Vedeli ste hneď na prvom rande, že ten chalan je pre vás pravý a budete spolu?

juli116
26. sep 2021

Ahojte, chcem sa vás opýtať, vedeli ste hneď na prvom rande že ten chalan je pre vás pravý a budete spolu? Lebo bola som von s jedným chalanom, dlhšie sme si písali, mali sme aj o čom kecať aj sme mali celkom také hlboké témy ale boli aj momenty ticha a viackrát sa stalo ze som niečo povedala a on na to len tak krátko reagoval. Keď sme sa lúčili, tak som z toho mala veľmi zmätený pocit, som si myslela ze nič z toho nebude ale potom večer sme si písali a on mi písal ako si veľmi dnešný deň užil a take. Je pravda ze ten chalan je taký tichší,, ale fakt neviem co si o tom mam myslieť. Ale dnes naňho celý deň myslím a nemôžem ho dostať z hlavy. Co myslite, mam tomu dat pokračovanie alebo to nechať tak?

mabenn
26. sep 2021

@juli116 jasne, ze tomu daj sancu, na zaciatku su take hluche miesta caste, ide o celkovy pocit, spoznavate sa

hederamonstera
26. sep 2021

@juli116 akoby si opisala mojho manzela😁 spoznali sme sa na nete, po par dnoch stretli a boli aj trapne ticha. Ale potom sme si pisali a znova sa stretli, a skor sme sa bozkavali ako rozpravali🙈🙈🙈 a uz sme spolu 7 rokov, 3 roky manzelia. Doteraz nejako extra nenakecame, on nie je velmi ukecany, nefilozofuje nad vsetkym ako ja. Obcas mi je z toho trosku smutno, lebo ja rada kecam o vsetkom moznom. Ale ma ovela viac pozitiv, takze som to uz prijala take ake to je. Je to super. S ex som vedela prekecat cele hodiny a dni, ale ako chlap do zivota uplne na hovno
Daj mu este sancu a uvidis😊

mikadooo
26. sep 2021

@juli116 hi hi môj manžel bol taký a vlastne je taký stále, tie prvé rande boli veľmi vtipné 😁. Ja občas ani neviem či máme tichú domácnosť alebo je len normálny večer, ale sme manželia už 15 rokov a celkom nám to klape. Keď ale chcem aby sa viac rozhovoril, musí to byť na "jeho" témy - šport, fondy, počítače, bicykel atď. 😉 Ináč necháva rozprávať mňa a on reaguje že hmmm a uhmmm 😄.

bolarazjedna
26. sep 2021

Samozrejme, treba tomu dat šancu, a vôbec nerozmýšľaj teraz nad tým, či on je ten pravý. To odhadnes behom dlhých mesiacov, nie na prvom rande. Iba si užívaj jeho spoločnosť a časom sa to vyrysuje. Kým nie si si istá, že s ním chceš vzťah, tak sa randit, však kľudne aj niekoľko týždňov, mesiacov (viem ze to dnes nie je in, ale nič vám neujde).

Keď som sa zoznamovala s manželom, po prvých 3 rande mala rozpačity pocit zakaždým, tak som sa rozhodla, že to takto nemá význam. Skoro som ho takto vymazala zo svojho života. Ešteže on to videl inak. Dnes je mojím najdrahším, milujúcim manželom, od ktorého lepšieho si neviem ani predstavit 🙂
Takže isto nerob závery po 1 rande.

ivangeline
26. sep 2021

Sancu tomu urcite daj. Prve rande neboli nic moc ani u mna. A sme spolu 7r. ;) A stale je iskra. ^^

juli116
autor
26. sep 2021

@bolarazjedna no práveže presne to riešim, že keď sme si písali, tak som mala pocit, ako si super rozumieme a aké to stretnutie bude super, ale teraz v realite je to samozrejme tá istá osoba, ale tá iskra ako keby tam nebola. a neviem ani, či ma záujem o niečo viac on, aj keď ja by som aj asi sa chcela ďalej minimálne stretávať, lebo je to zlatý chalan ale tak dosť neviem na čom som 🙈

nika_m
26. sep 2021

Ja uz som vydata ale mam praveze take skusenosti z cias, ked som bola slobodna, zee aj ked sme si pisali vela a o vselicom a potom rande bolo onicom, tak to nikam dalej neviedlo, ostali sme pri pisani max 🙂 presne ta iskra tam absolutne nebola ked sme sa realne stretli...ked som stretla ale manzela tak to bol ohnostroj, nie iskra 😂 mne spadla sanka ked prisiel ku mne a ostala som totalne ocarena 😂😂😂😂 kazdopadne daj tomu este sancu ak na neho myslis a uvidis ako sa to nakoniec vyvinie...hlavne, ked napisal, ze si to uzil 🙂 zas nie stale to musi byt na prvy krat

andrejka1974
26. sep 2021

Daj tomi sancu, ja ked som mala prve rande som sa bala aby som nie o nepokazila tak som bola dost ticho bolo mi vtedy 16 bol moj prvy a ostali sme spolu sme uz 29 rokov manzelia a vies co by moj muz dal za to ze bysom bola tak ticho ako vtedy uz ticho nie som

vikinka128
26. sep 2021

@juli116 ja som vedela.. ale mala som 7 vzťahov ( = krach ) a toto som cítila až potom..

evkamotka
26. sep 2021

Jasne ze nevies na com si, ved ste sa stretli az raz :D
A nie, po prvom rande som nevedela, že je to ten pravy. Ani po druhom a ani po piatom. Prestan do reálneho vztahu motat americke romanticke serialy a budes ovela spokojnejsia ;)
Ved sa stretavajte a uvidis. Po nejakom case sa ho mozes aj narovinu spytat, ze kde a ako to vidi/citi

gloria31
26. sep 2021

@juli116 kým som tomu dala šancu na vážny vzťah tak to trvalo 4mes skus tomu dat šancu

janickacrazy
26. sep 2021

@juli116 tak podľa mňa ťa chce, dala by som tomu šancu, možno je trochu hanblivejsi, ale tak uvidíš, ako sa to bude ďalej vyvíjať, držím palce

janetinka27
26. sep 2021

@juli116 vsak po rokoch budete pozerat po veceroch telku a kazdy bude chciet mat aj ticho a klud pre seba 😂
ono ta doba pisania prinasa aj to, ze urcite veci si do oci nepoviete, ale potom cez spravy sa to hovori lahsie. napriklad ti povedal ze si ten cas s tebou uzil. na to by osobne mozno nemal odvahu.

bombulka1987
26. sep 2021

Hehe, to aj s mojim bolo podobné, ako vedela som, že pôjdem aj na ďalšie rande, ale si dodnes pamätám ako som sa počas prvého rande pozerala na WC na seba do zrkadla a vravela si, že prosím, už žiadna téma o počítačoch 😀 😀

lopka1313
28. sep 2021

Ja som tomu svojmu pred 1. rande napisala, ze ak budem cely cas ticho, nech to neberie zle, to bude stres a ze ja sa po par stretkach rozkecam :D on mi na to odpisal, ze on zas od stresu asi hubu nezavrie :D bolo to fajn a obaja sme vedeli, co mame cakat. A pri tichych ludoch su aj okamihy ticha fajn. Do teraz je on ten, co vacsinou huci a ja ta tichsia 🙂 a ticho vo vztahu beriem ako nieco, co je dobre.

Drzim silno palce. Mate krasne chvile pred sebou 🙂

jana_eyre_2
28. sep 2021

Takých pravých je viac v zivote, v rozličných životnych obdobiach máš pocit, že je to ten pravý.. potom sa môže vzťah rozpadnúť a príde niekto iný "ten pravý".. ten pocit proste môže prísť viac krat..

Nepíšem ti to preto aby som ti brala radosť ale aby si vedela, že ak to nevyjde s jedným "tým pravým" príde iný "ten pravý".. 😉

a nádejnému priateľovi dať určite šancu, prečo by si ju nemala dat, keď mu bolo podľa jeho slov fajn a ty na neho myslíš?