Ahojte. Chcem sa opytat, ciaj vam tak velmi vadi ked vas muz povie o inej zene ako super vyzera aku ma skvelu postavu. Ide o to, ze som po cisarskom 4 mesiace a velmi som pocas tehu pribrala.....mala som velke problemy pocas tehu a som stastna ze sme s dcerkou zdrave. Mam dobreho muza, len velmi zakecaneho. On si obcas neuvedomuje co hovori a mna to vela x boli......milion x som mu povedala co mi vadi. On to zmiernil ale aj tak zo seba vypusti nejaku blbost co mi strasne vadi. Ako napr. dnes : u lekarky kde robi sexi sestricka zakazdym ked tam prideme povie aku ma super postavu . ze je na tvari skareda cela presolarkovana. Ze ju len pretiahnut a nic viac. Neznasam ked to predo mnou hovori!!!! Nenavidim to z duse. Ja sa ponizovat nebudem a hovorit stale ze mi to vadi... Som iba ja taka??? Alebo aj vy to tak citite? Poprosim vas aby ste si blbe komenty nechali pre seba hladam radu a podporu mam toho naozaj dost....
mojho partnera by ani nenapadlo take nieco povedat a uz vobec nie predo mnou. ak si neda povedat po dobrom, ze ta taketo reci zranuju, jednoznacne treba prejst do protiutoku, urcite sa spamata🙂 ta hlaska velkymi pismenami v prispevku nado mnou je suuuper, tu by som mu slahla medzi oci ako prvu🙂
Kazdej by to vadilo. Hlavne ked sa prave necitime sebavedomo. Ja som napriklad malo ziadliv a svojmu muzovi verim, ale s tym bruchom otrcajucim vsade... No proste a hormony... No, ale nie, ze by som robila sceny. No ale k veci. Ignoruj komenty, alebo mu povedz, ze ty nie si partia jeho kamosov, ktory si meraju kto ma vacsi :D (sexapeal myslim). Neponizuj sa, len si pekne pusti Magic Majka a nahlas komentuj tanec a ake pekne deti by ti ktory mohol spravit ako by ti dobre padlo aspon na jednu noc pevne, hladke (film je inak o nicom) a, ze by si aj prehltla ac ojaviem co este. Proste prehanaj, bud oplzla! A potom ho pochval, ze by si ho nevymenila, urob mu cajik, pohladkaj mu plesinku a opytaj sa ako sa citil pri tych komentoch. (inak najlepsie mat tam partiu kamosiek pri tom filme, aby ti pomohli komentovat, potom pri tom rozhovore uz nie). Hlavne ked vie, ze je z polovice vinny on za stratu tvojem postavy.
Čítam s kolegyňou koníka a ona ma podobny napad, ked bude chciet tvoj muz robit tutu-mutu s tak, posli ho bud za sexi sestričkou a sk tam nepochodí, nech ide do dokelu a za tebou pride sz ked bude vyzerať ako chaning tatum
Viac ho zamestnávaj okolo babatka a domácnosti a ty si chod zabehať alebo skoč si zacvičiť ci zaplávať
Myslim, ze kazdej by to vadilo.....vztah ma byt sice zalozeny na uprimnosti, ale su proste veci, ktore sa vo vztahu nehovoria........ked to povie raz za uhorsky rok, tak by som sa este pousmiala, ale pokial to pocuvas dost casto, tak to uz nieje na usmev. Takto nech si komentuje s kamaratmi pri pive, nie pred tebou. Ked budes vidiet najblizsie nejake pekneho chlapa, uplne staci sa nanho dlhsie zadivat, ci dokonca letmo za nim obzriet, usmiat sa a ist dalej, uplne bez slov, iba s letmym usmevom na perach. Ti poviem, ze ak to uvidi manzel, tak bude presne vediet, ako sa citis ty, ked on komentuje ine zeny.Niekedy netreba ani vela slov, aby chlap pochopil......
@myskacici niektori muzi su taki. u 90% chlapov to nic neznamena. len reci.
ako im to na rozum pride, tak to vytresnu, akoby sedeli s partakmi a nie s manzelkou.
pred partakmi je to len o typickom chlapskom konstatovani a hecovani. take to suchorenie peria ako kohuti na smetisku. kto ma krajsi chvost.
takze, ak chces, mozes to prehliadat.
to ale neznamena, ze ked ti to vadi, tak sa mas zatnut a prehliadat to. neda sa ist proti sebe samej.
a uz vôbec nie, ked mas este dozvuky po tehotenstve (hormony sa este len ustaluju), zena si aj prkotiny berie k srdcu, navyse si sama nespokojna so svojim vyzorom (aj ked zan nemozes). takze ti to na pokoji a pocitu stastia nepridava.
dokonca ani nemas chut na blahosklonne prehliadanie chlapských reci.
preto to nerob.
ale branit sa tomu vysvetlovanim nepomoze. u zien je to oblubeny sposob riesenia, u niektorých chlapov aj zaberie, ale vacsina chlapov ma na toto dve usi a pouziva ich expresne (jednym uchom dnu, druhym von a medzitým sa ta myslienka nikde neuchyti 🙂 ).
pomaha protiofenziva. terapia sokom.
musis urobit nieco, co si doteraz nerobila.
ako si doteraz reagovala?
nahnevalo ta to, urazilo. zosmutnela si, ofucala si sa. zacala si mu vysvetlovat, ze ti to vadi, ublizuje a ze by nemal toto pred tebou hovorit.
to je tvoja typicka reakcia, ma ju okukanu, presne vie, co urobis... a ze teda vlastne neurobis nic. aj ked ti to vadi, aj ked ta to stve, neurobis nic, co by mu "zarazilo vetry".
tak urob nieco, co necaka.
chod do protiofenzivy:
na zaciatok skus potlacit hnev a najezenost. aj ked ju budes citit.
bud tie reci prepocuj a nahod uplne temu od veci. (on: hmmm, to je sexikost. ty: podas mi prosim ta vreckovky, malej tecie soplik.)
alebo mu rovno strc malu do ruk: podrz ju chvilku, idem si kupit do automatu kavu.
proste urob nieco, aby si aj vlastnu pozornost strhla na nieco ine alebo opustila miesto cinu (rychlejsie ta prejde stav namrzenosti). a on pochopi, ze na tie reci nereagujes.
ak ich robi naschvál, tak ho to omrzi, lebo bez divaka (teba) nie je divadlo (jeho snaha rypkat do teba).
alebo mu to vrat priamo: to teda je. takej by si len raz povedal podobnu sprostost, ako mne tu teraz a musel by si si dat dvere rozsirit vo vyske hlavy. aby si v parohami dokazal prist domov. a ked sme pri tom - neviem, prco si myslis, ze mnou si mozes byt isty. len ma raz riadne dožer a budes cely prekvapkany. (a venuj mu na zaver krasny blazeny usmev macky, co zrovna zozrala kanarika. aby to zas nebral hned ako utok od teba.)
(ze nemas teraz skvelu postavu? ze mas par kil navyse? ze nie si cela tip-top? a vies kolko chlapov to rado prehliadne, ked budes zabavna, mila a napriek kilam sebavedoma? fakt, si nemoze byt isty, ze ta uz ma poistenu. ak si to mysli, treba mu pripomenut, ze nic nie je na tomto svete iste. len smrt a dane.)
alebo mu rovno povedz (priatelskym, chapavym tonom. ziadna ironia!): vies co drahy, ja mam uz dlhsiu dobu pocit, ze ty mas nejaku nedoriesenu dilemu v sebe. a bolo by fajn, keby si si ju konecne vyriesil. co keby si sa odstahoval k mame, porozmyslal a vratil sa az ked si budes isty, ze naozaj chces iba nas?
alebo:
nehanbi sa pri kazdom zabere v telke, ked je tam tvoj typ chlapa, co sa ti paci, rovno vyjadrit obdiv (nic prehnane. len tak, akoby si to povedala aj pred kamoskou). k vypracovanej postave, obleku, spravaniu, vlasom, odvahe, k vyzbroji, ...
a tu poviem jednu vec: ak on zareaguje tym, ze sa to bude snazit nejak zosmiesnit - mas jeho slabe miesto. a vies, ze tie reci trusi preto, aby ta pokusal a overoval si, ze ti na nom zalezi.
chlapi su niekedy taki. v skole prejavovali lasku spoluziacke mlatenim peracnikom po hlave a vydrzalo im to az do dospelosti.
to je ten syndrom, ze ked sa nauci, ze nieco funguje (trebárs rozmaznane decko sa nauci, ze staci jacat a hracku dostane), tak sa nevie toho zlozvyku zbavit. a snazi sa ho pouzivat stale (len v obmenách primeranym veku).
Vadí to urcite kazdej,ale toto je uz asi prilis. Lebo ta tym zhadzuje. Skus aj ty jeho "odstavit" takymto sposob,a uvidis jeho reakciu...ach ti chlapi
Môj manžel to síce nerobí ale ak by toto robil a často a už by ma tym vytacal tak pri odchode od Sexy sestričky poviem manželovi :,,Čo Zlatko,nechces povedať aj pani sestričke čo si mi o nej povedal?Určite by ju to zaujímalo ako mňa. .." Sestrička by si to síce nezaslúžila a asi by som zmenila doktorku ale tu hanbu by si ten chlap mal poriadne užiť. ..Či?
Je to dost blbe aj mne by to vadilo. Ako ako sa hovori co si navaris to si aj zjec. Pekne by som tu to dala vyzrat. Komentuj aj ti aky su chlapi kanci ako by si sa s nimi hrala na krasku a zviera.. Mozno trpi komplexmi a menejcennostou a mozno su to len prazdne slova a chce byt zaujmavy. Sak mu povec zlaticko moje a ja nie som ti dost dobraa??? V com ze nemam vytunovane prsia silikonnmy alebo zadocek jak kim kardishian. Pery a tvar ponapichavanu botoxom?? Je to cisty nadrzany pubertiak ktory rozmysla vtakom anie rozumom. Daj mu cervenu maslu na krk a posli ho do ulic nech ide radsej sirit slovo bozie😊😊
@myskacici Je prilis uprimny. Co na srdci to na jazyku. Aj ja som toto zazila. Pukala som od zlosti pri komentaroch typu ,, tejto len stiahnut gate a pretiahnut,,. Poukazovanie na druhych chlapov nepomohlo. Proste musis okolo toho urobit cirkus. Absolutna neucta voci tebe taketo chovanie. Nech si tie keci radsej necha pre seba. Povedz mu, ze uz to viacej nemienis pocuvat.
@myskacici moj muz to tiez spominal pokial som mu nepovedala ci si uvedomuje, ze jedneho dna mi nejaky chlap povie kompliment a ze ja v tom momente zabudnem ze som vydata. Tato veta stacila, aby svoje posmesky a komenty zrusil.
Nechce sa mi to všetko čitat...kazdopadne ,,aky požičaj, taký vráť!,, kedze on nerozumie ,,,po slovensky,, ze tebe to vadi, tak mozno toto je reč, ktorej porozumie. Lichot aj ty iným mužom a red ním. Na druhej strane ani ty nemusíš byť vyžrata ako megera...(pišeš, ze si velmi pribrala tak to odhadujem 20kg...kedze vela...) rob zo sebou niečo, tehotenstvo aj veci s tým spojene uz skončili a uz sa nemáš na čo vyhovarať. Koniec prežieraniu, koniec lutovaniu...ide o tvoje zdravie a v potom aj o sebavedomie.
Moj muz ziadne take reči nevedie, neviem prečo proste neni ten typ...nepotrebuje to..
@myskacici no, zachoval sa ako kretén. Voči tebe netaktný a voči tej sestričke vyslovene sprostý, ona síce o tom nevie, ale aj tak je to mimoriadne sprostá poznámka na jej adresu a úplne bezdôvodne. Prečo "ju len pretiahnuť a nič viac?". Možno je to fajn dievča a on blbec, o ktorého by ani bicykel neoprela. Mne to pripadá akoby sa v tej poznámke koncentrovala jeho nespokojnosť s tým, že on takú sexicu nemá. Taký primitívny signál pre teba v zmysle - pozri toto sa mi páči a nemám to.
@myskacici No max. súhlas s @mihula, tiež so @sardinka335 a @alaguema. A pozri, každý zdravý a normálny chlap sa otočí za peknou ženou ako aj ty alebo ja alebo nejaká iná si všimne pekného chlapa - a to je podľa mňa normálne. Rozdiel je ak to robí stále, nepretržite a tebe to ubližuje a nepáči sa ti to - tak mu to povedz - ste dvaja dospelí.......Môj chlap sa napríklad otočí za peknou ženou s peknou "ritkou" - ako to on povie, ale to je všetko....a ja si tiež rada pozriem pekného chlapa a ocením to - ale to je všetko. A neznamená to, že nemá doma to čo chce a s čím je spokojný.....🙂
by som chcela vidiet ako vyzera on. Ak vyzera ako Van Damme ked mal 30 tak ma na to pravo, inak nie 😀
@slnecnica174 presne....on povie všetko a na rovinu....asi ten cirkus predsa urobim....som strašne naštvana a presne, poukazovanie na inych absolutne neplati
Baby, dakujem vám za rady....ale poukazovanie na iných absolutne u nas nepomaha. On to všetko berie ako srandu....len taky kecy do prázdna....joj.
1.) si precitlivela a hlavne sa lutujes! vzchop sa, zacni cvicit, nelutuj sa a nevyhovaraj ze si po neviem akom hroznom tehotenstve a cisarskom, cvicit a starat sa o seba musis a mas, nie kvoli niekomu ale KVOLI SEBE, buduj si uctu k sebe samej, dopracujes sa k dobremu pocitu, psychickej pohode atd. ak si budes vazit samu seba, aj okolie si ta bude povazovat.
2.) ako tu uz bolo povedane. NATRI MU TO! vyckaj na spravny moment na spravny objekt- cudzieho chlapa a DAJ TO TOMU TVOJMU VYZRAT. nech vie, ako sa citis
No ja by som mu dala!Môj také hovori ale len mne o mne😀takže si sakra dávam záležať aby sa nemusel obzerat po druhych😉
@sakura77 to nejde o to ze pozerat po druhych mozes sa rozkrajat a tvoj chlap ked bude s v tlupe s kamosmi bude trusit take reci ze pre pokoj duse radsej nepocut, ale co je to za burana ze taketo trepe pred vlastnou zenou ?
@myskacici
ja som dost prudkej povahy, asi by som sa ho pekne nahlas opytala ci ju vazne chce pretiahnut odzadu aby na nu nemusel kukat... myslim ze by viac pri mne ani nedychal... a poznam taketo typy, daju sa sprazit 3pohladmi takze nechapem ako si to dobacovala az do manzelstva... uz davno mal vediet co a kedy sa hodi
Aj mne by to vadilo.. skus aj ty hovorit o druhych muzoch aki su svalnaty.. muzny.. sexy.. presne to co on ako sa zatvari 🙂