne o komunikacii, kazdy si povie svoj nazor kt. nie je vzdy rovnaky ale napriek tomu sa snazime dojst k nejakemu rieseniu, je jasne ze ked sa nam narodi dieta tych spolocnych chvil bude omnoho menej nakolko zijem v krajine kde je materska velmi kratko a budem sa musiet vratit do prace, takze sa pri dietati budeme striedat, ale jedno az dve poobedia v tyzdni budeme travit ako rodina.....
@maffianka004
vies, poviem ti to na rovinu, ked sa s vami neciti dobre, nema ani potrebu s vami travit cas a nijako ho nedonutis. Zivot je otazkou priorit, ak mi s niekym dobre je a lubim ho, som rada s nim a tesim sa na nase spolocne chvile, cas... Ak mi je ten clovek ukradnuty, utekam od neho, vzdy mam co robit, len nie byt s nim.
Podla toho co pises (ze nemate sa o com rozpravat), nemate vybudovany ziadny manzelsky vztah... zijete vedla seba len ako spolubyvajuci...
Takze naucit sa vzajomne komunikovat, vyhodit telku z domu... a vecere travit spolu. Pokial bude z vas nervozny, nema zmysel s nim ostavat, pretoze o teba nema zaujem a ani o svoju dceru.
Muzi ktori dlho ostavaju v praci a hned ako sa da zdrhaju z domu obycajne utekaju pred rodinou a rodina pre nich nie je prioritou, aj ked najivita niektorych zien je vysoka a veria, ze ako tazko muzi pracuju 😉
@maffianka004 my s drahým mame tri deti a dom skoro stále na ně sama,ale chodi večer domov okolo 17-18tou hodinou,poblazni sa s nimi a potom sa s nimi okupe.. A ja najmenšieho oblečem.. A sem tam o víkende mu niekto zavolá a musi ist pracovať,ale to mi nevadi ja mezi tím spravím obed a deti sa hrajú...
Včera nas drahy zobral na guláš,chceli sme ist do Budapešti,ale do obeda mal robotu..
Su aj niekedy víkendy ze som s deťmi sama,ked sa vyspia oblecem a ideme von.. Nepotrebujem mat stále svojho chlapa ta ritkou ako vy...
Aj chlap ma sem tam právo si odpocinut,a nie každý víkend u svokrovcov.. Sorry.. Chod k mame sama
A ešte niečo, netreba stále tlačiť chlapa do kuta.. A ked stále krtizuješ chlapa,je mi ho ľúto... Potom sa necuduj ze ho to s vami potom nebavi... Ja rešpektujem svojho chlapa a on mna.. A vzťah mame zatiaľ super,ale nikdy nevieš vždy sa to môže zmeniť..
jednoducho nie je zjavne rodinny typ, dieta mu pride ako pritaz, pride mi ako nevybureny..pises ze je medzi vami 13 rokov, z toho by som si pomyslela ze si ty o 13 r. starsia...pretoze take spravanie by som cakala on nejakeho 20tnika.. Neviem ci ste dieta planovali alebo prislo nahodne, ci si ho nechcela len ty....to si musis zodpovedat sama. Myslim si ze takeho chlapa tazko zmenis...mozno na par dni dieta "odlozit"a vyjst si s manzelom na par dni sama niekam. Vyber kam, nemusi to byt vobec drahe, staci nejaka chata v leste tuto za kopcom, chodte na prechadzky, venujte sa jeden druhemu a hlavne KOMUNIKUJTE
@maffianka004 skus si s muzom pohovorit,nekritizuj ho velmi,ale povedz mu,ze takto zit nechces,nieco sa musi zmenit. ja sa drzim nazoru,ze chlapi sa spravaju casto ako male deti,takze treba s nimi pokojne a trpezlivo hovorit 😉 drzim palce!
@stellamaris čauko chlapi sa spravaju ako male deti preto, ze zeny sa nespravaju ako zeny 😉 Mam o tom článok vo svojom fotoblogu, preto to tu nechcem rozpytvávať 🙂 ale sama som si vsimla, ze vrana k vrane sada, nevyzrety nevyzreteho si hlada 🙂
@mima4 diky precitam si 😉 ja mam dobry vztah teraz,som velmi stastna ,ale trpela som v prvom manzelstve,kym som nepodala ziadost o rozvod.nic ine mi nepomohlo 😖
@maffianka004 hmmmmm to je smutne aj moj manzel ma dost pracovne vytazenu robotu robi niekedy aj doma ked potrebuje spravit nejaky projekt o piatej dojde vacsinou z roboty ale zase musim povedat ze sa snazi aj s malim sa pohra a teraz ked uz je mali vacsi tak ma pusti obcas von a chape ze ved aj ja som uz niekedy vycerpana ale nema problem mi pomoct aj v domacnosti ked potrebujem porozpravaj sa snim otom alebo ho skus nechat s malou sameho ked pride s prace a chod na hodinku ty niekam na kavu do obchodu aby vedel ze aj ty potrebujes vypnit
urcite by som nerobila to, co ti radi lubikan... blbost a este viac to skomplikuje vztah ... urcite súhlasim s mimi4.
vztahy su zlozite a este zlozitejsie radit ak to nefunguje
ved predsa existuju aj ine moznosti, ako navsteva rodicov. vyberte sa spoli vonku, niekde na vylet, kupat sa na kupalisko, spolu na nakup, alebo sa ist niekde najest, navstivit priatelov... ta to robime my cet vikend. sme sami, rodina stovky km od nas. ale to je v poriadku, ved my sme rodina a nie ja a moja mama.
Dakujem za vaše názory, on je ten starší, skoro stale je nervózny z práce a potom mu človek nemôže nič povedať lebo hneď znervóznie. On sa nechce rozprávať stale povie že nemá čas alebo je unavený alebo je všetko ok teda podľa neho.
@maffianka004 vsetko je to o dohode A KOMUNIKACII...tak sa dohodnite..kazdy druhy vikend budes u mami a kazdy druhy wikend budete spolu..ved je krasne da sa aspon na jeden den nieco vymysliet..ist do prirody opekat, vylet...a budete spokojny obidvaja, budete mat vikendy aj pre seba aj spolu
Ked sa vecer dovali sused nech vezme aj susedu a mozte sediet v altanku do aleluja vsetci spolu.
Neviem ten volny cas a jeho travenie je o kompromisoch..treba mat aj priestor pre seba ( a to sa tyka aj teba, aspon jedno poobedie ked bude mat malu na starosti on a ty pojdes niekam...do garaze 😀 😀 preco nie 😀 ) a treba byt aj spolu..ale ze spolu nie vedla seba...proste vylet, akcia
@maffianka004 ahoj ako keby si pisala o mojom manželovi....on sa sice pohra i s detmi i so mnou občas kecne ale je to len občas.....nervak je poriadny ale zas poradim ti tak.....urob doma riaden bordel....bud sa spameta alebo nie...ale aspon budeš vediet na čom si...ja som urobila bordel asi pred rokom a to hovorim segedinsky letel po stene .....vreskala som po nom a mala som klud doteraz...asi prišlo dake obdobie ked musim zaskočit znova...ono je to tak bud si budeme sebe vyhovovat alebo nech ide každi svojou cestou...moj mm je v praci od 6 do 17tej....pride dom a naje sa a ide spat....hoho nato sme sa neženili...
@mima4 tymto neviem či si ju potešila lebo niekedy sa slova pekne slubuju a po rokoch pride k veci....ale každi ma svoj nazor 😉
@ajca123 ale bohužial v každej rodine to tak nefunguje.....ma si nechat srat na hlavu ešte viac??? 😒
Prepac ale ako ti pomoze ak ti niekto napise ze ma super muza ktory splni prve posledne tvoj problem vidim skor v komunikacii precl sedis s malou vnutri chod za muzom sadni si k nemu ak ma pracu v garazi tak tam kecajte moj manzel taha uz treti tyzden 7 dni vkuse rano noc poobede a vzdy si najdeme cas si pokecat sme spolu 21rokov a stale je o com