Vadí mi povaha môjho o 15 rokov staršieho priateľa

14. jún 2022

Zdravím. Mám priateľa o 15 rokov staršieho. Každý mi hovoril, že to nemôže fungovať a trochu sa to už začína prejavovať. Môj priateľ je ako psí čumák. Nič ho nenadchne, je stále monotónny a pomalý. Má vyše 40, takže neviem, je to vekom alebo je to iba povaha? Snažím sa to akceptovať, no vadí mi to stále viac.

pribinak
14. jún 2022

Nájdi si iného. 15 rokov rozdiel je jednoducho vela.

ckocka
14. jún 2022

Nie je jedno čo to sposobuje? Výsledok bude stále rovnaký.

limetka69
14. jún 2022

Nie je to o veku, vobec nie. Je to proste v tom, ze si nevyhovujete. Bude len horsie

elis248
14. jún 2022

Vekom to asi nebude. Ja mám 34r, manžel 53r, vekový rozdiel 19 rokov a smejeme sa spolu do popukania😆

54tinka54
14. jún 2022

No ak ti vadí jeho povaha tak načo si s ním vo vzťahu? Povahu nezmeníš..

zmrzlinka2021
14. jún 2022

Najlepsie riesenie je rozchod, pretoze jeho povaha mu ostane navzdy.
A je lepsie zist z kratsej cesty ako potom sa trapit v manzelstve a trapit aj deti.

savanna
14. jún 2022

To nesuvisi s vekom. Vidim to na nasich, ktorym taha na 70, otec je pomalsi ako aj vzdy bol, mama dodnes neobsedi.

denden77
14. jún 2022

to bude povaha.. medzi nami je 9 rokov, bude mat 45 a je to velke decko 🤷‍♀️🤣

bzucabzz
14. jún 2022

My mame rozdiel 18 rokov a fungujeme skvele 🙂 ako tiez je uz pomalší a je skor vnutorny typ, s vynimkov historickych trhov a predstaveni, ale mne jeho povaha vyhovuje. Je to o tom, co vam dvpm vyhovuje a ako sk sadnete. Skusala si sa s nim o tom pozhovarat? Ako spolu travite cas? Ste nonstop spolu? Lebo ak nie ste furt spolu, tak by sa vo chvilach ked je s tebou mohol prekonat a byt aktivnejsi. A vo chvilach ked s tebou nie je, sa moze zotavovať z tych aktivit 🙂

akbara77
14. jún 2022

Vadi ti povaha a co ti vlastne vyhovuje???však to je základ, či nie?

cawes
14. jún 2022

Moj ex priatel bol taky strasne studeny, monotonny a pomali vsetko trvalo strasasne vela. Hlavne ked zehlil jeden kos pradla 3hodiny skoro ma porazilo. Navyse domased väcne nespokojny zo vsetkym. Nedalo sa isli sme od seba

sigma510
14. jún 2022

Je to povaha, vek nehrá v tomto žiadnu rolu.

miadi
15. jún 2022

Odpoved mas v nazve temy - vadi ti jeho povaha nie vek . To aky je . Nie kolko rokov ma.

grankosko
15. jún 2022

Tak ono v dnešnej dobe by som povedala že vekové rozdiely partnerov, no že sa to už až tak nerieši, ale pokiaľ ti to tak prekáža prečo si ešte s ním? To má tento vzťah u teba takú budúcnosť že by si tu jeho povahu prehliadla?

dievcacitajucelist
15. jún 2022

Ja som mala prvého seriózneho partnera tiež bol o 15 rokov starší....bol všetko len nie nudný...ťahal ma na hory, plávať, potápať sa a pod. bol super romantik, krásne spieval no nádhera...mal len jedinú chybičku miloval ženy ....tak na tom to stroskotalo....ale nudiť som sa s ním nenudila...

yoo_saerom
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
h2
15. jún 2022

Vekom to určite nie je. 40 je nič. Môj má vyše 50 a nie je monotónny, ani pomalý, ani psí čumák. Moja mama má vyše 70 a detto.
Nájdi si iného, 15 rokov je veľa. A časom bude ten rozdiel čím ďalej tým viac viditeľný.

oli18
15. jún 2022

@cawes 🙉 ze pomaly zehlil. Moj nemal zehlicku v ruke za 42 r manzelstva ani raz😄

0silvia0
15. jún 2022

@oli18 no veď je načase to zmeniť, nikdy nie je neskoro. Daj mu lekciu žehlenia😎

tenerifka
15. jún 2022

@oli18 6th
@0silvia0
Nikdy nie je neskoro, moj ak si nevyzehli, tak nema, ja z mojich veci zehlim len nejake kosele, je to praca, ktoru neznasam. Rovnako je to so sitim, nenavidim prisivat gombiky, moj muz to vie, tak ked uz mu chybaju na koseli 3, pokorne poprosi, aby som mu navliekla nit do ihly, lebo on sa nikdy netrafi. Vzdy mu k tomu prihodim aj nejaku moju vec.
A to sme obaja stara skola, manzel Spaniel, a aj tak sa musel naucit, zakon prezitia😂

janka1011
15. jún 2022

15 rokov je veľký rozdiel, je malá šanca, že takýto vzťah bude dlhodobo fungovať. No v 40ke by ešte aj tak nemal byť psí čumák ani pomalý, je v najlepšom veku teraz, takže zrejme je to o jeho povahe a takýto bol aj v 30ke.

cawes
15. jún 2022

@oli18 ako on porobil vsetko len to strasne dlho trvalo.

oli18
15. jún 2022

@cawes
@tenerifka a moj je koselovy typ, neznasa tricka. Aj po dome nosi kosele. Uz ho ucit nebudem, hoci nerada zehlim. Gombiky si prisiva sam, to ovlada z vojny 😄

lasoli
16. jún 2022

ale ve s nim uz ostan,nie ho vyuzit a potom odkopnut,ako nechapem co si 25r baba hlada 40tnika.uz teda ostan s nim do dochodku,ty budes mat 40 a on 55,akurat tak ideal.

lasoli
16. jún 2022

ako ja si ozaj neviem predstavit zeby som najlepsie roky stravila s nejakym,starym chrunom.