Už mám toho dosť

22. dec 2021

Som rozvedená 47 rokov mám 4 deti a vnuka bývalý manžel pracoval tak že chodil občas domov časom vôbec prestal posielať peniaze ja som mala dve roboty deti všetko na krku mala som problém s dcérou ktorá bola celá po ňom a stále si ho zastávala ostatné deti to chápali čo sa deje a ze ich otec je nezodpovedný bolo veľa problémov dcéra sa odsťahovala na čas aj k nemu chodila tam na strednú po čase pochopila aký je keď sním žila vrátila sa pripravil ma o môj dom musela som ho predať a žiť v podnájme aj s deťmi našla som si priateľa slušný človek vzdelaný s dobrou prácou boli sme spolu dlho chodil k nám deti ho brali poznala som aj jeho rodinu mamu sestru asi pred rokom odišiel kvôli práci do Japonska mali sme aj so synom ist za ním no keď tam dorazil prestal sa ozývať na koniec som zistila ze bol dohodnutý s japonkou s ktorou si už dlhšie písal išiel tam kvôli nej tá ho potom okaslala písala som si s ňou využíval tam služby prostitútok na koniec sa vrátil ako by sa nič nestalo a teraz ma otravuje bývalý muž aj tento bývalý priateľ nemám pokoj som na nervy bývalý muž sa chce vrátiť sem k nám do podnájmu kde neni miesto a ten priateľ stále bojuje a vyvoláva v Japonsku už bol od vtedy aj druhý krát zase ten istý príbeh išiel k nej keď nemal peniaze vyhodila ho a zase sa vrátil na svk a znova ma prehováral ide mi len o to sa vyliať stalo sa toggo strašne veľa to sa tu ani nedá písať je ako telenovela

nelca0510
22. dec 2021

Ťažko sa to číta bez bodiek a čiarok. Ak som právne pochopila,nevracaj sa a nič nerieš s tými 2.

pribinak
22. dec 2021

Vymazať zo života obidvoch.

mima1
22. dec 2021

Co chces riesit posli ich oboch kade lahsie a dovi viac nech nevolaju nepisu. Muz nech posle peniaze ako ma a viac sa nestaraj o nich.

zooeynka
22. dec 2021

...ako dokaze dieta pripravit mamu o dom? Toto jedine by ma naozaj trapilo, nie nejaki dvaja trtkovia, ktori stoja obaja za hovno...

autor
22. dec 2021

@zooeynka bývalý manžel nie dieťa

autor
22. dec 2021

Ja nechcem nič riešiť chcela som len vedieť či tu nieje niekto s podobným príbehom rozvedená viac detí chodiť z roboty do roboty to som myslela teraz som sa začala stretávať s naším susedom chodíme venčiť psov a rozumieme si nič iné neriešim len sa posťažovať

zooeynka
22. dec 2021

Aha prepac, zle som precitala. Dlab na oboch.

komplikovana
22. dec 2021

Dovoluju si k tebe len tolko, kolko im dovolis. Prajem ti vela sil, poslat ich oboch do prdele.

deti95060810
22. dec 2021

tiež som pochopila že dcéra ťa pripravila o dom...

autor
22. dec 2021

@deti95060810 ja som to v rýchlosti napísala nerada píšem na mobile všetko mi tu preskakuje 😆

soldi
22. dec 2021

Coskoro rozvedena. 4 deti. Neplati nic na deti. Moja rodina je na jeho strane, cize som financne aj psychicky na vsetko uplne sama 🙂
Rozvadzame sa lebo zacal brat pervitin.
Moja rada - sustred sa na seba a na svoje stastie. Neries stare krivdy ani nic. Spis si zoznam co Ta tesi, co by si chcela a snaz sa z toho co najviac vyplnit 🙂

sidicek
22. dec 2021

Hlavne si už nič s nikým nezačínaj, kým sa nedáš úplne dokopy po psychickej stránke a nebudeš nezávislá silná žena. Ono to nie je náhoda, ze priťahujes debilov.

cacianka
22. dec 2021

Keď si chces písať, vyliať a vykecat, poradiť, prosím ťa, píš lepšie. Bodky, čiarky, trochu lepší sloh. Lebo tomuto zliatemu textu slabo rozumieť.
A hlavne pošli tých dvoch debilov do prdele.
Ako ťa mohol chlap pripraviť o tvoj dom ?!

lija22
22. dec 2021

uplne ta chapem. vela sa toho dialo, moc vela na jeden zivot, do toho unava z tolkych deti, robot, uctov. potom bolo dobre s novym chlapom a aj ten ta osral a zas ta chcu vyciciavat. Razne ich odmietni. v ziadnom pripade nech sa ti nepletu do cesty. ja z teba citim, ze ked uz si tolko toho presla a prezila uz chces mat harmoniu v zivote. to ti aj prajem. sosusedom zostante pri prechadzkach so psikmi 🌷

autor
23. dec 2021

@sidicek keby niesom nezávislá silná žena tak sa nedokážem sama postarať o rodinu ja som sa vždy spoliehala len sama na seba vzťahy to je iná kapitola tie mi nezasahuju do rodinného ani pracovného života to už je len moja smola deti mám spokojné všetko je tak ako má byť len toho bolo na mňa moc

kassandra25
23. dec 2021

No a? Kto ti brani si najst tretieho, stvrteho, piateho, ...., ...., mozno sa nieco podari? Ty keby si doliezala za niekym, kto ta nechce, odkolpol by ta ako prasiveho psa a ked niekto dolieza za tebou, koho ty udajne nechces, pises nam o tom prozu k nauceniu sa naspamäť

karolinakr
23. dec 2021

Otravovať môžu, dokiaľ im dvere neotvoríš, dovnútra sa nedostanú , a čo sa sms tyka, jedna baba vždy po rozchode zahodi sim kartu do koša a kúpi si novú. Jednoduché a veľmi účinné, číslo dáš len ľuďom,len ktorým chceš. A vymeň zámky na dverách, vybavené..

karolinakr
23. dec 2021

@soldi rodina stojí na jeho strane, i ked berie drogy? tam asi nejake peniaze zavážili. Voľáko si pochudla, tebe tem rozchod tiež dáva zabrať, len podľa fotky, čo si mala predtým..

danica2711
23. dec 2021

no fakt telenovela. Najskôr vymyslená...

ivanka12311
23. dec 2021

Jeden väčší debil ako druhý... hlavne im nedávaj ďalšie šance, mám dojem že ťa obidvaja len využívali😔 ťažko sa to len číta nie to ešte prežiť.Prajem Ti aby si v živote našla niekoho kto teba a tvoje detičky bude mať skutočne rád ty si to zaslúžiš!❤️

soldi
23. dec 2021

@karolinakr nikto mi neveri, ze berie drogy. velmi tazko sa to dokazuje. mam jeho sms, kde mi pise, ze zacal fetovat kvoli mne, na sude je vypoved psychologicky, ktora potvrdzuje, ze sa jej priznal s uzivanim pervitinu, a stale to je malo.
argument mojej matky: keby bral drogy, tak by mi predsa nemohol viest firmu.

mojej rodine je jednoduchsie uverit, ze ja som sa zblaznila (aj to o mne rozhlasuju verejne, ze som psychicky vysinuta) nez tomu, ze moj muz berie/bral drogy.

a ano, schudla som vela, ale uz zacinam trosku priberat spat nastastie

stanulienkat
23. dec 2021

Tak tato blbost moze byt fakt len vymyslena.

zmrzlinka2021
23. dec 2021

@autorka
Nezatazuj sa tymi chlapmi, daj im radikalne stopku a zameraj sa v zivote na seba. Nie na deti, ale na seba, lebo ak ty nebudes spokojna, nebudu ani tie deti.

0kristina0
23. dec 2021

Pride mi to cele vymyslene

dankanka
23. dec 2021

@soldi mas moj velky obdiv

rikarika
23. dec 2021

V 47 rokoch, po 4 detoch by som sa na chlapov uz definitivne vys.ala. Venuj sa sebe a uzivaj si to.