Už neviem ako ďalej

anas123
6. jún 2013

Sme s manzelom zobraty len kratko ,ale problemy su od zaciatku nasho manzelstva.Byvame u svokry,svokor uz nezije ja som ho ani nepoznala,ale od zaciatku je problem manzel a svokra oni su ti dobry a na mne su vsetky nedostatky,pritom v domacnosti je vsetko na mne a pritom chodim popri materskej aj do prace,dcerka ma 2,5 roka.Len svokra sa stara o seba sama,lebo co som uvarila nebolo dobre,ani prat som nevedela ako ona.Teraz to u nas funguje tak ,ze oni sa zavru do izby este aj malu zoberu,a tam rozoberu vsetko,ja som sama v izbe a este mam meno psychopat ,debil a zabijem ,zadusim ta ,uz som z toho bola aj pri psychologicke povedala ,ze ja som uplne normalna,len si mame vyriesit problem s byvanim,lebo inak sa to nezmeni,len manzel mi povedal ,ze on od mamy neodide.Ja som uz,z toho vsetkeho na dne,uz ani pomaly nejem ,len v kuse hnacky,myslim,ze so stresu,pretoze len trpim co zase bude,svokra ked je manzel v robote,je zatvorena v izbe,pozera na mna cez klucovu dierku,vsimla si to sestra ked bola u nas na navsteve,a potom mu nieco narozprava ani neviem co a je peklo...rozne nadavky ,vyhrazky,ze niekedy som uz rada ,ze idem radsej do roboty,aj oni na to cakaju aby boli sami a s malou.Uz nevladzem poradte mi ,odpisovat vam nebudem casto,lebo doma nemozem...dakujem

evening_star
6. jún 2013

Moja, ani som nedočítala so konca. Mamičkin maznáčik je najhorší typ chlapa, porovnateľné s alkoholikom, sukničkárom= všetko psycho...Buď sa odsťahujete a začnete na vzťahu pracovať, alebo to skončí zle...

iveska
6. jún 2013

jednoznacne zober malu a odid, tvoj muz a mama maju taky vztah = opicia laska. a to nieje dobre, pokial im neukazes ze aj ty si vies povedat svoje budu si s tebou robit co chces :( pokial mas kam ist nevahaj a ukaz im ze sa nemaju s tebou len tak zahravat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kaktusik
6. jún 2013

@anas123 ak tvoj muz nie je ochotny sa odstahovat, tak akakolvek snaha o zlepsenie vasho vztahu je zbytocna... z celeho srdca neznasam chlapov, ktori sedia svojim mamickam pri ritiach a nic a nikto nie je dokonalejsi ako ona... fuj bleeee... Tvoj pripad velmi ruzovo nevidim - asi by som zbalila veci, malu a sla niekam kde mi bude dobre. Kde budem zit sice mozno skromne, ale bez stresu a bez toho, aby ma niekto urazal a ponizoval... Drzim palce aby sa situacia zlepsila a a aby si bola konecne stastna...

fifina461
6. jún 2013

odstahuj sa aj s malou, ak ta manzel naozaj miluje, pride k vam byvat 🙂

anas123
autor
6. jún 2013

@kaktusik uz som niekolkokrat odisla k nasim ,ale stale chodil bral mi malu,so mnou ani nekomunikoval,vratila som sa na poziadanie knaza ,lebo som veriaca a on slubil,ze sa to zmeni,ale asi to bolo tak 2 tyzdne a koniec...uz som rozmyslala byt robotu mam aspon jednoizbovy,ale musim si este zistit ci mi moze brat hocikedy malu ked nie sme rozvedeni...

sorciera24
6. jún 2013

toto ani dobre dopadnut nemoze....ja by som sa ani nevydala, kym by sme nezili sami v nasej vlastnej doamcnosti...sami! (a tak aj bolo....)

anas123
autor
6. jún 2013

@evening_star to verim ,ze to skonci zle mi sa spolu ani nerozpravame,sme ako dvaja cudzi ludia v dome,pride sa spytat ,len co je uvarene a komunikuje s mamou...najhorsie na tom je ze pred tyzdnom mu mama nieco narozpravala,tak zacal malej hovorit,/mama je ciganka,psychopat,/nevadilo mu ani to ze tam sedim a placem pomaly na konci so silami

kaktusik
6. jún 2013

@anas123 tak na malu ma ako otec pravo, to sa mu neda zobrat ani upriet... zalezi len na tom, ci je ochotny sa dohodnut na nejakej bud striedavej starostlivosti alebo na nejakom systéme, aby ste s malou boli obaja.... a veriaca neveriaca - preco by si sa mala prisposobovat len ty...? nech aj tvoj muz spravi nieco pre zachranu vasho vztahu a aspon na pol roka odide od maminho zadku.. Jaaaaj ja pri mojej povahe by som mu asi tresla valcekom po hlave.

anas123
autor
6. jún 2013

@sorciera24 nikto necakal,ze to takto bude,ale hned prvy den po svadbe mi ukazali kto su oni

terezka1947
6. jún 2013

@anas123 aj ked si veriaca,to automaticky neznamena,ze mas trpiet...pokial je naozaj situacia taka zla ako opisujes a ani opatovne pokusy nemaju vyznam....nemas preco trpiet 😒 (cirkev nikde nikomu nepredpisuje trpiet v manzelstve cely zivot a nechat sa tyrat...ci uz psychicky alebo fyzicky)....tvoj muz by mal stat pri tebe a svokra by mala vasu rodinu upevnovat a nie tahat syna a vnucku k sebe..to je uz co za MATKU,co takto nici zivoty synovi,neveste a este aj dietatu=vnucke?

mamavera
6. jún 2013

@anas123 nájdi si dobrého právnika, zájdi na sociálku, tam ti pomôžu. Život s psychopatom nie je životom, máš právo vychovávať svoje dieťa v kľude a šťastí a nie v prostredí strachu a osočovania. Či si veriaca, alebo nie. Sľub, ktorý ste si dali pred Bohom, porušil prvý on, nie ty. Nesľuboval ti náhodou - budem ťa milovať a ctiť?

iveska
6. jún 2013

Mna teraz napadlo, ze on vlastne chcel len dieta. potreboval teba aby si ju vynosila a teraz ta uz asi nepotrebuje. ma svoju MAMIČKU a DCERKU a ty si uz naviac.

ohnivaandy
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
riamim
6. jún 2013

Bože, ženy, však majte aspoň kúsok sebaúcty! To kde chodíte na takých exotov??? A ešte máte s nimi dobrovoľne deti...
Neverím tomu, že ten chlap sa zmenil zo dňa na deň - to si predtým na ňom nevidela, že k tebe vôbec nemá úctu? A čo čakáš, že ti poradíme? Sama dobre vieš, čo máš robiť. Ak tam zostaneš, sama si môžeš za to všetko a nezaslúžiš si ani náš súcit.

linda20111
6. jún 2013

@anas123 najlepsie je odist v tvojom pripade k rodicom, ktori ti pomozu s malou ked budes potrebovat kvoli praci. necakaj kym ovplyvni tvoju dcerku a bude jej rospravat ze ty si zla a podobne hluposti. rozviest sa a nepocuvat ziadneho farara. nie farar s nimi zije ale ty. zabezpecit si dobreho pravnika, a vybavit aby si malu dostala ty po rozvode.

zuzulienka1973
6. jún 2013

@mamavera Ano a este muz opusti svoju matku a prilne k svojej zene.Tak.
@anas123

bajciatko
6. jún 2013

Ja neviem ake mas moznosti, ale toto co zazivas je od zakladov cele zle... Vzchop sa a myslim, ze od nas radu nepotrebujes, sama vies co treba spravit a cim skor tym lepsie. Skor ako ti z toho uplne "hrabne", zazi zdravy rozum a zacni konat, sama vies najlepsie co...

bajciatko
6. jún 2013

@ohnivaandy no my sme to vyberali uz dvakrat, s velikym placom a nervami,ale musela to pretrpiet, lebo ked sa to zapali, tak to moze mat vacsie nasledky, treba ju vybrat, bez placu to nepojde. Ja som dcerku drzala nasilu v naruci a manzel vyberal - mna to bolelo viac ako ju, ale hold, zvladli sme to a uz ani nevieme, ze nieco take bolo, prekonali sme ako vsetky mensie ci vacsie urazy, deticky s tym rastu....

morning
6. jún 2013

@anas123 Preco nepoziadas o pomoc svoju povodnu rodinu, prip. znamych a nevyhladas pomoc socialky?

ada12345
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
niki5
6. jún 2013

otazka je, ci by vam to funglovalo bez jeho mamicky, ak by ste byvali niekde sami, ked je od nej taky ovplyvneny... je to hrozne smutne takyto chlapi nesvojpravni. je lahke poradit, odid od neho, zober dieta a chodte... ale horsie sa to realizuje. musis nacerpat sily a poriadne si vsetko premysliet... drzim ti moc palce.

jolly84
6. jún 2013

@anas123 utekaj, co Ti nohy stacia. a nezabudni pri dverach dat obom dobru po hube. utekaj, trebars aj do prveho azyloveho domu, len ty a dcera. obvolaj rodinu, kamaratky, kym si nieco najdes. hlavne nestracaj ani minutu!

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
h2
6. jún 2013

@anas123 Ahoj, z toho, čo si písala, mi behajú zimomriavky po chrbte, iné východisko, ako rozvod nevidím, Tvoj muž sa odsťahovať nechce, svokra ťa špehuje a ohovára pred manželom, ktorý jej všetko verí, ale najhoršie sú podľa mňa nadávky a vyhrážky, to mne keby muž povedal, že ma zabije, tak to by bolo to posledné, vyrazila by som s nim dvere, toto predsa milujúci človek nepovie ani v afekte, no a keď Ťa nemiluje, tak je všetko v keli, odiď od neho.

darzneba
6. jún 2013

@anas123 no ked manzel povie ze ste ciganka a psychopat, nemate co tam robit, prec odtial. toto je neakceptovatelne. nebojte sa , sud Vam nedovoli aby si ju hocikedy zobral

darzneba
6. jún 2013

@ohnivaandy ichtiolovy krem na noc, vytiahne triesku tak aj zapal, ale tu je ina tema...

dejnas
6. jún 2013

@anas123 vezmi dcéru a utekaj... manžel sa nezmení a pokiaľ bývate u svokry ani nemá šancu zmeniť sa... a keďže on od mamičky odísť nechce - choďte vy (ty a dcéra)... k rodičom, k nejakým príbuzným na začiatok.... bude to, žiaľ, len horšie... a predpokladám, že nechceš žiť v neustálom strese ☹
držím palce !!!

nintu
6. jún 2013

@anas123 no ja len suhlasim....dohodni sa s rodicmi,sestrou atd. manzel ked odide do prace nech pridu a pomozu ti pobalit a odist.hned chod podat ziadost o rozvod-nech ta nepredbehne.....a este skus pozbierat dokazy...ked ti bude nadavt nenapadne si nahraj na mobil a pod.

ianitka
6. jún 2013

@anas123 Ja v tom velmi skusenosti nemam, ale zachytila som tu u bab - ze pri rozchode (aj ked este nie ste rozvedeni) len spolu uz nezijete, skoc na UPSVAR a poziadaj o zverenie malej do osobnej starostlivosti... a potom ries ostatne...
Ostatne sa postupne doriesi, len sa napoj na niekoho, kto je v tom zbehly, je tu dost bab, ktore sa vyznaju, nech manzelovi a svokre neulahcis situaciu.
Manzelsku odluku (vzhladom na cirkevne manzelstvo) vies doriesit aj potom.

mamavera
7. jún 2013

@ohnivaandy ja som malému vyberala počas spánku, nechala som ho zaspať a potom som mu ju vybrala, lebo by som mu inak musela dať narkózu 😎