Baby idem k vám po radu hoc neviem či má tu skôr neodsudite..Ale popravde je mi to fuk...
Nerozumieme jednej vecí...Ako je možné že v mojich predošlých vzťahoch som neriešila dotyčných minulosť čo sa týka ich priateľiek , manželiek atď....
Teraz mám priateľa s ktorým bývam,je rozvedený jeho manželstvo trvalo 22 rokov, ďalší vzťah 1 r a terajší so mnou 2 roky...A pointa je v tom že strašne mi vadí jeho história čo sa týka manželstva atď,, Pretože mi povedal všetko ako sa prvý krát zamiloval do ex ako si ju hyčkal atď atď...Tak sa pýtam vás je to tým že mi vadí jeho história pretože som mala pred ním taktiež priateľov ktorý boli tiež rozvedený a starší o min 15 rokov ako aj on alebo je to tým že som chcela niekoho seberovneho vekom (30r. Ako ja)a pre ktorého by som bola tá,, naj,,A nie len posledná stanica 🤔
A posledna stanica je nieco zle? Ja napr. dufam, ze som pre mojho manzela posledna stanica. Je teda pravda, ze ja som jeho jedina manzelka (a dufam, ze to tak ostane), ale vztahy mal aj predo mnou, ja tiez.
Skús mu prerozprávať koľko chlapov ti prešlo cez posteľ, či mu to bude vadiť
A ty si snad 18 rocna, neposkvrnena deva, dpc?
Co akoze chces pocut ked ti to je vlastne jedno? Pokual si hladas 50+ muzov sudiac podla ich zazitkov tak uz asi nepotrebuju dobijat a starat sa ale zit a zostarnut...
Mne ako prve napadlo,ze niekde v podvedomi žiarlis na jeho exmanzelku. Nato ake zazitky spolu mali,co prezili spolu. Ta ich prva velka laska. Detaily vies ty a asi ti neurobilo dobre poznat dopodrobna jeho minulost. Mozno citis lutost,ze ty si tou osobou nebola a nezazila si tieto chvile ked bol mladsi.
Z mojej strany to je dohad,pravdu poznas len ty sama v hlbke duse.
@dadanu5 Aj...Ale asi mi skôr vadí že tí rozvedený sa má držia ako kliešť
(pretože sa im už nechce hľadať)..A tí seberovny nerozvedeny má odmietajú nechápem to nemám asi šťastie... Takže práva láska to už asi nebude keď mi vadí jeho minulosť..
@timing Trefa... Pretože ja som napríklad toto ešte z nikým nezažila a to už mám po 30tke
ja nechapem, co sa vlastne pytas
Rozoberaj takéto chmuloviny ešte chvíľu a potom už nebudeš mať koho minulosť ani riešiť.
Podľa mňa ti vadí, že ty nie si pre niekoho tá prvá, tá najlepšia.
"Ale asi mi skôr vadí, že tí rozvedení sa ma držia ako kliešť" - toto mi skor pripada, akoby si ho brala len ako z nudze cnost, ze teda ked sa nenajde mladsi, seberovny, tak ujde aj tento starsi. Pride mi, ze ti ani tak nevadi jeho minulost ako skor to, ze by si si v skutocnosti chcela najst niekoho vo svojom veku, "bez minulosti". Vo svojom veku si stale mozes najst niekoho seberovneho, nemala by si byt s niekym len preto, ze sa iny nenasiel a potom si to vnutorne vycitat.
Láska a vzťahy nie sú o šťastí. Ty si vyberáš stále rovnaké prípady, to nie je smola ale tvoja hlúposť. Čo čakáš od rozvedeného 50+ chlapa? To už nebude pobláznenie a ňuňuňu, toto oni už zažili, aj deti odchovali, netreba im to znova. Už chcú svoje pohodlie, najlepšie takú, čo nič od nich nežiada, vie uvariť, postarať sa o domácnosť a má <> a dýcha. A ešte aby vedela priniesť z chladničky.
Ak ťa rovesníci nechcú, tak sa treba zamyslieť nad tým čo očakaváš a čo ponúkaš. Zrejme majú vyššie nároky ako tí 50+.
rovesníci ťa nechcú....možno im vadí tvoja minulosť resp. tvoje vzťahy s rozvedenými mužmi....😉
Kebyze mam 30, tak nad rozvedenym ani neuvazujem 🤦♀️ a nie to este stareho chrena..ach..no je to tvoj zivot
Ach budhova noha. Obaja ste ojazdené modely tak co chceš - funglovku priamo z výrobného pásu ?
To by musel chlapec mať cca 15r. (Kto vie ci aj ten by bol este panic?)aby si bola pre neho N.1 ....
Necakaj od 30nikov ze budu nepouziti, to by boli veeeelmi divni
On už ma cca 45+ tak si myslíš ze vygumuje svoju minulosť ? Ved aj ty ju mas pohnutu - má on grcať že kolko chlapov ti preslo životom ?
Hmmm keďže aj ty máš čo to za sebou, tak by som to tak neprežívala, mohol by to tak robiť aj on. Asi nie si s ním tak šťastná ako by si chcela a preto hľadáš chyby, ktoré nemusíš
Ja mam 33 rokov, ale neuvazovala by som asi nad 50 ročným chlapom. Drzi sa ta ako kliest, ale.ked si mu dala sancu... Drzi sa... Keby mu sancu nedas, lebo hľadáš mladsieho, a vidi,ze z tvojej strany nie je ziadny zaujem, drzat sa ta nebude, pokial teda nepôjdeš s nim do vzťahu.
Mozno keby zostanes dlhsie bez partnera, nájde sa aj nejaky v tvojom veku.
Mna zase stve, ze ten moj mal pannu, co mala vtedy 38 rokov (on 32 vtedy), on bol jej prvy v posteli a je vidno, ze si na tom zaklada.. Ona mu potom aj dala kopacky, lebo mu to vycitala, pritom ze zakazdym sa jej to pacilo, silna krestanka.. Ja mam na to strasne nervy, ze pannu mal a take reci, pritom on neviniatko nebol.. Tiez ani neviem, co chcem povedať, ale zerie ma to..
V zasade plati, ak ti to az tak moc vadi, povedala by som, ze to nie je ten spravny partner pre teba. Ludia by toto vo vztahu nemali riesit a v tvojom pripade mi to pride fakt ako len rypanie do niecoho do coho by si ani nemusela
Myslím, že človek je s tebou, že chce s tebou byť a nie preto, žeby si bola jeho posledná možnosť. Prečo by to akože robili? Príde mi to uletené.
K tým rovesníkom poviem iba toľko jeden ma mal iba na posteľ a druhému neprešiel cez jeho telo oheň 🔥 ako to povedal (nezalubil sa) ten ako náhle mal možnosť behom chvíľky zo dňa na deň si našiel niekoho iného,,Tak teraz neviem či som smoliar alebo len hlúpo vyberám...Asi oboje
je to iba ego... nerieš to 🙂 je s Tebou tak si to užívaj. ja nechcem vedieť koľko mal môj priateľ, ale nebolo ich málo. a je mi to jedno - je konečne "vyvenčený" dospelý a je môj 😀 ♥
ono vacsinou ta naj byva posledna stanica 🤷♀️😁
Nájdi si mladšieho, ktorý nebol ženatý a nemá deti, viem, o čom hovoríš. Ja som mala vdovca s 2 deťmi, tiež mi občas vadilo, že som v ničom nebola tá prvá. Po rozchode som si našla slobodného, bezdetneho muža a preňho som number 1 vo všetkom. Prvá svadba, prvé dieťa, prvý dom, atď. A dúfam, že zároveň posledná stanica. 😉
@timing Máš pravdu je to tak..
Mas dve moznosti. Bud hodis za hlavu jeho minulost a skusis neziarlit na ex a pokusit sa spolu s partnerom o vase prijemne zazitky,spomienky. Alebo ak je to pre teba vazny problem to nechat tak,tak rozchod. Podla nic medzitym neexistuje. Bud vies urobit hrucu ciaru alebo nevies.
Vidíš a ja by som práve veľmi chcela byť tá posledná pre môjho muža. Prvá neznamená nič viac, než to, že ju stretol skôr. Posledná, to už je jeho voľba, znamená to, že už nič ďalšie, potenciálne lepšie nechce hľadať, si to naj. Ale to je úlohou toho muža, aby si sa tak cítila. Pokiaľ sa pri ňom necítiš výnimočne, buď to tebe od neho nestačí, lebo nie je tvoj vysnený, alebo on kašle na to, ako sa pri ňom cítiš. Každopádne asi to nie je to pravé orechové.
@thoughtfulweirdo 1000 bodov
A možno ti len vadi ze teba si uz tak nehycka