Dievčatá , mne len nedá , keď si čítam príspevky . Vážte si svoje svokry a buďte rady , že ich máte 🙂 alebo
Im nebyvajte v ich dome a odpracte sa , keď na ne toľké nadavate . Ja sa ani nečudujem , že vás tie svokry nemusia a synovia sa k svojim mamám stále utiekajú, keď sa vy správate ako fúrie . Nadavate na nich, že Vám lezú do súkromí , ale pritom vy ste sa dotrepali do ich domovov. Žiarlivé na to , že ich majú synovia rady a vaše deti tiež. Otras . Ja mám uzasnu svokricku , nápomocnu, tiež sme u nich istý čas s manželom bývali a nebol jediný problém . A to teda moj manžel nie je mamickar, keby je na ňom, nezavolá jej ako je rok dlhy a chodíme za nimi na moje pohnútky. Môžem svokre zavolat o polnoci a je schopná mi pomôcť. Deti ju majú rada , rady u nej trávia čas wow a predstavte si ,že to je úplne super . Želala by som každej jednej z vás , aby ste mali takéto vzťahy a prestali na mamy svojich synov nadávať . Ale to by ste mali začať od seba a nebyť žiarlivé fúrie , ktoré žiarlia ešte aj na to , že detičky sú rady so svojou babkou 🙂 mier vo vašej duši 🙂
Amen.
Pri tejto óde na svokru ta aspoň trošku napadlo, že existujú aj zlí, zakerni ľudia ktorí vedia robiť zo života peklo? Nie každý je milý, dobrý a ochotný pomáhať. A poznám veľa prípadov kedy sa nevesta všemožne snažila, ale svokra si isla svoje a robila zle pretože trpela myšlienkou ze dotyčná nie je pre jej synacka vôbec vhodná.
Aj ja mam dobru svokru,ale nie kazda ma take stastie. Ver tomu,ze svokry vedia byt velke herecky
Ono, ak su nevesty furie a svokry su chrumkave, tak by ma zaujimalo, kedy sa z furie stava ten anjel, aby som nahodou nieco nezmeskala😉
Je to tým teplom, alebo na čom fičiš? 🤣🤣🤣
Nie každý má šťastie na dobrú "svokričku"ako máš ty ... Takže tvoje dve sekundy slávy práve skončili. A nabuduce nemusíš svokru chváliť na MK ale pochval priamo ju .
@marca12 ale veď ja samozrejme netvrdím, že neexistujú takí ľudia … ja hovorím o dievčatách, ktoré tu placu za to , že im svokra lezie do súkromia (keď bývajú v jej dome) , alebo keď sa tu sťažujú , že okupu vnúča alebo synovia radi chodia k nim trebárs na obed ;) .
Zato, že bývajú v jej dome tak ma pravo liezt im do súkromia??? Wau 😳
Buď rada že máš dobru svokru 🙂 a dobrých ľudí okolo seba. Zlá nemusí byť len svokra ale aj kolegyňa, suseda, šéfka.. a môžu ti robiť peklo zo života. A potom ti niekto poradí, že nechápe ako môžeš mať problém, že ten problém je asi v tebe, aj keď by si sa snažila 🙂 tak ako tu ty radis a vylievas si srdiečko
Ja som nikdy u svokry nebyvala. Ale rozumiem tomu, ak sa niekto stazuje, ze im svokra (brat/sestra/svokor/koza ci pes to je jedno) lezie do sukromia. Nieje slusne otvarat skrine, supliky a len tak nakukat co kto kde ma. Obsah je predsa privatne vlastnictvo uzivatela. To nieje normalne a je jedno u koho si v dome.
@sasa1310 jej jedna uvedomela žena sa tu našla 🙂 a tu vidíš tu pokryteckost tých žien, natlacia sa im do baraku a aj tak na ne budú nadávať a hľadať milióny výhovoriek , prečo to urobili . Ald dobre sa im tam lebedi ;) takým by som priala nech si to tu svokry prečítajú ;)
ono mnohé si ani neuvedomujú, že celý život majú veľké nič. Nikdy nebudú bývať u seba. Len u svokry, a keď svokra dopraje, tak u manžela. Nikdy to nebude ich. A celý život sa stresovať, či manžel dotyčné nevyhodí tesne pred dôchodkom z domu, je "ideálna" predstava v živote. Toto je jediná vec, ktorú nikdy nepochopím ako môže niekto dobrovoľne ísť bývať do mužovej detskej izbičky.
A pritom najväčší problém v tom bývaní je ich neschopný manžel. A nie svokra
Joj joj joj budem na to mysliet lebo ja byvam u svokry aj ked mame svoj byt v podkrovi nemusime sa delit o kuchynu a kupelnu ale vadi mi na svokre vsetko od kedy mame deti a stara sa samozrejme. Tu ide iba o to drzat jazyk za zubami a preniest sa nad blbosti. Budem sa viac snazit dakujem aj ked v kutiku srdca dufam ze sa coskoro prestahujeme.
Napisala jedna z tych zlych svokier?
Je to tak. Treba si zachovat uctu. Ludia stracaju uctu lebo si myslia ze uz vedia vsetko. Ze uz im nema kto co hovorit do zivota. Ze vsetci by mali byt taky, aky si oni sami predstavuju a ocakavaju. Pritom sami nestihli ani zarobit na vlasne byvanie. Tiez som neznasala svoju svokru. Vobec sme si nerozumeli. A pritom mnohe bola moja chyba. Nikto na svete nie je idealny. Ked som to konecne pochopila, jednoducho som zmenila svoje spravanie na uctive, decentne, a postupne zmenila aj ona. Dnes si dokazeme obe najst spolocnu rec a pomoct si. Na urovni. A nie, nikdy sme nemuseli u nikoho byvat.
Pokial je snaha na oboch stranách vychádzať spolu, tak sa dá mat pekný vzťah. Akonáhle jedna strana potrebuje vytvárať konflikty, ta druha sa môže aj pretrhnúť, aby bolo dobre. Či sa jedna o svokru alebo nevestu.
amen
však ked ty to tak bravurne zvladaš v pohode
ale nechápem tento vychovny peskovací vylev , oni si musia prist na chyby alebo nie
čo sa staráš ,nerieš ich život ich problém, nudíš sa ?
ja nechápem čo sa vôbec ako pozastavuješ
mne je skôr luto tych velkých barakov, čo maju tri poschodia a je očividne jasné že sa žije len v jednom poschodí a celé ulice su tak , krasna terasa a uplne prazdna dom ako hrom a nik v nom nežije len sa doživa
neodsudzuj niekoho kto pride byvat k svokre, je to ich vec a prečo nie ?
preboha a coze ti prislo luto? A preco anonymne? Zeby svokra nebola az taka fajn? Ta moja sa mi dnes chcela nasackovat do bytu tak som ju pekne vypoklonkovala nebudem si predsa kazit vikend. 😉