Ahoj, máte niekoho momentálně vo väzbe v Leopoldove? Chcela by som informácie o nákupoch, balíkoch a návštěvách. Ďakujem
@zufalamanzelka86 na návštevu pravdepodobne ešte nejakú dobu zabudni,čo sa týka balíkov do Leopoldova,čo chceš posielať??lebo jedna vec je čo hovorí zákon a nariadenie a druhá vec je ako to tam chodí.ak je (predpokladám že ide o manžela) muž vnútri krátko a už je s niekym na cele je dost možné a vysoko pravdepodobné že mu to spoluvazni vezmú ak to bude pre nich zaujímavý "tovar"(káva,čaj,cigarety a pod) taktiež návštevy,možno ani nebude povolená fyzická návšteva,ale budete sa Rozprávať cez také sklo,záleží od skupiny v akej je.inak ma kazdy väzeň svoj účet a tam mu môže rodina posielať peniaze,prípadne ak bude vo väznici pracovať tak mu tam nejaké nabehnú.
Ozaj zabudla som sa spýtať či je už odsúdený,teda či je už vo výkone trestu alebo iba obvinený a je vo výkone väzby..lebo je to podstatný rozdiel a obvinený majú rôzne obmedzenia podľa druhu väzby aká mu bola uložená.vazba môže trvať aj 4 roky.obvinený vo väzbe nepracuje takže peniaze bude mať iba tie ktore mu pošle rodina,ale pozor nie hotovosť.každy druh väzby ma svoje obmedzenia.
@inull5 Od rána tu táto baba sústavne zakladá témy. Ja viem že je zúfalá, ale neviem čo mu také dôležité chce posielať či liebesbrief alebo neviem čo. Proste je vo väzbe ak má koluznu tak možno mu ani návštevu nepovolia.
@natalienka12 akurát som pozerala že je tu viac tém..no s najväčšou pravdepodobnosťou ma takú..
@inull5 Nemusí, môže mať aj preventívnu alebo utekovu. Ale ak je ženatý má zázemie, rodinu tak asi preventívnu. A tipujem to na drogy alebo podvod. Koluznu súd málokedy nariadi.
@zufalamanzelka86 Ak nie si fake nik, tak čítaj čo ti baby napísali a nie sa dookola pýtaš to íste. Trebalo mu žiť tak aby sa do väzby nikdy nedostal. Poriadne si nastuduj poriadok výkonu väzby tak potom sa pýtaj.
@natalienka12 no mam tuším rezervy🙂 niekde písala že ho zobrali priamo z roboty a dali do cpz..no ktovie co tam je.možno nejaký díler,autickar.koluzna je ak sa nemýlim ta aby nedošlo k ovplyvňovaniu svedkov,či?
@inull5 áno ovplyvňovanie svedkov znalcov atď tam je najviac obmedzení. A keď berú do väzby väčšinou to ešte z konkrétnych skutočnosti nevyplyva, takže skôr ma asi preventívnu alebo pokračovaciu.
@natalienka12 nechcem sa nikoho zastávať, ale vieš do basy sa môže dostať aj slušný človek. Ani nevie ako....stačí zraziť človeka, alebo havária....možno povieš tak nech nechodí autom. Hm, ale to nie vždy ide, napr. ja vozím jednu dcéru do školy - má zdr. problémy a a v tomto nám auto veľmi uľahčuje život....
@deti95060810 Nerozumieš sa tomu. Do väzby sa v žiadnom prípade nemôžeš dostať za trestný čin z nedbanlivosti. Tak tu nikoho nezastavaj.
Asi nevieš ani základný rozdiel medzi väzbou a trestom odňatia slobody.
@natalienka12 vôbec nie....Za prejdenie človeka dostaneš ešte odmenu nie???? 😝
@deti95060810 za zrazenie cloveka sa do leopoldova nedostanes...ak si ho nechcela zrazit s umyslom zabitia
@sense Evidentne tomu nerozumie. Nechaj ju tak.
@deti95060810 ak niekoho zrazis je to nedbanlivostny trestný čin- spôsobený tvojou nedbanlivostou..to nefunguje že zrazis niekoho a ideš hneď do basy ani nevieš ako..myslíš že zrazis v pondelok autom niekoho,ideš v utorok do roboty a príde po teba komando a dajú ta do cpz??inak cpz-cela predbežneho zaistenia..
V tomto prípade to bolo pravdepodobne tak ze panko mal niečo na rovasi,zobrali ho na výsluch,vyšetrovateľ ho dal do cpz kde môže byť 72 hodín,medzitým sa spracoval návrh na vazobne stíhanie a ten bol schválený..A predpokladám že nebol schválený len tak pre nič za nič..
@deti95060810 aby si lepšie chápala on je vo výkone vazby- to znamená že je iba obvinený za istý trestný čin..pokiaľ bude vo väzbe budú prebiehať rôzne ukony-dokazovanie,ďalej napr.rekonštrukcia miesta činu,rekogniciu..súdny proces. A ak je niekto vo výkone trestu - to znamená že mu bol uložený trest za trestný čin ktorý vykonal a bol zaň odsúdený. Čize prebehli už všetky možné úkony,napr aj tie ktore som ti spomenula vyššie.
Ja pevne verim , ze zakladatelka tem "Leopoldov" uz konecne pochopila sissy27
Kedy môžu volať na vezbe aj v sobotu
@zufalamanzelka86 doobeda som ti dala link, kde to máš presne rozpísané. V každej väznici na SR je to rovnaké. Alebo zavolaj rovno do väznice, číslo som ti tiež dala, povedia ti. Ten tvoj tam nie je ešte ani 48 hodín, čo už mu chceš posielať? Až bude čas, tak info dostaneš. Jesť, piť, strechu nad hlavou má. A momentálne mu bude asi prednejší dobrý právnik ako ktokoľvek a čokoľvek iné.