Ahojte baby. Nemozem si pomoct ale velmi mi prekaza manzelov najlepsi kamarat. Vsade sa objavi dokonca chodi za manzelom do prace. Nemam problemy s ludmi ale voci nemu mam neskutocnu averziu. Mate niektora nieco podobne? Hadame sa kvoli nemu casto.
Hmm, to že tebe nesadol ešte predsa neznamená, že sa s ním on nemôže baviť... SPravil ti niečo?
Ja tiež nemám rada, keď niektorí ľudia mojim najbližším "dávajú rozumy" a tí sú potom ovplyvnení a robia/povedia mi také veci, na ktoré by sami neprišli.
@tomiholjubavi Narusa vsetko manzel robi co on mu povie a vyuziva ho aj mna ohovara. Chodi s nami aj ku svokre aj po lekaroch vsade sa vtrepe
Po lekaroch? Akoze naco? A manzel je s tym v pohode?
@flientican no len tak len aby bol s manzelom
Baby ja mam pocit ze jemu presne ide aby sme sa hadali pretoze vie ze mi to prekaza ze je vsade a aj tak to robi a teraz ako pisem uz chodi kazdy den s manzelom aj do prace
a co hovorí muž, keď mu povies, že ti to vadi? inak mne by to vadilo, keby niekto stale s nami chodil ako tieň
ja by som mu rovno povedala, že si to neželám, ved co je fakt bukvica? a aj jemu by som rovno povedala, že si neželáš, aby sa motal s tebou. nech si za ním do roboty chodí, ale ked si ty doma, tak tam nebude! a fest by som bola razna!!!
mate deti? asi ma tvoj muz vela času, ked ma cas sa motat s kamaratom
toto čo opisuješ nie je bežný kamarátsky vzťah ženatého muža.. problém môže byť však hocijaký 🙂 nič iné sa ti nedá poradiť, len rozhovor s manželom, komunikácia a komunikácia.. vysvetli mu, že ti to príde nezvyčajné a hlavne že máš z toho pocit, že ti to silno zasahuje do ich manželského života a hlavne sa pýtaj, prečo má takú silnú potrebu byť stále s ním..
môj muž má veľmi veľa kamarátov, a je s nimi naozaj často, niekedy aj tri krát do týždňa, ale toto by som už považovala za divné.. skús ho poprosiť, nech sa s ním stretáva inokedy ako keď ste vy dvaja spolu..
@pribinak ale sú takíto chlapi. Môže byť gay alebo bi, ak je fakt gay, proste ona mu robí len službu, že to akože zastiera pre neho, lebo sa za to " hanbí ". Je už takých dosť, aj deti majú a sú gayovia. A tu skôr je možno bisexuál, lebo tuná má asi sex aj s ňou....nuž. Keby bol normálny, nepotrebuje takéhoto kamaráta, má predsa ženu, nie?
vyspi sa s ním, priznaj sa mužovi a máš po probléme.. 🙂
@fokuska On chodil aj po nociach k nemu ked sme spolu chodili no potom som povedala muzovi razne ze sa s nim rozchadzam lebo ze som take nieco nezazila aby kamarat chodil za chlapom v noci ked ma priatelku a potom to prestalo aj mu vyvolaval v noci aj to prestalo alee chodit s nami chodi vsade. Odkedy sa pozname tak jeho kamarat priatelku nemal. Vraj mal jednu predtym ale sa sklamal no za 5 rokov neriesit nic a behat za kamaratom ktory ma uz rodinu je chore
@miuska88 a co konkretneho ti na nom vadi? ma nejake iritujuce zvyky? alebo sa ti zda, ze prekracuje mieru a narusa vam sukromie? či ti je proste nesympaticky od prveho pohladu?