Vadí mi, keď nemáme rovnaký názor

6. aug 2021

Strašne mi vadí keď sa s priateľom nezhodujeme, alebo nemáme rovnaké názory…vždy mame, a teraz na jednu vec nemáme a mne to strašne vadí, jemu tiež…nejaké riešenie ? Nepáči sa mi len že to rešpektovať…na tu danú vec…ale aj sa snažiť aby sme boli najlepši pre toho druhého💕
Ďakujem za RADY, pekný deň

poopsie
6. aug 2021

Volá sa to KOMPROMIS

danielahamar
6. aug 2021

😂 musela som prepáč

podmostom
6. aug 2021

to je divne, ze na vsetko mate rovnake nazory. ako dlho ste spolu?

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
6. aug 2021

@podmostom skoro 2 roky už 💕

autor
6. aug 2021

@cocolino234 veď áno jasne no❤️Ďakujem za názor

autor
6. aug 2021

@cocolino234 sme spolu už skoro dva roky ❤️💕

podmostom
6. aug 2021

aj na upratovanie mate rovnaky nazor? inak ako pise cocolino, zavisi v akej oblasti sa nezhodnete..

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janeninka
6. aug 2021

Preco ti to vadi? Ovplyvnuje ta to nejako? Mne to nahodou pride obohacujuce ale ako tu uz bolo spomenute su oblasti kde je súlad dolezity.. No jedna sa uz skor o hodnotove veci nie o nazor na random vec..
Ale teda odpoved na tvoju otazku myslim ze pomaha sa o tom rozpravat, na com je ten nazor postaveny, na akych argumentoch.. Pri rozhovore nezhadzovat, skor hovorit za seba a zaroven aktine pocuvat druhu stranu. Plus teda byt dostatocne zrely na to zmenit nazor..

elementissa
6. aug 2021

@cocolino234 inak je to netradičné, ale sú ľudia, ktorí maju naozaj rovnaké názory. Ja s mojím manželom sa zhodneme na všetkom, ešte nikdy sme sa nepohádali, naraz vyslovujeme rovnaké veci, nezávisle od seba dávame ľuďom rovnaké odpovede. Sme spolu viac ako 5 rokov. Je to výnimočné, ale stáva sa to. Nič na tom nezmenil ani fakt, že sa nám narodilo dieťa, menili sme zamestnania atď...

leuchtturm
6. aug 2021

mala by si byt konkretnejsia, aby sme vedeli, o aky nazor sa jedna a potom ti povieme, ci riesis debilinu alebo vaznu vec.

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nic0le
6. aug 2021

Ty sa chceš očkovať a on nie, alebo naopak 😅

taskataska
6. aug 2021

a co je ten neprekonatelny rozdiel?

lebo ak je to ako ma byt otoceny toaletak tak plne chapem a radim rozchod. tam kompromis neexistuje

elizabet173
6. aug 2021

@elementissa my sme sa za tie roky este tiez nikdy nepohadali, mozno aj preto, ze sme flegmatici. Aj na drvivu vacsinu veci mame rovnaky nazor, nie na vsetko. Ved to ale nie je dovod na hadku. Nikdy ma nenapadlo, ze by sme mali mat rovnaky nazor uplne na vsetko.Nas vztah nijako nepoznaci, ak sa jemu paci iny druh hudby, literatury, filmov ako mne. Poznam vyse 30 rocne stastne manzelstvo, kde sa fakt potvrdilo to, ze sa protiklady pritahuju

elizabet173
6. aug 2021

riesis somariny

prasiatko30
6. aug 2021

Mne sa skor zda, ze tebe vadi to, ze partner ti na vsetko automaticky nepritakava - cize problem je v tom, ze on nesuhlasi s tebou vo vsetkom 😂😂😂😂

deti95060810
6. aug 2021

mať rovnaký názor je pekné, len žiaľ nie vždy je to možné...😉

moonlight1210
6. aug 2021

Tak prveho polroka/rok/dva mavaju pary zvycajne rovnake nazory, resp. si lahko a ochotne adoptuju nazor toho druheho, prisposobia sa vzajomne. Iluzia suzvuku.
Potom to ale spolu s prvotnym zalaskovanim ustupuje, nastupuje realny vztah, snaha presadit aj to svoje a byt respektovany. Takze zhoda nazorov dostava ranu a zrazu mate aj rozdielne nazory. A citite sa sklamani.

Zvykaj si. To je realita vztahu. Nie je to koniec vztahu, len dalsi stupen, ktory testuje jeho skutocnu sudrznost a vydrz.

matkahelka
6. aug 2021

ja off topic, ale kolko mate s partnerom rokov? asi vela nie, ked ti vadi, ze nemate rovnake nazory vo vsetkom. ja mam okolo seba dlhorocne fungujuce manzelstva, sama som vyse 13 rokov v harmonickom manzelstve a nepoznam nikoho okolo seba, vratane mna a muza, kde by pary mali uplne na vsetko rovnake nazory. ved vztah je o komunikacii, o kompromise, nie o tom, ze mi niekto bude na vsetko pritakavat ako moj tien. mna osobne by taky vztah ani nebavil. ved to mi pride az chore, aby dvaja ludia mali uplne na vsetko rovnaky nazor aj po x rokoch vztahu.

sari24
6. aug 2021

Dôležité je mať rovnaky názor na spoločné smerovanie vzťahu čiže téma deti a svadba, bývanie, financie. A zvyšok riešiť za pochodu. A to že niekedy pár nemá rovnaký názor je absolútne v poriadku. Veď ani s kamarátkou nemusíš mať rovnaký pohľad na vec alebo s vlastnou mamou. Dôležité je si to vedieť vydebatovat a priblížiť sa takej možnosti aby neutrpela jedna ani druhá strana.

janickacrazy
7. aug 2021

Milujem takéto neurčité otázky, keby si aspoň napísala, čoho sa to týka. Ak on nechce deti a ty chces aspoň tri, tak je to problém. Ak on chce ísť na kupko a ty do kina, tak to sa dá riešiť.

shia
7. aug 2021

Záleží, aka to je vec - ci ide o niečo dôležité, alebo úplnú blbosť. Nedá sa všeobecne odpovedať 🤷‍♀️