Ahojte,
myslela som, že to vydržím ale neviem. Chodim s frajerom uz viac ako 4 roky ale je to vztah na tajno. Jeho mama ma nemusi kvoli povodu a pretoze nestudujem na VŠ ako frajer a tak to tajime, lebo keby sa to prevalilo by bolo z jej strany zle. Obaja mame okolo 23 a tak ma to trapi niekedy ze sa musime skryvat, ale zasa tie spoločné chvilu su super. Co si myslite ako by ste sa zachovali?
kaslat na takeho chlapa co ta taji pred rodinou, urcite s tebou do buducna nepocita. Co myslis do kedy to bude tajit? Cely zivot?
Tiež by som na neho kašľala. Buď tá má ako zabavku a dokým si nájde nejaku dr. Ing. RNDR phd. ti.tu.l alebo je to nejaký bojko, čo má z mamy bobky. 4 roky neperspektivneho vzťahu aj stačili
Presne ako píšu baby... A co ďalej? Bavite sa o budúcnosťi? Ako si to predstavujete dalej?
Nesmie vediet lebo ty nie si dost dobra pre nu? Keby Ta miloval tak nerobi tajnosti a mama by to musela prekusnut. 4 roky snim stracas cas,
@ja26005 našla by som si chlapa, ktorý sa za mňa nehanbí
@vamajka Podľa mňa skôr bude ciganka, keď píše, že kvôli pôvodu... je naozaj veľa ľudí, čo by malo predsudky...
@arcticcode ano je to mozne no je aj vela chlapov co vedie dvojaky zivot a nemaju 16 preboha, aby si nevydupal svoje keby chcel
@ja26005 keby si je tebou úplne istý, tak povie jeho rodičom, že je s tebou a rátal by s možnými problémami! Vydiskutuj si to s ním, že do kedy ťa chce skrývať.
@ja26005 To je samozrejme blbosť. Ale rodičom nevysvetlíš. Každopádne, už je veľký a na názor rodičov sa môže z vysoka vieš čo... Musite si to vydiskutovať. Aks a máte naozaj radi, prekonáte každú prekážku ;)
on ma len mamu a momentalne jak student az tak nemoze vyskakovat. Preto az po VŠ jej chce povedat aby sa mohol osamostatnit lebo ona je schopna ho vyhodit z domu kvoli mne.
@ja26005 sama musíš vedieť, či si ochotná toto akceptovať. Mne by to vadilo. Pol roka, možno rok je ok, kým človek tak nejak nadobudne presvedčenie, že s tým druhým chce naozaj žiť, ale 4 roky? Neviem, aby potom nad vami navždy nevisel mamičkin tieň, že on bude robiť len to, čo ona schváli a dovolí.
Veď on aj ako študent môže pracovať, ty keďže neštuduješ tak isto pracuješ a na nejaký maličký podnájom by ste si spolu isto zarobili a mohol sa mame vzoprieť a postaviť sa za váš vzťah.
On ta nechce,toto nie je vztah do buducna,najdi si ineho,tato rodina ta neprijme a on za teba nebojuje,cize mu ide len o "benefity" asi.
A ty si myslíš milá slečna tajná, že tvoj priateľ odrazu naberie takú silu po dostudovani školy že bude pripravený aj na stratu svojej mamky? Pretože ver tomu, že ona s nim kontakt preruší. Z teba spraví osobu ktorá jej ukradla syna.. Navyše v tejto rodine vždy budeš mat nálepku že si iná... Toto nie sú ľudia, ktorí pozerajú na charakter a správanie... Môžeš byť hocijako milá, cestná, milujúca, verná... Vždy budeš pre ňu nula. A ďalej, ak by sa už ozaj ten tvoj princ bojazlivy vzdal svojej mamky, nebude ti to jedného vyčítať? Si na to pripravená? Začni si vážiť samu seba a nájdi si niekoho, kto sa za teba nehanbí a nebojí. Si človek a na farbe pleti by záležať nemalo.Teraz ho môže vyhodiť z domu... Však je to dospelý chlap, nech si nájde brigádu, ty tiež a osamostatniť sa. Riešení je mnoho.. Nechcem nikoho urážať, môj názor je, že ten tvoj priateľ je mamin cecok.Mozno mate super kvalitný intímny život, ale z toho nevyzijete,ani budúcnosť na tom nevystaviate.
Tam nevidim nejaku perspektivu v tom vztahu. Nie je to nic moc ked sa uz tak dlho schovavate, teda to pred nou tajite. Pochybujem, ze niekedy pride k tomu, ze pride domov s tym, ze chce byt s tebou aj ked s tym mama nesuhlasi. Keby to chcel urobit tak to urobi uz davno
co si o tom myslim? ze by som s takym chlapom nebola.Nema 10 rokov,aby si nedupol ze toto je moja priatelka,nechodi na VS ale ja ju lubim a budem s nou. Skryvat sa,tajit vztah mi pride uplne mimo cestu
@vierkainka Presne.
@ja26005 no ked ste uz spolu 4 roky tak to uz nieco znamena... kludne by.mohol povedat po 1 roku ze to je vazny vztah ze ta miluje.a za tych zvysnych 3 roky by sa jeho mama s tym zmierila.. a ze by ho vyhodila kvoli tebe z domu? tak nech sa nikto nenahneva ale potom je to ozaj bosorka
😄nikdy by som svojho syna nevyhodila kvoli rómke.ale ked tvoj chalan sa ju tak boji 🤔mohol by byt ozajstnym muzom postavit sa pred mamu a povedat jej ze ta miluje a ste spolu...a to uz potom naozaj nechapem ako jej to povie po VŠ...vtedy to nebude hlupo vyzerat ze jej klamal cele roky ???? no skor ako.mama by som bola vtedy nastvana a nie kvoli povodu priatelky
Trošku to aj chápem. Študuje a matka ho môže kvôli tomu vyhodiť z domu, čo by znamenalo, že doštudoval.
no dobre,pochopila som...dalsi nudiaci sa nick a vymysleny pribeh
by som bola rada ak by to bolo vymyslene :(
Tak toto nie je zavideniahodna situacia, to ti poviem. Ja neviem akoby som zvladla byt s niekym koho rodina by ma nebrala, nemala rada, neakceptovala, ja sice viem, ze zijes s tym clovekom a nie s jeho rodinou, ale ja som rada, ked vychadzam s kazdym 🙂
joj dievca zlate utekaj od neho kym sa da. ste spolu tolko rokov a on nie je schopny ist za svojou mamou a povedat jej, ze proste ty si jeho partnerka a ste spolu? mi povedz ako by ste chceli fungovat dalej. budete mat utajena svadbu a utajene deti a rodinu?
Poznala som polo romku vydala sa za bieleho Strasne ju lubil hoci rodina jeho nebola nadsena. Aj dietatko si koli nej adoptoval lebo mala chore srdce a nemohla byt teho koli tomu. Vsetko by pre nu urobil. A ona ho podvadzala s kde kym lebo mala dake komplexi (vyrastala u bielej babky lebo rodicia boli socky a vsetci jej ničili ego rasizmom) a strasne si potrebovala dokazovat nieco. Pointa je, Ze ked chlap miluje ženu urobi pre nu vsetko. Tvoj ked dokonci skolu tvoj povod stale bude pre nu problem a to ze nemas VS este viac. Ta jeho mama moze byt len vyhovorka. Za 4roky ju mohol spracovat aby vas vztah brala normalne.
@ja26005 😳 no nic moc teda, ocividne s tebou velmi do buducna nerata...