Ahojte, onedlho sa chystáme na narodeninovú oslavu 4-ročnému chlapčekovi. Našli sme pre neho skvelý darček z ktorého by mal určite veľkú radosť. Dnes došiel balík a skoro ma porazilo… krabica v zlom stave, rohy obité, na dvoch miestach natrhnutá cca 5 cm, celé zle. Rozmýšľam čo s tým ďalej…. viem, že dieťa krabicu nebude riešiť ale aj tak mi príde blbé darovať to v takom stave. A ktovie či by si rodičia niečo nepomysleli…. Fyzicky na predajni konkrétne túto vec bohužiaľ nemajú, môžem objednať ešte jeden kus ale tiež neviem v akom stave príde, kúpiť niečo iné čo už ale nebude také super alebo to proste neriešiť a dať aj v poškodenej krabici, obsah je ok. Čo by ste robili vy?
obaľ krabicu do pekného ozdobného papiera... a najskôr ju oblep
Zlepila by som co najlepsie, zabalila do darcekoveho papiera a potom rodicom povedala, ze ti je luto v akom stave to prislo, ze ta skoro porazilo, ale ze si mu to chcela darovat lebo vies ze ho obsah potesi a deti krabicu neriesia
ide o vec vo vnutri, pri darovani by som povedala, ze prisla uz poskodena krabicka
Krabica je podstatná? Ak nie, pokojne prebal do iného obalu. Na návšteve potom vysvetlíš....
Prelep tú krabicu a na oslave celú situáciu vysvetli rodičom. Tomu dieťaťu je presnejšie to, čo je v krabici ako tá krabica, ktorá sa aj tak možno na druhý deň vyhodí do odpadového koša.
*Prednejšie
Ďakujem baby, spravím ako radíte. Na krabici je popis k obsahu, takže asi len skúsim zalepiť čo sa dá, zabaliť do pekného papiera a rodičom potom dodatočne vysvetliť.
O nič nejde, je to len obal - krabica ktorá po oslave skočí v koši. Jeho rodičom povedz že prišla už poštou poškodená ale hračka je v poriadku.
nerob si s tym starosti. vsetci objednavame z netu a veru krabice su kadejake. nejak to zabal,dietatu to je fuk a rodicom povedz medzi recou, ze krabica prisla poskodena tak si totakto vymyslela
Určite by som kontaktovala predajcu
Dala do inej...
@mirco50 vďaka poškodenej krabici môže byť poškodený obsah
hlavne to odfot a posli eshopu, nech zlepsia balenie, lebo tovar ti nema takto prist dokatovany a podla veci vnutri, skontroluj ci sa to neposkodilo. Pripadne ak je velmi zle, vies to riesit vymenou tovaru a nech ti poslu riadny kus :DD ked budu neprijemni :DD
Inak polepit a zabalit... aj tak potesi 🙂 neboj...
Zabehni do KiK, za pár € kúp ozdobnu kartonovu krabicu a podaruj to takto.