...až tak,že uvažujem nad ukončením vzťahu. Neviem,čo sa mi stalo, s priateľom si rozumiem,máme sa radi, všetko je ok, kým sme sami v sukromi a nemusíme sa spolu ukazovat na verejnosti. Jednak nie som na to zvyknutá, (som rozvedená) a jednak sa vizuálne k ssebe nehodime vôbec. Vážim toľko,koľko on,akurát že on ma o 30cm viac než ja. Viete si predstavit....on s tým problém nemá žiadny, čuduje sa, že má to vôbec napadlo, žiaľ, vadí mi to, povedala som mu to. Ďalšia vec, je mladší o 3 roky, čo podľa mna vidno tiež,ale neviem posúdiť. Obliekam sa pekne a vyzerám v stajlingu mladšie než moje rovesnicky,on sa oblieka ako pubertak....hanbim sa s nim chodiť na spoločenské udalosti,lebo mám pocit,že ako pár bijeme do oči veľmi a tak sa udalostiam vyhýbam. (nehanbím sa za svoj výzor,ani moje kilá, lebo aj s nimi vyzerám dobré,nehanbím sa ani za neho ako jednotlivca,ale ako par...ak sa to dá pochopit....asi som blba, ale neviem to prekonať
asi si..skús schudnúť a jemu pomôcť vymeniť šatník... a je po probléme 😒
Najlepsi bude rozchod...vzhladom na to ze ho zrejme nelubis a zovnajsok a to akonposobis na druhych je pre teba dolezitejsie
To je taká otázka...."lubis ho"? Fakt neviem čím sa meria lubenie? Čo to je? Mám ho rada,je mi s nim dobre,stará sa, je mily, pozorný,ale k zivotu ho nepotrebujem, povedzme,že je pre mňa v mojom živote len bonusom navyse.
@vadimito Zrejme nevieš čo to je milovať. Je to keď jeho nedostatky Ti prídu nepodstatné. Preto ako tu už niekto písal, radšej sa sním rozíď ak Ti vadia takéto veci. Alebo mu povedz, že do postele ok, ale na von nie a ešte mu aj povedz, že je len príjemným bonusom v Tvojom živote.
Inak ja veci, ktoré neznášam na mojom mužovi a nechcem aby ich nosil, nenápadne zahadzujem. Keď ich nevidí dlhší čas tak ani nevie, že ich nemá. 😀
Evidentne nemas zdravotne,financne,ci ine existencne problemy....inak by si toto neriesila...
Ja fakt nechápem aké veci dokážu ľudia riešiť a čo im vadí .. Zrejme nikdy nemuseli riešiť skutočne problémy ,, strach o zdravie a život a za to by mali ďakovať !! A že čo to je ľúbiť ?? Kokso ja neviem ako môže byt s niekým v partnerste iba pre srandu ,, uspokojenie či ,, ,, len tak ,, ,, Chudák ten druhý človek ktorí do toho vloží srdce a dostane sa mu akurat tak nevdacna žena
@vadimito mám pocit, že niekto sa tu nudí, tak hádže do placu takéto sprostosti, ale fakt nechápem, čo z toho máš, že sa tu niekto snaží a vypisuje ti rady na tvoje stupidity. Už si tu mala rôzne nicky podobného zloženia a riešila si podobné hovadiny, pamätám sa len na nick @somtopokazila ale bolo ich viac...
želám ti príjemnú zábavu či o čo ti to vlastne ide 😒 😒
@vadimito a ešte rovnaký štýl písania a rovnaká tematika je pri nicku @somozajnemozna
Ty sa musíš strašne nudiť, žena...
@vadimito co ti vadi najviac?? Ze je tam moznost, ze ak vas ludia uvidia spolu tak Jano z horneho konca, co ho nepoznas povie Fuj to si aku nabalil...a tetka z dolneho co ju tiez nepoznas povie Stara harpa na mladych by ju bolo??? Zena maj sa rada to ti poviem ako prve...mas zrejme dost rokov na to aby si prestala riesit pletky a sustredila sa na svoje stastie a to pochopis potom ked pustis k vode dobreho chlapa v nemoznych handrach ....
A doteraz ti to nevadilo?