Je normálne že ma môj partner najlepšiu kamaratku? Stále si píšu, volajú ja si s ňou nerozumiem preto sa s nou nestretavam..ked sa spoznali pred 3 rokmi tak raz apolu spali odvtedy nie a nic viac medzi nimi nieje iba kamarátstvo..vadilo by vám to ? Alebo mu mam dat na vyber bud ja alebo ona
Keďže spolu mali sex, nie je to len kamarátka...
Tak ja mam tiez velmi dobrych kamosov s ktorymi som pravidelne v kontakte, ale nikdy som s nimi nespala...su to fakt cisto kamosi. Takze ja ti neviem, s najlepsimi kamaratmi sa podla mna nespi a hej asi by mi to troska aj vadilo, kedze to bola skor priatelka s benefitmi ako "najlepsia kamoska" 🤷.
ak by mal partner kamarata muzskeho pohlavia tiez by si mu dala na vyber? evidentne, ked by chceli byt spolu su, on si ale vybral teba (sex z lasky to evidentne nebol, inak by boli spolu)
za mna je ultimatum z takehoto dovodu prejavom nizkeho sebavedomia a nenechala by som sa obmedzovat a diktovat si s kym sa mam stretavat a ak ta raz za nu bude chciet vymenit, spravi to aj bez "ja alebo ona"
Ak ta naozaj ľúbi bude sa snažiť viac času tráviť s tebou ako s ňou..úprimne mne by to vadilo ze sa s ňou stretáva..môj ex mal tiež takúto "kamošku tým rozdielom že on ju voľakedy chcel,išiel po nej balil ju ale ona ho odmietala,chcela ho mat len ako kamoša..ja som ju tiež nemusela..dopadlo to tak ze sa prestali stretávať,,bol natoľko zaneprázdnený mnou a našimi aktivitami ze ju to potom prestalo baviť mu vyvolávat a utichlo to..takže tak
No keďže spolu spali vadilo by mi to. Čo im bráni spolu spať ďalej?? Ocividne tam niečo iskrí medzi nimi a ja by som to teda netolerovala
Nie je to normálne.
No toto je u mna za ciarou, takuto kamosku by moj partner verim z ucty ku mne nemal, alebo mal bezo mna
Spali spolu už počas toho, čo ste vy spolu? Tak to jednoznačne by som netolerovala. Ale ja by som netolerovala ani žiadnu kamarátku. My sme si dali takú podmienku a držíme sa toho.
Moj muz ma kamaratku, s ktorou ako pubertak spal. Vobec mi ako jeho kamaratka nevadi, neziarlim na nu, viem, ze to maju davno uzavrete.
zas na druhej strane. ten sex nebol bohvieco ked len raz a ocidne toto "skusanie" je za nimi.
Keďže som introvert ja aj môj muž, máme malo priateľov ale sú spoločni.. najlepší kamaráti sme si navzájom a som úprimná - mne by to vadilo tiež, keby bol niekto podobne psychicky blízky ako ja.. myslím že je najlepšie keď sú si partneri najlepšími kamarátmi a nie že potrebujú na dôverne rozhovory niekoho ďalšieho.. ale vidíš, koľko žien to má v pohode, toľko žien nie.. dôležité je čo vadí tebe, nie čo vadí či nevadí väčšine..
Môj muž mi bol najprv najlepším kamarátom.. keď sme si našli frajerov nekontaktovali sme sa, proste sme existovali bez seba.. po dlhšom čase som ho stretla v MHD a dali sme sa dokopy.. mali sme za sebou obaja vážne vzťahy.. on s jednou svojou bývalou bol akože kamarát.. bol to taký divný vzťah, boli kolegovia a on bol jej bokovka popri jej oficiálnom priateľovi.. keď sa rozišli tvárili sa že sú kamaráti.. ona sa stále nejako ozývala, riešila také veci čo mi naozaj veľmi prekážali.. keďže som celkom úprimný človek, vysvetlila som mu že mi to extrémne vadí.. mal na výber, buď bude mať ju ako kamarátku, alebo mňa ako priateľku, dokopy to jednoducho nešlo.. rozišla som sa s ním s tým že je na ňom ako sa rozhodne.. rozhodol sa premna, sme spolu 17rokov bez nej pokiaľ viem.. viem že možno x žien z MK by mi také čosi vyčítalo.. ale každý má nejaké hranice.. aj ja mám hranice, ktoré nemienim posúvať, každý má právo na tie svoje a každý má právo rozhodnúť sa podľa svojho uváženia..
omg ake su tu vsetky zrazu svate 😀 to akoze ani jedna nieje v kontakte s niekym s kym sa vyspala s neakym expartnerom kt je lepsi kamarat ako partner? tvoj priatel je dospely clovek a davat mu ultimatum je zabijak vztahu .. bud mu veris alebo nie ... to ze je jeho najlepsi kamarat zena je normalne to ze sa spolu vyspali-hold stalo sa -bol uprimny bolo to raz a pred tebou ...
@syslik81 necítim.sa ako svätá, ale nevidím nič zvláštne na tom, ze niesom v kontakte s nikým s kým som kedysi spala a nemam ani takého kamaráta.. premna teda nie je bežné spávať s kamarátmi, hold každý to má v sebe inak nastavené a tak je to vporiadku..
Mne je to divne. A sebavedomie mam zdrave. pre mna je naj kamos Moj muz ( alebo uz skor moj syn) 😊potom brat a tam to konci. Na inych chlapou uz nemam kapacitu. Zaujem ani potrebu sa snimi bavit.. zo sexu na jednu noc sa stali naj kamosi. Ja mam malu bublinu ludi co mi stacia ku stastiu, vytiahni aj ty nejakeho “ kamoša” a uvidis ci sa mu to bude pacit.
Ahoj. Ty si jeho hlavny pilier, si jeho baba. Podla toho sa aj spravaj. Ziarlivost si nechaj pre seba. Ak by tam bol s nou vztah, bol by s nou. Ako jeho podpora by som sa urcite stretla spolu s nim na hromadnych podujatiach , kde by ste boli aj s kamaratkou. Ak to takto zle beries, mozno raz budes mat na obzore aj ty iba kamarata alebo mu mozes povedat, co kamarati neprekracuju.
Opytaj sa opacne. Vadil by tvojmu partnerovi tvoj kamarat s ktorym si sa raz vyspala a nadalej si s nim v kontakte, pisete si etc? Tolko moja odpoved. 🙂
Ano, vadilo.
@petamich ako vies, ze on si vybral autorku ako cislo 1? co ak to bolo tak, ze prave ta jeho kamaratka ho odmietla ako partnera, a teda chalan hladal naplast a nasiel autorku, ale napriek tomu stale tuzi po kamaratke?
nezvalovala by som to hned na nizke sebavedomie, moze mat naozaj autorka nejake tusenie, ze to nie je OK a OK to byt naozaj nemusi, ale to ani jedna z nas tu na MK nemoze vediet, teda pokym tu nie je aj ta kamaratka...
Takze vyborne si rozumeju a spali spolu vraj 1x ... tak bud ona nechce jeho a on este dufa alebo on nechcel ju a ona este caka ze mozno...
A ano vadilo, zralo by ma to doslova... a rozisla by som sa s nim kvoli tomu co najskor. Nechcela by som byt vo vztahu s tou myslienkou ze mozno na seba cakaju.
To ,že žena a muži majú kamošov opačného pohlavia je úplne normálne ,skôr mi príde nenormálne keď dvaja lepia len na sebe a nemajú žiadnych kamošov .No čo by mi vadilo ,že sa spolu vyspali a ostali v kamarátstve .To znamená ,že sa priťahovali a kedykoľvek to môže medzi nimi vzblknuť …
Keby spolu nespali, tak by som to chapala. To proste je kamaratstvo, tiez mam kamarata a neni s tym ziadny problem. Dokonca sa stretava aj s mojim drahym z casu na cas. Mozno by bolo dobre aj sa o tom pozhovarat, ze ti to vadi.
no mne by to vadilo, kedze s nou spal a neviem ak ma frajerku tak hadam by bolo ok keby mal aj teba ako najlepsiu kamosku ci? je to divne.
Moj naj kamarat je moj ex z pred cca 13 rokov. Medzi nami je vztah, aky sa musel vyvinut casom, dlho po rozchode, ked sme zistili, ze sice vztah nebol pre nas, ale nase rozhovory a kamaratstvo pre nas znamena ovela viac. Parkrat sme sa spolu stretli na par dni (spala som u neho, travili sme cas spolu) a v uplnej pocestnosti... Moj priatel to berie normalne, aj on ma kamaratky, s ktorymi si pise a vola a stretava sa na pravidelnej baze. A ktovie s kolkymi v minulosti aj spal, viem ze mal aj take "vztahy nevztahy" v minulosti. Riesil to, ako to v minulosti videl ako najlepsie riesenie. Je to v sexe a vztahu a v byvani a v rieseni buducnosti MINULOST a ja som SUCASNOST. Neviem, co Ta do toho, ze ma kamaratku. Tak ma. Aj ked s nou spal. Noa? Stale je to minulost. Ak je to fakt minulost, tak to neries. Ale ak Ta to serie a vies, ze sa nezmenis a nebudes mu nikdy doverovat, tak sa rozidte. Budes sa trapit a neverit mu a on zas bude pod Tvojou palbou a nedoverou a taky vztah nema zmysel...
Hmm kamaratka s ktorou spal nieje iba ,,kamaratka,,...netolerovala bysom to
Hmm na to treba podľa mňa kus tolerancie a neviem, vo mne by to asi tiež ostávalo, či sa k sebe ešte raz nevrátia ak dokázali ostať kamarátmi
Ak ti nevadí rozchod, daj mu na výber.
Príťažlivosť medzi nimi je, keďže sex už mali a pochybujem že by odmietli druhýkrát. Tak či tak ťa raz za ňu vymení 🙂