Už neľúbim manžela

zolijuli
9. jan 2014

ahojte . Neviem co mam robit , ale uz nelubim manzela, a on ma este stale miluje. Sme spolu 10 rokov. Mame jednu dceru. No nie som stastna. Neviem ci mam zostat s nim, no zivot bez lasky nema vyznam.

83lenka83
9. jan 2014

Ahoj, preco ho uz nelubis? Co ti prekaza?

aga2011
10. jan 2014

Ahoj, a nemate len obycajnu manzelsku krizu? také obdobie má určite kazdy v manzelstve. hádate sa? čo ti vlastne na nom vadí?

hoblinka13
10. jan 2014

preco myslis,ze ho nelubis?nerozumiete si?alebo mozno len prisla nuda do vasho vztahu.ako zistis,ze muza nelubis?po case pride citovy utlm a vela manzelstiev sa dostane do stereotypu

aga2011
10. jan 2014

akurat vcera to bolo v tv novinach, že ako sa do kazdeho manzelstva vkradne rutina, nuda, ze manzelia sa zacnu az nenavidiet a najhoršie je ked su stale spolu a nemaju nikde ,,unik´´ napr. svoje zaluby ked mozes vypadnut a byt bez toho druheho aby si zase začali chybať a aby vychladli od hadok. (teda podla mna to je vtedy ked nie su vaznejsie problemy)
@hoblinka13

betunka39
10. jan 2014

@zolijuli a ako vieš ,že ho nelubiš, nei je to len tým ,že ste spolu malo. Ako často sa rozpravate, mate spoločne aktivity? mATE TAKE CHVILKY, žE RANO, ALEBO VEčER SADNETE V KUCHYNI ,KU KAVE, ALEBO čAJU A KECATE A SPOMINATE na spoločne chvile, riešite veci do buducnosti. Toto velmi pomaha. Vzťah po desiatich rokoch sa miože zdať nudny, ale čo ti na manželovi prekaža ,ked ho nelubiš, položilia si si otazku aj takto? Možno by pomohlo dalšie dieťatko, ak ešte možte mať? Uvuidiš, my sme sice malu neplanovali ,ale je tu a nám to velmi pomohlo. Ak nemate ine problemy a manžel ťa lubi, tak treba hladať riešenie ako to zachraniť anie zutekať! Nemysliš, čo na to povie dcera, aj na nu si myslele, či len na seba. Neber to ako vyčitku, ale mna velmi mrzi, ked tu matky pre banalitu beru deti od otcov. Nie je to fer, ak nei su važne problemy v manželstve.

seraa
10. jan 2014

@zolijuli
tiez si mylsim ze treba to riesit a nie utekat
lebo zajtra nebudes lubit toho druheho a pozajtra tretieho a co teda?
manzel neNi len na motylikovu lasku , o tom mnazelstvo je asi prve 2 max 5 rokov , potom je to uz o priatelstve, rodine,
mat niekoho , zit pre niekoho, budovat a tesit sa spolu, zostarnut spolu ..
toto sa ti stane s kazdym po 10 rokov (to je ten lepsi pripra) A CO BUDES ROBIT DALEJ?

skuste si dat mozno pausu alebo navstivne poradnu , drzim palce
myslim ze toto mame z filmoch, uz nelubim -nepodlamuju sa mi kolena idem prec za inym..
ale takto to nebolo nikdy myslene, o tomto manzelstvo nikdy nebolo
neberieme si len koho milujeme ale berieme si koho budeme milovat

maminuska
10. jan 2014

@zolijuli tvoj muž nie je zodpovedný za tvoje štastie ale ty sama .
Ale ak nepociťuješ žiadnu partnersku lásku k manželovi , treba si položit otázku či to tak skutočne je . Je možné to zistiť nasledovne - podľa Plzáka :

1 . viem si s ním predstavit další život ?
2. bojím sao neho ?
3. keď nie je doma chýba mi ?

U mňa keď boli na tieto tri otázky nie, tak som sa rozviedla . Ale na všetky tri otázky.

evkakorcek
10. jan 2014

Ked je v manželstve viac toho zlého ako dobrého načo v takom vzťahu ostávať, to je sebatrýznenie. čo môžeš dalej v manželstve očakávať?? cítiš, že sa ťa muž snaží urobiť šťastnou, cítiš sa byť milovaná? a čo dôvera?

seraa
12. jan 2014

definujte slovo "laska"
lebo zalubenost a laska je rozdiel