Po úmrtí nášho dieťaťa nemám v manželovi žiadnu oporu. Idem na hrob dva krát za deň - načo, idem do mesta s kamarátkami - len ten smútok hrám, plačem - mám prestať, neplačem - prečo už neplačem. Keď ma chytí záchvat plaču tak to ignoruje - neobjíme ma ….
@smutnysmutko
Zienka mila, to je zivot.
Niektori ludia pridu a odidu. Niektori zostanu. Niektori v zivote nepocitnia bolest zo straty dietata, niektori ju pocitia opakovane. Je vela pribehov, z ktorych je jasne, ze to par po smrti dietata nezvladol a JE TO V PORIADKU. Tak to je a nebude to inak. Kazdy preziva smutok inak, niekedy sa cesty rozidu. Treba si podakovat, odpustit, odputat sa a ist dalej, hoci aj sama. Drzim palce, ak to nezvladas, vyhladaj pomoc psychologa, terapeuta, psychiatria....., ktori ti pomozu nabrat novy vietor do plachiet. Ak je vztah v krachu, nic ho nezachrani.
Je mi ľúto čo sa stalo ale váš vzťah s mužom nikdy nebol dobrý je logické, že ťa nepodrží ani teraz. Keď sa dáš dokopy psychicky a fyzicky rieš odchod, definitívny.
@smutnysmutko je mi luto co sa ti stalo. Skus svoju bolest zdielat s niekym kto tomu rozumie a bude citlivy. Manzela z toho vynechaj. Zivot ide dalej a ako pisu baby vyssie treba riesit rozchod
@smutnysmutko muži prežívajú veci a aj smútok inak ako ženy, to nezmeníš. Ale ty chodíš na psychoterapie?