Dobrý chcela som sa opýtať na názor....čo si myslíte o úvere a kúpe domu v tejto dobe....asi hlúpa otázka...no chcela by som aj váš názor .ďakujem
Ja si idem zalozit v stredu sro cku
@lenuliatko84 ďakujem krásne tak máme z čoho platiť....len som sa bála ako to bude s bankami
@lenuliatko84 a ďalej ?
@tehotna85 urcite by som brala co najskor, ja si myslim ze urokova sadzba pojde hore
Niektore banky, napr UCB a Tatra, zvysili urokove sadzby pri niektorych fixoch. Takisto su horsie podmienky, ak si zivnostnik alebo robis napr v gastro oblasti.
Uroky mozu ist este vyssie alebo naopak klesat, tazko si to nacasovat. Ked klesaju uroky, tak vacsinou idu hore zase ceny.
Takze ak chcete dom a mate na to, sla by som do toho.
@tehotna85 robim v realitach, je jedno ci je obdobie Corona virusu alebo nie, pokial potrebujes riesit otazku byvania...ako tak to by sa ludia stale mohli brat uver...je to vzdy urcita viazanost, zodpovednost riziko v istom zmysle.....Kto sa boji boji sa stale kto nie ide do toho....nehnutelnosti pojdu o nieco dole....zmeni sa to co sme pozorovali posledne tri roky bol obrovsky dopyt a ponuka takmer na bode mrazu...teraz sa to vrati do obdobia predtym velka ponuka mensi dopyt....ceny vsak uz nikdy neklesnu pood hranicu ako boli ked som zacinala v realitach pred 11 rokmi v mojom meste stal 3 izbovy byt 35 000,- teraz stoji 85 000,- .....o nieoc to pojde urcite dole....ale nie az tak....
@akinom0077 tak len sa bojím toho ze keď už teraz banky zvyšujú ceny či dajak strašne veľa nepreplatime.....
@akinom0077 a ako to vidis ty....ako to pojde dole a ktore lokality,byty,ci domy?uplne svoj nazor
@terezka1947 / vseobecne to pojde dole vsade v kazdom regione....ale nebude to zas taky extrem ....ponuka sa zvysi nad dopytom, posledne roky presoahoval dopyt a ponuka bola velmi biedna...
Je jedno kedy kupis dom a vybavis uver.pokial mate pracu a z coho platit tak mozes hocikedy predsa