Večerné rozhovory po televíznej relácii

11. júl 2022

Včera sme s mužom pozerali jednu reláciu tam bolo, niečo v tom zmysle, že pekné páry majú prevažne škaredšie deti a škaredšie páry pekné deti. Ja som mužovi povedala, že to je blud my máme pekne deti a ja sa pokladám za peknú ženu. A ten môj mi povedal, že my sme sympatickí, ale niesme pekní. No rozumiete tomu? Ja som sa riadne vytočila, že či som v jeho očiach nepekná žena? No takú hádku na večer sme ešte nemali. Muž mi povedal, že prehnane reagujem, že každá normálna žena by to zobrala s humorom.
Brali by ste to s humorom, lebo mne to smiešne neprišlo.

pribinak
11. júl 2022

Si zbytočne jesitna

lindous
11. júl 2022

Hmmm, myslím, že pre každého sú jeho deti a jeho partner pekní, ale mal by sa na to vedieť pozrieť aj nezaujato a objektívne ... veľa ľudí poznám takých, že sú sympatickí a podľa mňa aj pekní, ale nie podľa štandardov krásy nastavených spoločnosťou - takže by vás v tej štúdii možno neoznačili za pekných 😅 ja by som si to takto nejak od neho zobrala a neurazilo by ma to

syslik81
11. júl 2022

krasa je siroky pojem a deti su obrazom rodicov-bud sa podobaju na jedneho al druheho al su proste mix.. mozno keby ta vidim tiez mi prides nesympaticka-inak povedane skarada ,, to ako sa vnimas ty nieje to ako ta vnimaju iny - podla mna zbytocne prehanas-muz bol len uprimny

luccija
11. júl 2022

Vacsina deti sa podoba na starych rodicov.Uz sme sa hadali kvoli comukolvek, ale pre krasu este nie🙂pre kazdu mamu je jej dieta krasne

0silvia0
11. júl 2022

hod sem fotku, napiseme, zhodnotime ci si pekna alebo sympaticka🤪

autor
11. júl 2022

Ale veď mňa zarazilo, že mi povedal, že my niesme pekní. Tak čo je to za sprostosť aj keby som vyzerala ako bezzuba Araňa on mi ako môj muž má povedať, že som pre neho pekná žena

autor
11. júl 2022

@0silvia0 daj aj ty svoju a dám aj ja.

0silvia0
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
petulda333
11. júl 2022

Pre neho mozno pekna si,sak inak by s tebou nebol. No mozno to myslel vseobecne pre spolocnost

mandzula
11. júl 2022

Preco chces, aby ti muz klamal? A podla mna je lepsie byt sympaticky ako pekny.

mandzula
11. júl 2022

@0silvia0 ty kokos, to su vlasy.😃

0silvia0
11. júl 2022

@mandzula dakujem, na stare kolena som si nechala narast na podnet mojej dcery. Dovtedy som strihala.

boldo87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
boldo87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
beata_k
11. júl 2022

Si pekna. Ale nie najkrajsia z chotara.

0silvia0
11. júl 2022

Urcite si pekna zena, aj sympaticka😍

beata_k
11. júl 2022

@0silvia0 ozaj krasne vlasy 😉

boldo87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
11. júl 2022

@0silvia0 Viem, že niesom "najkrajšia" ale pre neho by som mala byť aspoň pekná 🤔

0silvia0
11. júl 2022

Ano, chapem, ze sa ta jeho slova dotkli😔, spravny chlap by mal reagovat, ze si pre neho najkrajsia...

0silvia0
11. júl 2022

@boldo87 ooo dakujem za kompliment, ano aspon huste vlasy mi priroda nadelila.

autor
11. júl 2022

@0silvia ďakujem za pochopenie 😊

majla87
11. júl 2022

Dobre, ale ste sa bavili na “vedeckej” urovni, tak ti povedal objektivne ako to je.. Keby sa ho normalne opytas ci si pekna, tak by urcite povedal ze ano, ale tato debata bola v inom kontexte. Taki su chlapi 🤷‍♀️

sardinka32
11. júl 2022

Tak zalezi na tom, s kym Ta porovnaval... ale jedno je iste, je slon v porcelane... o vyzore manzelky sa nezartuje, to ho mal tata naucit 😀

monuska112
11. júl 2022

asi sa moc zameiravas na fyzickú krasu. mozes byt pre nho najlepsia aj ked niesi pekna....su ludia co si naschval vyberu neatraktivneho partnera, aby sa pri nom dobre citili - napriklad su ziarlivi a dufaju ze taky ich podadzat nebude....alebo nechcu posobit ako kraska a zviera, ked sami o sebe nemaju moc vysoke mienenie atd...to bol priklad nemusi to byt tvoj pripad samozrejme....potom su ludia pre ktorych je to uplne jedno a su pre nich dolezite ine veci - vztah, komunikacia, zodpovednost....ty ak bude tvoj muz jedneho dna s nadvahou a plesinou tiez budes tvrdit aky je krasny? asi nie alebo by to bolo ciste klamstvo....to vsak neznamena ze ho uz nechces

amiaja
11. júl 2022

Si pekna a sympaticka zena, nie tuctova. Mozno tak to myslel ze dnes sa za krasnu povazuju umele vlasy, nechty, mihalnice, rovnako prerobene nosy...
Nemyslim ze to myslel v zlom.. len sa zle vyjadril, proste chlap😁

sunshine_18
11. júl 2022

Ja by som to tiež brala s humorom, treba mať trošku sebavedomie..

lenkasarka
11. júl 2022

@0silvia0 neskutočne vlasy

panelacikova
11. júl 2022

autorka: si taká.....vystrašená 😀 ešte by sa hodil iný uhol pohľadu. ja mám fotky, na ktorých som super, záleží od svetla a potom také, na ktorých pôsobím ešte o 5 rokov staršie a škaredšie 😀