Vadí mi, keď neviem, kde sa priateľ nachádza

19. okt 2021

Baby ahojte, mam dilemu, s priateľom spolu nežijeme v jednej spoločnej domácnosti ale raz som ja u neho raz on tu u mňa. Nechápem prečo ale niekedy mi vadí, že neviem kde priateľ je, s kým je a tak keď nie som s nim 😅doslova sa zato hanbím.... Nemám prečo upodozrievať nemala som k tomu ešte nejaký podnet ale aj tak mi stále hlava šrotuje... Ďalej mam dilemu, či keď ešte nezijeme spolu ci mi ma dávať vedieť ci niekam ide von, za kamarátom a pod. U mňa je to samozrejmosť ze medzi rečou spomeniem ze sa niekam chystám alebo mu rovno napíšem ze idem tam a tam... Prosím nebudte na mňa zle ja len chcem vedieť ako to máte vy, ďakujem 💖🍀

panelacikova
19. okt 2021

nie si šiši... on je šiši, ako tomu nerozumie 😉 ja osobne by som taký vzťah nechcela

deti95060810
19. okt 2021

ja zas nechápem prečo by ti mal všetko vešať na nos... úplne každý detail... 😉

breznica
19. okt 2021

@deti95060810 mne chlap vždy povie alebo napíše kam ide alebo s kým je.ja na tom nič divné nevidím a hlavne teraz v čase covidu

1katus1
19. okt 2021

Mne chlap vždy povie aj povedal keď sme spolu chodili doviezol mi jeho auto a robila som mu šoféra 😁 ale mna to bavilo . Vozila som aj jeho kolegov vždy sme kdesi zbehli na bagetu a bola zábava pokazde.

tara42
19. okt 2021

Mne tiez muz hovori kde ide, s kym ide. Bez toho aby som sa pytala. Ja tiez. My si aj piseme ked niesme spolu. Byvame spolu uz 9 rokov ale bolo to tak aj ked sme este nebyvali.

bennn
19. okt 2021

Podľa mňa je to normálne. Väčšinou spolu komunikujete asi na dennej báze, takže sa k tomu väčšinou nejak dopracujete, že kto kde je a čo robí... nemusí sa pýtať na povolenie od teba ,ale povedať ti, že niekam ide, alebo niekde je preč by ti mohol... a mal. Hlavne nehľadať problémy tam kde nie sú. Lebo keď človek silno chce, zo všetkého vie urobiť problém. A zvlášť ženy.

janeninka
19. okt 2021

Podla mna je prirodzene zdielat s partnerom taketo veci.. Ja sa napr uprimne zaujimam aj o jeho priatelov, predsa ich poznam, takze je to uplne automaticke ze sa ho potom aj spytam ako sa mali, co ma kto nove a pod..

haley7897
19. okt 2021

Hovoriť jeden druhému kde sa nachádzam s kým, kedy prídem domov a pod nieje kontrola, je to o rešpekte jedného voči druhému. Tým skôr ze nezijete spolu takáto komunikácia vnáša kľud a istotu do vzťahu. Nemusíš mať obavu o to ci je druhý v poriadku a pod.

lintu
19. okt 2021

Nemyslím si, že je potrebné oznamovať absolútne všetko. Akože takto?
"ahoj, idem do roboty."
"ahoj, idem z roboty. Smerujem na zmrzlinu."
"ahoj, teraz idem do potravín."
......

gabika0825
20. okt 2021

Ja neviem, pokial spolu nežijete, tak by som to takto nepreháňala. Ak si nepíšete nonstop tak nechápem naco by ti mal on písať že idem tam a tam. Neviem ako dlho ste spolu ale asi by ste mali vedieť nejaký svoj režim že napríklad ste v tom čase v práci, potom doma asi, alebo tak. A keď tá zaujíma kde je tak stačí mu zavolať samozrejme to netreba preháňať. Alebo keď ste spolu sa ho opýtať aké má plany na ten daný týždeň alebo tak. Ak by ste spolu bývali to je iné, podľa mna. Aspoň ja keď som byvala s ex priateľom tak sme si vždy povedali keď opúšťal byt že ide niečo vybaviť alebo za kamosom. Vtedy by to bolo zvláštne ak by ti nepovedal. Ale takto keď spolu nemáte domácnosť by som to nejak nepreháňala. Aby si nemyslel že mu nedôveruješ alebo tak.

vikss1
20. okt 2021

Podla mna je to v poriadku, ked chces vediet kde sa nachadza. Pre taky ten dobry pocit, ze ano minimalne je v poriadku.

kataka10
20. okt 2021

Je to normalne, ze cim vaznejsie to s niekym myslis, o to viac s nim chces zdielat. Ale zakym spolu nebyvate, budes sa musiet zmierit s tym, ze nebudes vzdy vediet, kde je a ani nie je povinny ti to sam od seba oznamovat. Ked budete spolu byvat, bude to uz take prirodzenejsie, dat vediet alebo opytat sa, kde je ten druhy (napr. ci mas na neho cakat s vecerou a pod.)

ferala
21. okt 2021

Ale tak podľa mňa je ok aj to, keď spolu nebývate, že komunikujete o tom, kde sa kto nachádza a čo robí 🙂

natyreggae
21. okt 2021

Ahoj... my spolu chodíme vyše roka ale píšeme si nonstop už vyše 2 rokov a aj keď sme spolu nechodili tak sme si písali kde sme a keď niekam ideme... ale povedz priatelovi ze ked niekam ide nech ti dá vedieť že chceš vedieť kde sa nachádza.. podla mňa to určite pochopí😊

dagmara17
22. okt 2021

Tak aby mi hlásil kde je akože každú chvíľku a presne tak to ozaj nepotrebujem, veď by som sa zbláznila. Akože chápem, tiež som kedysi bola taká, že som žiarlila chcela som vedieť, kde je čo je. Ale proste sama nemám rada otázky typu kde si, kedy prídeš a prečo si dlho takže to ani ja nebudem nikomu robiť.

sonula
24. okt 2021

Nehovori mi to, ani to po nom nechcem, take ako dobere na oboch stranach je vo vztahu dolezita. Nepotrebujem mat prehlad o kazdom jeho kroku.