Začalo to pred dvomi rokmi keď moja dcéra mala do rána na čele červenou fixou napísané šťastné a veselé. A čo je bolo to napísané zrkadlovo. O pár dní sa udiali zase čudné veci. Ako búchanie a chodenie po schodoch. Odvtedy bol potom pokoj až do ďalších Vianoc. Od tejto zimy sa to opakuje v našom dome sa dejú čudné veci.Buchot, počuť kroky, dokonca pústanie vody, či zapínanie a vypínanie svetlá, a teraz do rána sme mali na okne z vnútra roku a z nej urobené akoby kruh,ovál vo forme vajca. Dom sme dali vysvetIt, ale nepomohlo to. Už mám strach. Nenamyslame si už tomu verí aj mm keď sa videl pustiť vodu a nákres na okne. Prosím stretli ste sa s tým? Ja viem pre niekoho niečo neskutocne ale ja už mám strach 😒
ahoj...poviem ti, že sa take veci deju..a nemusí to byť len nahoda... zaleží aj od toho, ked date strach bokom, ako sa citite....bojíte sa ? mate dojem, že by vam to ublížilo? alebo naopak, nebojíte sa....
taketo veci su ....a môže byť, že v dome mate nejaku zatulanu dušičku...a ta sa nevie dostať preč... a je tam už dlhšie, preto počujete čo počujeme... ak smiem.. skuste kontaktovat mamičku tu na MK meddy..... alebo sa jej spýtajte či nepozna niekoho kto by pomohol... držte sa
@1mamicka1 je to duša, pravdepodobne niekoho, kto žil v tom dome pred vami. Skús si pozisťovať podrobnosti o predchádzajúcich majiteľoch. Ale môže to byť aj duša z domu, ktorý stál na mieste vášho domu niekedy predtým. Ak by si vedela okolnosti, možno by sa ti riešila situácia ľahšie. Rozhodne sa ale, aj spolu celá rodina, modlite za tú dušu, dajte za ňu odslúžiť omšu/omše a páľte sviečky doma...aj viac naraz a opakovane. Rozhodne je to nepríjemná situácia a vôbec sa ti nečudujem, že sa bojíš. Prajem veľa síl...
o podobnych veciach som dosť čítala v knihách pátra Amortha (a aj Eliasa Vellu),opisujú mnoho podobných skúseností takže si nemyslím, že by ste si to vsugerovali - hoci hladať príčiny toho javu a skončiť ho môže byť aj dlhodobejšia zaležitosť ... ja by som asi skusila pohladať nejakeho exorcistu, ked vysvatenie nepomohlo, myslím že so svojimi skúsenosťami vám najlepšie poradí
nerobis to ty svojimi myslienkami? neverila by si aku silu dokazu mat...ale pokial sa nic zle nedeje iba taketo srandy, neriesila by som to a v prijala "to" ako sucast...co ak je to vas nejaky ochranca?
@1mamicka1 vyhladala by som urychlene psychiatra... mna napada hned kopa diagnoz, kedy mozes toto robit TY a o par minut o tom ani nevediet. Urcite sa daj poriadne vysetrit, kym sa nieco stane.
@1mamicka1 Tiez by som ti odporucala obratit sa na exorcistu,kadejakymi vestcami a inymi samozvanymi ludkami si to mozes iba zhorsit...prip.ked to aj akoze zmizne,moze vzniknut iny problem inde 😒
Vyhľadajte kňaza alebo exorcistu ako píše @fra . Hlavne veľa pokoja Vám prajem.
čudujem sa,že to idete riešiť až teraz...veci medzi zemou a nebom sa dejú......vyhľadajte kňaza
Tiež sa priklánam k tomu, že je možné že v dome ostala duša zosnulého, čo viete o predchádzajucich majiteloch? Nestalo sa dome nejake nešťastie, nevysvetlitelná smrť, samovražda, nezomrel tam niekto? Ako žili tí čo tam bývali pred vami? Nezaoberali sa špiritizmom, okultom, vyvolávaním duchov? Nežili tam nejakí ,,čudáci,,? Ja by som si tieto otázky určite poziťovala nakolko je to možné a nechala za tých ludí odslužiť omšu.
Určite by som sa poradila s exorcistom podla diecezy kam patríte, tuším sa tomu venuje pater Mareta (východ) a tuším Solčiansky. Určite sa s tým stretli a maju k tomu stanovisko. Kamaratka mi hovorila, že u nich doma tiež ,,straší,, a ked ,,tomu,, povie aby to odislo tak je na chvilu klud....a potom zase. Neviem ako si to už dalej rieši. určite hrá ulohu aj psychika - iste sa už celkovo bojíš a je ti tam neprijemne. Verím, že taketo veci sa výnimočne možu stavať - dobre píše aj @fra Vella je uznávaný exorcista a píše o tom v knihe ,,zlých duchov vyhánajte,,.
Ach jaj. Niekto už asi čo to popil. 😀 😀
Dievcata preco sa jej posmievate ked ste nieco take nezazili neviete o com je rec a budte stastne...moje moja mlafsia 3 rocma dcera ich vidi chodia za nou a cez dusicky je to priserne ked ju pocuvate ako vam ich opisuje ako jej jeden spieval a pod....toto je fakt deje sa to to ze nie kazdemu je mozno stastie pretoze je to mimo nasho chapania .....
Drzsa hlavu hore ale ak citis ze sa toho bojis akoby ti tp chcelo ublizit je zle a hladaj pomoc ak nie znamena ze ublizit vam nechce razne to posli prec ze si neprajes aby tam bol nech odyde ale razne! Ale urcite za nielym zakdi kdo cisti proestor avsak jedneho ti vyzenie a dalsi ti moze prist ...
Ja normálne žasnem. Žijeme v 21 storočí a Vás chodia strašiť duchovia. 😀 Mňa by len zaujímalo, ako ten duch vtrepal na tak malé čielko dieťata nápis šťastné a veselé. 😀 😀
@koniarova ono je zaujimave, ze taketo hluposti vzdy vidia len ludia, co tomu veria a psychicky labilne osoby... ten zvysok "neveriaci" ma zahadne stastie, ze ku nemu duchovia nechodia 😀 😀
@mamulienka30 Sleduješ to v poslednej dobe? Ako by sa s nimi vrece roztrhlo.
@koniarova tak exorcisti s toho maju urcite radost 😀 Cim viac takychto oveciek, tym viac prace 😀 Tym nechcem nikoho urazit, nech si kazdy veri comu chce, ale trosku triezveho uvazovania by to tiez obcas chcelo.
Ku mne duchovia nechodia. Vedia, ze by nemali sancu.
vezmi kostolnu sviecu a kup si bylinku cistec. Sviecu zapal a od vchodovych dveri az po povalu nou prezehnaj vsetky kuty v izbach, ked to spravis, tak sviecu nechaj dohoriet v strede domu, vosk, ktory ti ostane zabal do papiera a chod zakopat niekde do lesa. A do gaz si nabal tu bylinku cistec a tiez ju poukladaj do vsetkycch kutov izieb aj na okna. Dookola domu potom nasyp sol. Mozno to bude zniet mnohym blaznivo v 21 storoci, ale toto nam pomohlo.
@mamulienka30 ťažko povedať prečo vidia len veriaci...možno kvôli tomu, že veria a majú k nim viac prístup. Ja som neveriaca, ale teda verím, že niečo takéto existuje. Prečo by potom existovali exorcisti a existoval by exorcizmus ako taký. Skús si vygúgliť, aj na youtube a dokonca exorcista bol aj Ján Pavol II....ktovie prečo 🙂
fakt sa netreba vysmievať takýmto veciam baby. To robia ozaj len ľudia, čo nezažili a nevideli. Mňa osobne sa to netýka - našťastie! 😉 môj muž s tým má problém v práci. Inak je neveriaci ako všetci jeho kolegovia, je ich na oddelení asi 20 a žiaľ straší im tam... takmer všetci tam už majú svoje "skúsenosti" bol tam aj kňaz aj svätil, ale nepomohlo. Dušičky vraj ich je tam viac... sú vraj agresívne a nahnevané (tak im to povedali) pár záberov sa im poradilo aj na mobil. Môj muž si z toho nič nerobí... už sa tak naučil fungovať v práci a aj keď je tam sám, keď má dlhú službu, tak už na tie zvuky, kroky, trieskanie dverami, miešanie lyžičkou, točenie stoličkou nereaguje vôbec 😀 naposledy sme sa pobavili, keď prišiel domov, že všetkým boli zmenené tapety na ploche pc 😀 😀
ale sranda bokom... ak by som to mala zažívať doma pri mojej dcérke, určite by som riešila!!!
..hmm,mna len zarazila jedna vec:
ze sa mozu a deju rozne veci,to chapem...a pocula som uz kadeco
ale maleho dietata sa dotykat?????neviem...ale bud je toto vymyslene alebo by som sa uz bala aj ja 😒
lebo bezbranne,nevinne dieta ma silu oproti nam dospelym prave v cistote duse....a neviem,ale priamy dotyk na dietati???
ono,zlo na svete je...ale tiez nie je vsemocne,nedokaze "mat moc"nad cistou dusou 😒 a tou dieta este je
takze,mne toto pride divne...co je samozrejme moj nazor...a pokial by sa taketo nieco stalo mojmu dietatu a nemalo by to logicke vysvetlenie,urcite by som to uz riesila,necakala,co mi povedia baby na MK a este,urcite by som to neriesila kadejakymi crn crn zienkami,ale uz uplne vazne exorcistom 😒
nooo podla mna ak vylucime schizofreniu a ine psychiatricke diagnozy, tak moze byt nieco medzi nebou a zemou....Nikdy som vsak nepocula, žeby niekto manipuloval s dietatom. To je divne, pretože duse neublizia fyzicky, je to len ako keby nejaka sila. Mozes pocut kroky, trieskanie, a ine veci ale to co popisuje zakladatelka vyssie mi uz pride ako z hororu. Moj muz vidi duchov, v puberte casto, teraz obcas. Modlim sa, aby tid uchovia si nevsimli aj mna v noci, že lezim pri nom 😒 Ja som nikdy nic nevidela nepocula. Inak moj muz je neveriaci, nechodi do kostola, ma len krst a v puberte a mladosti sa venoval vesteniu z kavy a pod. Preto si myslim, ženieco nabural a tie duse chodia za nim. Boli sme aj u knaza, ktorý sa modlil za neho a teraz to trosku ustalo. Byvame v byte, pred tym v minulosti na nasej ulici bola sibenica. To by vysvetlovalo, že vidi rozne postavy v staromodnych obleceniach a vysokych klobukoch. Kedze vie, že mi to vadi a amam pred tymr espekt tak to posledne roky nespomina predomnou, ale ked spi a ja napr. citam knihu tak spi hrozne nekludne, prevaluje sa, strhava......Vtedy sipim, že sa nieco deje. No uvidime, ci to zmizne.
U nas nikto nikdy netrpel ziadnou psychickou poruchov, cize tie , ktore tomu neverite, a chcete niekomu nahovorit, ze je psychicky chory, tak prosim radsej nepiste. Kto nezazil nepochopi. Stalo sa to mojej vtedy 13 rocnej dcerke, a nie babatku. A tie co ste radili exorcistu dakujem urcite pozistujem viac knaz uz vysvetit dom bol....
@mamulka211 Ahoj prosim ta ten cistec treba dat do izby a do kazdeho kuta v izbe? Alebo staci dat do jednoho kuta v kazdej izbe?
@mamulka211 a tu sol mam nasypat vonku? Okolo domu?
@1mamicka1 ja takýmto veciam verím, určite by som šla za exot čistom. Čudujem sa ze ste tak dlho vydržali. ale ako si spomenula ze dcéra mala 13r.tak ma napadlo ci za tým nemôže byť ona, aspoň z časti... V puberte ta napadnú často rôzne psycho nápady. A keďže ten nápis mala zrkadlovo napísaný, tak si to mohla veľmi ľahko napísať sama. Prever si aj tuto možnosť. Možno chcela vyskúšať ako z reagujete a teraz ma strach priznať sa.....
male deti tieto javy pritahuju, si trosku postudujte a zistite,ze velakrat bol poltergeist viazany na male dieta alebo teenage dieta. Takze jedine exorcistu na to zavolat.
@1mamicka1 ano cistec v gaze do vsetkych 4 kutov kazdej izby a sol nasypat okolo obvodu celeho domu
Jedine ten si bude robit srandu,kto to nezazil.
Stastne a vesele nemala na cele otlacene z nejakej knihy ci pohladnice?
To pustanie vody akoze ste videli na vlastne oci ? alebo je tu moznost ze to niekto urobil a ked ste prisli uz voda tiekla.
Mate nove ekektricke rozvody?
Ked som bol decko stala sa mi zvlastna vec ale to bola mozno suhra nahod... a mozno nie