Ahojte,mám frajera už vyše roka,poznám jeho rodinu ,no oni ma berú akože v pohode dá sa s nimi porozprávať,s jeho sestrou som v kontakte každý deň ,ale jedine čo mi vadí je jeho mama ona nenapíše ani raz za čas že ako sa mám alebo čo ,priateľ pracuje v zahraničí a niekedy tam je dlho a ani sa neozve počas toho vôbec,že ako žijem alebo čo ale pritom keď sa stretneme tak v pohode,není veľmi komunikatívna,skôr s jeho otcom sa nakecam ale čo sa tyka vôbec sa o mňa nezaujímajú,aj keď viem že ma majú radi ,chápem že niesom v ich rodine alebo čo ale moja mama sa o môjho frajera zaujíma aj oco píšu mu ,dokonca oco vytvoril spoločnú skupinu na písanie a stále si niečo posielame,snívala som stále že keď budem mať frajera a bude mať mamu aby bola skôr taký typ že skocime na kávu a tak ,ale ona taká není škoda no ale zas niesom typ ktorý by sa pchal do zadku 🤷ona je vkuse doma len varí a upratuje Max práca len to ju zaujíma a vôbec sa o seba nestará
@nerya nemyslím úplne vypisovanie ale raz za čas napísať ako sa máš podľa mňa by mali 🤷 ale asi každý to má inak .
buď rada... o čom chceš stále komunikovať s budúcou svokrou? Tiež by som sa tak správala ako tvoja budúca svokra...
To ako vážne? Mama tvojho priateľa má tebe volať ako sa máš? Prezradím ti niečo. Existuje niečo ako slušnosť a etiketa. V rámci nej ja píšem svokre ako sa má, prípadne či niečo potrebuje. Pretože je staršia a je to partnerova matka.
Tie svokry sú fakt na zabitie, ešte ani nie sú svokry a už sú s nimi problémy.
@melanta ja jej píšem raz za dve mesiace aspon,ale ona sama od seba nie 🤷
Bud rada co by mnoho za to dali, neviem no ja nevidim velmi dovod preco by ti mala vypisovat
moja mama mojmu manzelovi nepise ako sa ma 🤷♀️ ked to chce vediet napise mne svojej dcere ako sa mame a teda svokra mi pise tak 1054x tyzdenne, ver mi to by si tiez nechcela a to len preto, ze moj muz neciti potrebu si s nou kazdy den vypisovat co sme robili, tak to "schytam" ja za oboch (co sa nestazujem, len konstatujem, ze obcas je to unavne 😂)
Ani ja nepíšem priateľovi mojej dcéry. Nevidím na to jediný dôvod. Pričom vzťahy máme veľmi dobré, v októbri majú svadbu. Vďaka Bohu, že dcéra si našla normálneho muža, ktorý sa nečuduje, že mu nepíšem.
Toto ma dnes pobavilo 😂😂
To fakt? "Svokra mi nepise" 😂😂 wtf, preco by aj mala??
99% príspevkov o svokre je tu o tom, ako sa priveľmi do všetkého stará a aké je to otravné. Skús si ich prečítať a teš sa z toho, čo máš 😝
Vážne ?? 😂 Prepáč, ale nikdy sa mi mama žiadneho priateľa neozývala len tak ako sa mám a ani moja mama to nikdy nerobila žiadnemu môjmu priateľovi ... napíšeme si na narodeniny, meniny, sviatky a keď sme spolu, tak pokecáme, máme sa radi, ale nepotrebujeme si písať ..keď nie je taký typ, tak nie je taký typ, ale to neznamená, že je zlá, skôr tvoje očakavánie mi príde menej tradičné ...
Nemam problem, tak si vyrobim😝 Ja tiez nepisem priatelovi svojej dcery a tiez uz su spolu vyse roka, nejako nevidim dovod.
S manzelom som 18 rokov... prve mesiace sme boli odluceny (on bol v zahranici) a potom som isla za nim, v zahranici sme boli 6 a pol roka, a nikdy a to vobec nikdy som si s jeho mamou nepisala ani som jej nevolala... ked volala tak ona jemu alebo on jej..aj ked sme volali na narodky/meniny tak len on volal a ja som blahozelala... kavicka nehrozila nikdy.
Ja mam svokru uzasnu, vzdy sa s nou rada stretnem, ale zeby som od nej cakala, ze mi bude nejako pravidelne pisat, to by mi ani nenapadlo.
@autorka Takže princesske má po tak krátkej dobe vo vzťahu písať jej možno budúca svokra, lebo má pocit, že by to mala robiť. 😆🤦♀️Ešte si moc malá frajerka na to, aby ti vadila jeho mama. Mňa priateľovi rodičia poznajú už skoro 5 rokov, sú to skvelí a moderní ľudia ale nikdy sme si nepísali, nevolali, ak niečo chcú vedieť, tak volajú s priateľom, ak ide priateľ preč na pár dní, tak mu odkážu, že ak by som chcela mám prísť ku nim, nech nie som sama doma. Ja nechápem, prečo by ti jeho mama mala robiť animátorku kým on je v zahraničí. Ty nie si typ, ktorý by sa pchal do zadku, takže sa majú všetci pchať do riti tebe? si nejaká pomýlená.
Asi by mi bolo divné keby mi manželova mama vypisovala ako sa mám 😄 a aj by mi to vadilo. Veď keď to chce vedieť zavolá mužovi, a to máme veľmi dobrý vzťah a keď sme u nich tak pokecáme a je uvoľnená atmosféra. Celkovo mi príde otravné keď mi ktokoľvek píše alebo volá že ako sa mám 🤷♀️
ja tiež nevidím dôvod, prečo by ti mala písať. To, že ty si predstavuješ, že budete chodiť spolu na kávu, je tvoja predstava, možno jej je taká, že nech si môj syn vyberie babu akú chce, len nech mám od nej pokoj. Neviem, o čom by ste sa vy dve akože mali baviť. A že doma stále varí a upratuje a vôbec sa o seba nestará, po tom ťa je nič, aspoň vidíš, že máte každá iné záujmy, tak to nesiľ a na kávu behaj s kamarátkami
som vydata 5 rokov a nikdy, ani predtym, som si so svokrou nenapisala jedinu sms a ani sme neboli na kave. ani si neviem predstavit s nou vypisovat, ona ma svoj zivot a ja svoj. vztah mame dobry,ale stacia nam navstevy
Vypisovat si s frajerovou mamou? To myslis vazne? Vsak nic im zatial niesi, a co ti ma napisat ako sa mas no nehnevaj sa len bud rada, ze ti nepise, nenavstevuje ta len tak, akoze to si asi prvy clovek co si tuzi vypisovat zo svokrou mozno :D
Ja viem presne čo by povedala moja svokra. "A ty mi nevieš napísať?? Ja ti mám písať?" 🤣
ved to nie je ani tvoja svokra.. prečo by ti mala písať ?.. píš frajerovi, kamoškám..keď máš potrebu písať
A čo ti bráni ju na tú kávu pozvať? Keď chceš s ňou taký kontaktný vzťah, tak si ho vybuduj. Možno bude rada, ktovie.
chodíte spolu takpovediac tri dni aj s cestou, prečo by ju malo zaujímať, ako sa máš? Keď už si taká vtírka a nasilu sa chceš hrať akože ste už rodina, tak jej občas zavolaj ty, či nepotrebuje s niečím pomôcť! Ja mám tiež dospelého syna, ale poviem ti pravdu, jakživ ma nenapadlo volať/písať jeho frajerkám
A ty jej píšeš? Zaujímaš sa aktívne o to ako sa má, či niečo nepotrebujú, pozvala si ju na kávu? Máš mentalitu dieťaťa o ktoré sa majú všetci starať a ofukovat. A to je aj dôvod prečo ta nezavola ako sebe rovnú na kávu.
Podla stylizavie textu sa mi tak zda, ze si pisala aj ine temy ale to bolo o tom, ze frajer ked dojde zo zahtanicia travicas s mamou 🤔
Prosim ta, kolko mas rokov ak to nie je tajomstvo? Tento "problem" je hodny tak nejakej nast-rocnej🤨 Nemam problem, vyrobim si problem😏
Nauc sa brat ludi takych,aki su. To,ze tvoji rodicia vypisuju,neznamena,ze taka musi byt aj svokra. To,ze ti nepise neznamena nic. Zbytocne sa nad hlupostami zamyslas a vytvaras dusno. Nemozes chciet,aby sa svokra spravala ako tvoji rodicia a prebrala ich zvyky. Ja si tiez so svokrou nevolam,nepisem,pokial nieco netreba vyriesit. Priatelske telefonaty neudrziavame.
Mne budúca svokra chvalabohu nepíše, len vynimocne keď jej pošlem fotky alebo tak a som rada, takisto moja mama a oco nevypisuju môjmu frajerovi, ako naco? Ved jasne, rodina, ale ved to nie sú kamoši, o com by si mali vypisovať?