Mám takú otázku, vadilo by Vám keby muz s ktorým máte deti nemá vodičský preukaz?
@pribinak nezvládnuté testy, pred 5 rokmi odvtedy sa na to vykašľal
Mne by to vadilo. Mám kamarátku. Jej muž sa bojí šoférovať. Ona sa sama odviezla aj do pôrodnice a z pôrodnice. Robí šoféra rodine na výlety.
moj nema. uzivam si šoférovanie a nepustim ho za volant🙂
Toto by mi asi nevadilo. Nie je nič horšie ako hystericky a vyplašený vodič ktorý obetuje všetkých okolo
@taisu ja si tiež uzivam šoférovanie ale niekedy by mi padlo vhod proste len sediet na mieste spolujazdca (keď mi je zle a musíme niekde ist, som chora, atd atd)… keď som mu to takto vysvetlila, vždy sa preto urazí
Áno vadilo. Veď potom nemôže ani sám nič odviezť, vybaviť, deti, nákup… ak má priemerné IQ, tak vodičák zvládnuť musí.
Ano, my byvame na kraji mesta, bola by som na vsetko sama.
Celkovo od muza ocakavm, aby zvladal minimalne to, co ja
Vadilo by mi to dosť.
no to je smutne. tiez hovorim ze by sa mu hodilo urobit si preukaz, ze čokoľvek sa môže stať. ale zatiaľ je jednoduchšie vziať si taxík, ak nechcem šoférovať
Ano vadilo. Veľa to hovorí o človeku. A myslite si čo chcete, nikdy by som si s takým mužom nič nezačala.
Mne by to vadilo.
Vadilo lebo sú často situácie kedy ja napríklad šoférovať nemôžem a čo ďalej? budem si volať taxík? 😀
Ano, neviem si to ani predstavut
Ano vadilo..a ked moj muz pred 20 rokmi s vodicakom ,nechcel soferovat,tak som s nim mala kondicne ...teraz aj v praci soferuje ako aj ja ...mne pride neuveritelne ,ze moja mama ,v podstate "mlada baba" nema vodicak a je zavisla na otcovom vozeni vsade ...ja proste toto nepochopim
Manžel má, ale keď ideme obaja, šoférujem väčšinou ja. Nevadí mi to, rada šoférujem, je to pre mňa relax.
Vadilo v prípade, keby musím robiť taxikára len jemu, zavez má tam, onam....atď
Ano vadilo
Ak by oň prišiel,kôli alkoholu alebo nebezpečnej jazde ,tak áno ,ak by ho nemal vôbec ,tak asi nie
Vadit nevadilo. Kazdy mame ine schopnosti. Ale predstavit si to neviem. Dnes bez vodicaka to je ozaj… priam nepredstavitelne.
Áno vadilo, v dnešnej dobe už naozaj vodičák je ako mať strednú školu, pre mňa by to bol sorry za výraz, ale debilko čo si nevie spraviť vodičák
V dnesnej dobe je to uz pomaly samozrejmost a nezvladnute testy su slaby argument. Mam znamu, ktorej muz nesoferuje, lebo bol v mladosti ucastnikom vaznej nehody a ma blok, tak toto chapem. Ale u tvojho muza je to cisto lenivost a pohodlnost.
Keď žena nemá vodičák ,tak to je uplne v pohode??
Ak by sme zili niekde vo velkomeste kde je metro a autobusy chodia kazdu chvilu tak nie.
Ale inak by mi to vadilo. Soferovanie ma bavi ale robit chlapovi taxikara lebo je neschopny sa naucit na testy.. 🤔
Plus ma neskutocne vytáča že napriek tomu že som dobra soferka (a to hovorím so všetkou skromnosťou) mi stále kecá do toho ako šoférujem ja
@pribinak praveze žijeme na dedine a mesto (čiže všetky potrebné veci okrem skoly, maleho obchodu a Dr) sú 20 min autom. Aj jeho práca, aj moja práca.
Podľa dôvodu