Je tu niekto komu zomrel taktiež príliš skoro rodič ? Keď ste ešte boli v mladom veku ,do 20rokov ?...
Mne 15
Mne v 7mich
Mne v 3 rokoch
v 17...
Ako ste to zvládli ? Skôr ma zaujíma aké to bolo bez matky ..keď ste prišli o ňu v tak mladom veku ..
Hm, ťažká otázka, bude to znieť drsne, ale život išiel ďalej.... Mala som možno výhodu, že som bola na strednej škole, takže vo veku, kedy sú kamaráti jednak dôležití a jednak sa decka zgrupujú, takže ma "vytiahli" žiť.... Už žijem dlhšie bez mamy ako s mamou, občas si tak predstavím, čo by asi bolo inak, keby žila, ako by pristupovala k deťom a tak....
Ja som mala 6 ked zomrela mamka a 27 ked otec
Tak mamka velmi chybala aj chyba ja som velmi plakala otec zostal sam s 3 detmi,ircite nas to poznacilo ,stale si myslim ze keby mamka zila mali by sme iny zivot
mne v 19tich
darmo mama je mama a chyba doteraz;da sa s tym zmierit?ani neviem skor naucit zit...a najviac mi je luto ze sa nedozila svojich vnucat😢
V 16, ale mne teda otec. Takže moc neporadim.
mne v 42, ale stale je to veeeeelmi skoro:(
Ja som mala 11 rokov keď mi zomrel otec na rakovinu. Zomrel doma pri nás. Už je to 15brokov čo tu so mnou nieje.
Ja mam sice 35, mamina mi zomrela tento rok a je to tazke. Ja som s nou aj pracovala v 1 kancelarii, byvala cez ulicu cize aj poobede sme boli u nej na zahrade, takze travili sme spolu skoro kazdy den niekolko hodin.... mali sme lepsi vztah teraz ako ked som bola v puberte. stale velmi chyba, ale drzi ma moja rodina - syn, manzel, sestra a ocino, ktory ostal “sam”... je to sice tazke, ale zivot ide dalej 😔
Je to veľmi ťažké. Jednej 16ročnej dievčinke u nás zomrela maminka a dievča to nezvládlo. Už je pri svojej mame.
je mi to luto dievcata 😢