Mám priateľa,S ktorým sme vyše 4 rokov,všetko bolo vporiadku,aj náš intímny život bol skvelý.Pred rokom som otehotnela a akoby sa v ňom niečo zlomilo,sex sme mali 4krat za celý čas od tehotenstva,A to dcéra oslávila nedávno rok,vôbec ma nechce,odmieta má,chcem sa k nemu pritulit, pomaznat sa,stále sa odstrkuje. A čo sa týka práce,nemá žiadnu,chodí len na fusky, nikdy nemal zamestnanie ktoré mu vydržalo viac,než 3 mesiace
Stále sa sťažoval,že jemu sa toto nepáči,hento.. Na rok oslávi 30tku. A ja som mu sprostá kúpila pred rokom na Vianoce ps4,veľmi ju chcel,chcela som spraviť radosť,ale bola to osudová chyba, príde Z fusky ani ja ani dcéra ho nezaujimame, kričí po mne,keď mu poviem aby sa troška snou pohral,postaral sa..A čo je najhoršie hresi po mne..nadáva mi do p***,do je***. Viete si to predstaviť..ideme po ulici V meste a niečo sa ho spýtam,na celú ulicu začne kričať,že som pi..A že ľutuje že sa dal somnou dokopy..ha som zúfalá..čo mám robiť? :(
co mas robiť ? odísť....mimochodom ..ked tak lutuje že sa stebou dal dokopy,tak sa ho opýtaj načo čaká ?!
Pustit ho k vode. Hned teraz. Toto urcite nie je muz do zivota. Je krok od toho, aby ta zacal mlatit. Chces aby takto vyrastala tvoja dcera?
nestracaj pri nom zbytocne mladost, pobal seba a dceru a tahaj prec
Keď ja ho ľúbim,aspoň si to myslím,možno je to len zvyk,sme spolu už tak dlho..Moja mama od začiatku nášho vzťahu nevedela si sním prísť na slovo..stále mi vravela, zo mám stále dvere otvorené,že mi Z malou pomôžu..ale stále kde prídem,či už jej,stále ho ospevujem,nechcem aby na neho niekto zle rozprával,ale už nevládzem,už mi došli sily aj trpezlivosť a myslím,že už aj láska..je to veľmi ťažké rozhodnutie.. Už sa to nebude dalo vrátiť späť..
Ja som bola s priatelom 7rokov a ked som bola tehotna nasiel si inu tak som odisla aj ked srdcu nerozkazes musela som....maly ma 9mesiacov a vychovavam ho sama....Najlepsie je venovat sa dietatu na plno laska casom sama pride
@nukushqa no rozhodnutie za teba nikto neurobi aj ked je tazke, ale rovnako spackany zivot po jeho boku s urazkami s nizkym sebavedomim nebude nik iny zit len ty.... je dobre ze mama je na tvojej strane a je ochotna ti pomoct. Zamysli sa nad tym s nadhladom, keby niekto takto nadava tvojej dcere, keby tvoju dceru takto ponizuje a nestara sa o nu, co by si jej povedala ? Asi by to nebolo, len vydrz, zasluzis si to, on je hovado ale ty moja dcera musis trpiet..... zelam ti moc sil a spavne rozhodnutie, aby raz nebola dcera navyknuta ze chlap sa ma spravat k zene ako grazel
Utekaj. On si ta ani trochu neváži. Vzťahy sú občas komplikované aj keď sa ľudia milujú a zaobchadzaju so sebou s rešpektom. Ale takto? To do.budúcna vôbec nemá šancu!!! Iba sa utrapis. A ak máš rada sama seba, tak by si nikdy nedovolila, aby ti muž nadával. Mne keby drahy raz povedal škaredé slovo,tak ma uz neuvidi.vážim si samu seba na toľko,že nenechám so sebou zle zaobchádzať. S mojim som 9 rokov ale nikdy nepovedal ani len krava ku mne. By skúsil...
druha vec, vie on, ako sa ty vo vasom vztahu citis? rozpravala si sa s nim?
@nukushqa bud rada ze mama pomoze.Kolko matiek by potrebovali a rodicia nemozu, alebo nepomozu.Porozpravaj sa z nou a povedz jej ze si bola zalubena chyby si nevydela, ze ho mas este velmi rada nech ti otvori oci a pomoze.A ten debil len vyuziva tvoju lasku.Co to je za chlapa, ked nevie robit a zivit rodinu.A vsetko si vybyja na tebe.Prajem ti vela sili a utekaj co najdalej.Aj ja som bola tak sprosto zamilovana, po par kokoch ked sa mi otvorili oci a stretla som ho najradcej by som o plula.City ochladnu aj neskor u teba.Drzim palce.
@pribinak áno vie,keď sa pohadane Z času na čas mu aj ja poviem,že bola som hlúpa,keď som sa sním dala do kopy..ja sa s ním chcem rozprávať,ale akonáhle spomeniem tému,peniaze alebo vzťahy,tak začne byť nervózny,A vyhecuje sa až tak,že sa pohadame..prosto O vážnych veciach s ním nie je reči..vždy keď mi nadáva, nejako to prekusnem, aj ja si poviem svoje a aj by som odišla,ale zas ráno už je zasa dobré..neváži si ma..hovorí mi,že neviem čo je poriadok,že som len s malou celý deň,že oddychujem, ale dcéra mi neobsedi ani chvíľu,ledva navarim,na záchod chodím s ňou,lebo je fakt všade..A on to vie..príde s 'prace' a má navarene, popratane veci,čo večer pochádzal všade možné,stále je čistý záchod,umývadlo,má vyprate a odložené pekne V skriny, neviem čo ešte chce..ja sa teraz nijako neskreslujem..aj ja mám chyby,aj ja som niekedy vinná, nehrám sa na svätú..ale neviem či on je hodný slová muž..
Co na nom lubis ? Ako ti hovori ze si pi..? Ako sa stara o dieta? Ako "zaraba"peniaze?no neviem drzim palce aby si sa spravne rozhodla .
Už som rozmýšľala nad sedením U psychologicky, či mi to nejako neozrejmi situáciu..lebo je pre mňa fakt ťažké odísť..A čo ak mi začne robiť problémy..začne využívať malú..bojím sa,predsa aj ako otec,má práva.. :(
@nukushqa tak ked máš od rodičou takú podporu,zober sa a chod k nim aj s dietatom,daj mu poriadne ultimátum,povedz mu že odchádzaš všetky dôvody ....a ...sama uvidiís ,ale pochybujem že sa zmení ak aj áno a vrátiš sa k nemu ,tak to bude len klam,chvílu sa pohrá na dobrého a zase ten istý kolotoč.Ale skúsiť to môžeš
@nukushqa toto a iné mi robí priateľ, ale robí hanbu len sebe takto všetci z nášho okolia vidia aký je a až od neho odídem nikto sa nebude čudovať. Možno by si mohla skúsiť odísť len na čas, čo to s ním spraví, ak nič odíď už navždy. Dcérka ma len jeden rok, ešte nevníma ako sa k tebe jej otec správa horšie bude až to uvidí, až bude rozumieť tým nadávkam. Poprosím žienky nepíšte mi prečo s ním ešte som, ak mi náhodou nechcete dať byt na prenájom za 5centov/mes...Odpovedám zakladateľke, neriešim tu seba.
@nukushqa Ake prosim ta,nezamestnany otec ktory nadava mame do pice aj na ulici bude mat prava akurat tak na 1-2 vikendy v mesiaci.a nieco mi hovori ze nebude vyuzivat ani to.pobal sa a cau.mas mamu co ti nuka pomoc.je kopec zien o su v podobnych srackach a nemaju ani len pomoc mamy!
@nukushqa otazka je nie co mas robit ale na co este cakas? Ci ti este chyba aby ta prepleskol a potom v tom uz budes mat akotak jasno?!!
Toto uz mwzachranis, na co ti jw taky chlap? Na ci taky otec?
Kopni ho do riti, vsetko mu zbal a nech tahne dement jeden.
Lutujem ta aj tu co si najde po tebe aj po nej.. Ale ty mas moznost aj pravo na stastny zivot.
Toto mas len pritaz, co ti dava? Nic len berie. Je na case aby si ty konecne zacala brat,nie len davat a uz vonec nie takemu curakovi
No ako? Stačili ti tieto odpovede? Kedy odchádzaš?
Alebo ho dnes po fuške zase budeš čakať s teplou večerou?
Inak chcela by som vidieť jeho ksicht a nadávky keby sa vrátil do poloprázdneho bytu 😀
@nukushqa Podobne to ma aj moja kamoska, len o cosi horsie,bo nema nikoho kto by jej pomohol. Bola vydata za riadne hovado,ma snim dceru ktora ma teraz nieco cez rok.malu si nevsimal,ku kamoske sa choval zle,aj ju udrel,podvadzal ju,praca poriadna ziadna,len dlhy a obe neustale vlacil hore dole po zapadnom slovensku.raz byvali tam,chvilu zas inde...az to nevydrzala a odisla k otcovi (alkoholik), a podsla ziadost o rozvod...jej onedlho exmanzel jej neustale robi problemy,raz jej vzal malu o par dni vratil,nazaloval socialke ze sa o malu nestara,co neni pravda...policia ani socialka nepomohli...je sama na dcerku.ma sice noveho priatela,ktory zda sa,ze uz je jej hodny,ale su spolu kratko,takze jej zatial velmi pomoct nemoze... Ja som si tiez uzila s tyranom,nastastie sme spolu nemali ziadne zavazky,deti...moja laska k nemu trvala dlho,az raz prisiel zlom a definitivne vomne tuto lasku znicil,to je to jedine zaco som mu vdacna..ak sa niekto neustale pyta v takychto diskusiach ako snim mozes vydrzat,nechape lebo osobne nezazil,,,laska je laska aj k takymto lud...teda netvorom. Tebe zelam vela odvahy s sil aby si ho opustila,lebo bude to len horsie. Mas rodinu ktora ti pomoze,viem,ze to nieje bohvieco byvat s rodicmi a prijimat od nich pomoc ale treba zapriet hrdost nie kvoli tebe ale kvoli dcere.urob to pre nu.
Mam jedinu otazku.....čo s nim este pre boha stracate čas?
@orlik4 Nieje to take jednoduche ako sa moze zdat tym ktory si to na vlastnej kozi nezazili
@nukushqa Rozchod. Co ine?