Vadia mi deti na kolobežkách

12. jún 2021

Ahoj,

idem sa sem posťažovať, tak ma tu dúfam neupálite hneď zaživa.

Bývam v bytovke kúsok od parku, z parku je schodisko, nízke, asi 5-6 schodov, sú na ňom vybetónované aj také bezbariérové pásy pre kočíky, vozíky, bicykle. V blízkosti je pieskovisko a krčma. Chodím tadiaľ každé ráno do práce a poobede z práce. V poslednej dobe tam chodia takí chlapci vo veku od 10-13 rokov skákať na kolobežkách cez tie schody. Je to dosť nebezpečné, oni ani nepočkajú, keď chce človek prejsť po tých schodoch, raz takto jeden dopadol tesne za mňa, oškrel mi lýtko a vyrazil mi dych, nehovorím o tom, že kúsok odtiaľ je to pieskovisko a stade naozaj za kríky nevidia, či im do cesty akurát nevybehne nejaké malé dieťa z pieskoviska a skočia naň. Už som sa snažila chlapcom dohovoriť, že je to nebezpečné a nech idú na nejaké skateboardové ihrisko, kde sú rampy a nie takto skákať po schodoch v parku, kde chodia ľudia. Samozrejme, odpoveď chlapcov v začiatkoch puberty bola, že som stará ku*va a mám íst do pi*e. 🤦🏻‍♀️ Ako toto riešiť prosím vás? No nemám sa ako inak dostať domov, keď si nechcem spraviť kilometrovú obchádzku. Možno pre niekoho je to hlúposť, ale skutočne mi to nepríde bezpečné a vadí mi to, veď nech si skáču ale inde, kde nikoho neohrozujú, len seba keď ss vytrepú. Koľkokrát ich ohriaknu aj mamičky a oteckovia, ktoré sú tam na pieskovisku s drobcami, že majú dávať pozor. To naozaj treba na nich volať mestských?

zooeynka
12. jún 2021

Ano, pravdaze. Volaj policajtov nech ich upracu ked beznych nepocuvaju. Keby mne niekto oskrel lytko tak urobim taky cirkus ze by sa posrali

dskjhfdlkdjhl
12. jún 2021

Ty si s takymito pubertakmi neporadis, mozno keby na nich zreval nejaky chlap, tak by reagovali inak. Ale policajti by mohli byt najlepsia volba, nech sa tam prechadzaju. Chlapci sa sice asi presunu dalej, ale to uz nechaj na policajtoch.

21anjelik19
12. jún 2021

Tiež by som zavolala mestských ...komu niet rady tomu niet pomoci.....čím ďalej tým sú horší tí pubertiaci...

elisaeli
12. jún 2021

Asi len volat policiu. Ja som mala problem s pubertakmi na ihrisku, pekne slovo nepomohlo, tak som vytiahla mobil s tym, ze si ich natocim a pridam na vsetky mozne siete a poslem aj do medii. Spakovali sa 😁

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
naobedbuduspagety
12. jún 2021

Volať MsP. Ja som volala takto pravidelne. Ihrisko v meste pre malé deti a mládež tam stále. Pár krát ich odtiaľ vyhnali a už je pokoj.

martinkatinka
12. jún 2021

A si predstav, ze nam toto robia susedia nad nami na balkone. Mame 8x2,5 m balkon a oni hore skacu. Je to podla mna pre nic nebezne.....

zooeynka
12. jún 2021

@beata_k akoze oskru mi lytko, predpokladam do krvi, a este by ma niekam poslali??? Tak to si este nevidela/nepocula hystericky ziapat nasratu zenu, pubisi by rychlo pochopili ze stiahnut chvosty a tahat prec je to najlepsie co mozu urobit.

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
simca06022011
12. jún 2021

Ako by som to riešila? Volala policajtov.
Na puberyiaka nič iné, ešte jedna po papuli ale to je teraz nebezpecne