Ja možem napisat len pozitivne skúsenosti sme spolu dlho no lubime sa viac ako na začiatku aj sex mame čim dalej tym lepši lebo už vieme čo ten druhy ma rad ako atd.Stale sa snažime niečo vylepšovat,experimentovat 🙂.Mame malu garzonku len a sme tu 3ja čiže musime čakat kym dcerka 3r. zaspi,niekdy aj mi zaspime kym čakame.Ale nastažujem si vždy sa moj partner snaži aby som si to užila a zas naopak vždy si prideme obaja na svoje.Ked sa dcerka narodila nebol skoro vobec sex teda bol ale nie často no ako dcerka rastla sa to menilo aj menej starosti bolo a upravilo sa to samo.Mali sme aj krizu vo vztahu no vyriesili sme to tam kde som teraz by som zanič nemenila.Napište mi vaše skusenosti,problemy . Kiež by každa mala po boku Milujúceho partnera čo urobí pre nu samozrejme podla možnosti všetko čo jej na očiach uvidí.🙂Babule píšte
@nika2212 po stvorrocnom super, po desat rocnom bieda 😉
Spomínam ked sme tiez čakali kedy malinka zaspí a zrazu sme počuli len bum a skotúlala sa z postele ani neviem ako som zhodila muža zo mna dolu a letela za ňou do izby 🙂 teraz ked uz ma žabka skoro 8rokov a dávame si pusu ona na to oooo cmučky,cmučky aké pekné ,prežili sme ťažkú chorobu opatrovanie svokra kedy sme od únavy len padali vedla seba,svokor zomrel a zostali sme len my traja a zrazu je to zasa iné ale aj po skoro 9rokoch stale pekné 🙂
@nika2212 ja som s manželom 10 rokov (manželmi sme 5,5 roka)...náš vzťah je tiež krásny, dokonca by som povedala, že ešte krajší ako na začiatku. mame spolu 2 krásne detičky, teraz čakáme 3-bábo (bolo neplánované), no mám pocit, že nás ešte viac spojilo (aj keď teraz sme v situácii sme nútení riešiť bývanie, lebo vzťahy s mojimi rodičmi sa dosť pokazili, bývame spolu v RD, oni majú prízemie a my poschodie)
Podľa mňa nejde ani o to koľko sú ľudia spolu ale ako si rozumeju 🙂
@nika2212 my sme spolu 8 rokov z toho skoro 3 roky manzelia.ja sa nemozem stazovat vobec.cim dalej sme spolu tym je to lepsie a krajsie 🙂 urcite ktomu patri porozumenie.
hmm po 4rokoch mat biedny sex je fakt do placu, my sme spolu 20r a stale je to super.
@nika2212 ja sice nerada rozoberam take intimne veci, ale musim suhlasit.
A hlavne sa treba vediet normalne spolu rozpravat, neriadit sa zenskymi casopismi, romanmi a serialmi.
Vsetko sa postupne meni, niekedy zasa vracia naspät, niekedy je lepsie, niekedy horsie ale celkovo krasne 😉