Uteká mi s týmto partnerom vlak?

yesterday
11. sep 2021

Ahojte. Musím sa Vám tu trošku vyrozprávať a budem rada a vďačná za každé jedno poradenie, alebo komentár k tejto téme.
Dopredu píšem,že viem, že každá premýšľame inak a o to viac ma poteší Váš názor.
Takže... Zoznamila som sa s jedným mužom, ktorý bol úžasný. Ako každý človek na začiatku spoznávania... Na tie zvyšné stránky osobnosti musíme človeka lepšie spoznať, viem.
Od začiatku toho spoznávania som vedela, že pred tým než má poznal mal za sebou veľa nepekných rozchodov a klamstiev a už neverí na lásku a vzťah.
Ja aj keď som to tiež nemala ružové(veľmi zlé obdobie za mnou) tak na lásku a vzťah som verila.
A tak sa začal taký vzťah /nevzťah. Na začiatku mi to nevadilo, pretože som nás brala ako pár. Robili sme klasické veci ako chodili na rande, písali si veľa , mali sex, smiali sa,kupoval mi darčeky drobnosti,aj ja jemu, prišiel za mnou do práce...
No akonáhle prišla téma na vzťah z mojej strany, tak odpoveď bola, že my ho nemáme, má ma rád, ale nechce vzťah a prečo mám očakávania. A tak som tento vzťah/nevzťah ukončila, pretože má to trápilo a nevedela som na čom som a proste potrebujem niekam spieť.
On sa ale snažil, že proste dáme tomu čas, prečo to tak hrotím a jednoducho uvidíme.Tak som dala tomu šancu.
Povedala som si, že je to krátka doba. Bol to mesiac a čo som mohla očakávať?
A tak som zase padla do toho vzťahu/nevzťahu, pretože som čakala,že sa to časom zmení.
Ubehli od vtedy ďalšie dva mesiace a pól a poznáme sa omnoho lepšie, ja som ho začala mať strašne rada, možno z časti ľúbiť a on stále nechce vzťah. Vždy je to ta istá odpovedať a tak som to opäť ukončila prednedávnom s tým, že už to myslím naozaj vážne.No on sa vždy snaží , alebo sa snažím ja pozliepať neskôr to rozbité.
Viem,že ma má rád,aj to, že mu chýbam keď sa neozývam,ale vídame sa strašne málo (niekedy raz za 2 týždne už len)má toho veľa v práci a je unavený a ja to tiež nemám v praci čo sa času týka niekedy najlepšie,no i tak by som sa chcela vídať viac.
Občas som u neho na noc,alebo on u mňa.
Píšeme si každý deň.Nikoho nemá, to viem 100%,naozaj sme k sebe úprimní vo všetkom.
Myslím si ale, že po takej dobe už by človek mal vedieť, či z toho bude raz niečo viac, alebo nie, alebo čo cíti. Stále si vravím, že to nemal ľahké a chápem to, naozaj mal veľmi zle obdobia,lenže nie je dobré tým obhajovať jeho postoj ku mne. Viem, že niekedy to človeku trvá kým začne niekomu opäť veriť, ale mňa to trápi.
On to nechápe, proste moje riešenia, moc na všetko tlačím,ubližuje nám to...
Lenže ja proste potrebujem mať istotu, viac s nim byť, proste to, čo ku tomu patrí. A on to zatiaľ nechce, vraj sa spoznáme a uvidíme.Že on už tak do ničoho nepôjde ako kedysi.

Myslíte, že raz by z toho mohol byť vzťah, alebo musím na neho zabudnúť?

anjelicek26
11. sep 2021

Obcas sa nevidite aj 2 tyzdne, lebo toho ma vela a je unaveny - a nikoho nema, lebo je k tebe uprimny vo vsetkom hej? Nechce vztah, chce len obcasne rande a sex? Neblikaju ti nejake tie kontrolky?

katkamatka7
11. sep 2021

@yesterday Zabúdať budeš roky a zabudneš asi len s Alzheimerom. Poľaviť zo svojich nárokov. Ak sám vraví, že tlačíš, tak to znamená, že tlačíš. Vzťah sa buduje roky a stále dokáže prekvapiť.

bluka2
11. sep 2021

Ukončila si to po mesiaci, potom po 2,5 mesiacoch. Vidíte sa malo, niekedy raz za 2 týždne. Z toho mi vychádza, že dokopy ste sa stretli možno 10 krát?

savanna
11. sep 2021

Nechce sa s tebou ani poriadne stretavat - vyhovorky typu som unaveny su o nicom a vyhovuje mu, ze raz za cas moze zasunut. Obhajujes ho sama pred sebou, ze to mal tazke, atd., ale treba sa na to pozriet tak, ako to v skutocnosti je. Vy dvaja chcete uplne rozlicne veci, ty plnohodnotny vztah a on obcasnu znamost, tym padom nie ste kompatibilni. Zasluzis si niekoho, kto ta bude chciet na full time.

annamarin
11. sep 2021

@yesterday Ja by som tiez nesla do vztahu s niekým s kým sa poznám 3 mesiace a vídame sa tak málo.

annamarin
11. sep 2021

@yesterday Ja osobne by som na tvojom mieste ešte počkala. Netlačila na pílu. Užívala si darčeky, spoločnosť, návštevy. Nebrala by som to ale až tak vážne, ze tohto musím mať - kvôli tomu, že sa vidíte raz za 2 týždne. To je žalostne málo. Každopádne by som mu určite stopla sex. Chcela by som vedieť či chce tráviť so mnou čas kvoli sexu alebo kvôli mne. A nenamotavat sa zbytočne.

matapo
11. sep 2021

...ja Ti poviem ze ho chapem. Ja ak braz stretla muza, tak chcem presne taky vztah ako chce ten tvoj priatel. Presne toto by mi vyhovovalo. Urcite by som k sebe nenastahovala niekoho po mesiaci a ani po roku a mohli by sme sa mat neviem ako radi. A vyhovovalo by mi nebyt spolu kazdy den, no ked si predsavim ze po vsetkych tych povinnostiach a naplneni nejakych svojich konickov mam riesit noveho muza kazdy den a venovat sa mu, tak si to ani predstavi neviem. Dlhorocny vztah/manzelstvo je ine. Nechcem muza tak rychlo k sebe. Takze ano tlacis. Co su to tri mesiace? To je nic. Ako velmi sa mozte poznat? Ako velmi si mozte doverovat? Ved toto sa buduje roky. A hovori Ti spravne, nechaj tomu cas ved casom sa ukaze, ved nejaky smer to bude mat a uz aj ma. Toto by som presne ocakavala od muza, sex mozme mat, mozme si byt aj verni v tomto, viem ze tu je, mam sa skym stretnut ked potrebujem, plati aj o druhej strane, mozme spolu chodit na vylety,.... ale na co tak skoro nieco viac? Vsak si uzivaj to nezviazanie sa , to spoznavanie sa, vylety, spolocne chvile a uzivaj si aj ten cas co si sama, bud rada ze mas cas na seba a svoje konicky, kamosky,... co by som ja za to dala 🙂

taskataska
11. sep 2021

Po mesiaci potrebujes niekam spiet a po dalsich dvoch mat istotu?
istotu v com? ze Mozes kamroskam povedat, ze mas frajera uz oficialne?

neviem, ci ti ten vlak skutocne uteka, ale chovas sa, ako by uz davno odisiel a ty sa ho snazis dobehnut za kazdu cenu

oktoberka
11. sep 2021

Chápem ťa,tiež som mala takýto vzťah,kde mi stále hovoril ako má ma rád. Ale trvalo to skoro rok a vždy,keď prišlo na to,čo ďalej,boli sme kamoši.
Akurát bez sexu. Neviem si predstaviť byt s niekým,koho ešte neviem,či ľúbim,neľúbim,ci on má ľúbi,či neľúbi a rovno intímnosti. A par týždňov.
Ako vieš,že ťa má rád?
Podľa čoho?
Sorry,ale to mi príde ako známosť s výhodami.

lula313
12. sep 2021

Po tej dobe by už mala prist zaľúbenosť. Ak neprisla, zrejme už ani nepride v takej intenzite. Išla by som o dom dalej.

lintu
12. sep 2021

Nie, za súčasných okolností z toho nebude vzťah. On síce možno na tebe skutočne niečo videl. Po škaredom období mal určité (nielen sexuálne) potreby, ktoré potreboval od niekoho doplniť. Až na oficiálny vzťah ale preňho nie si zaujímavá. Niektorým ľuďom tieto veci trvajú naozaj dlhšie. Tým, že ti o tom musí dokola rozprávať, je to ale viac menej už stratené. Musela by si skutočne ubrať. Brať váš vzťah pozvoľnejšie. Niečo len ako kamarátstvo. Čo však pod tlakom emócií a očakávaní už asi nedáš. Vždy tam bude tá otázka "kedy?" a "čo by si preto mala ešte urobiť?".

Pomohlo by vám ísť od seba. Tak reálne, nie na chvíľu, ako to robievate teraz. Potrebuješ vychladnúť, prísť na nové myšlienky, on si možno tiež potrebuje tak trochu utriediť priority. Ak máte byť v kontakte, spojí vás opäť čas. Pravdepodobne budeš schopnejšia pozrieť sa naňho ako na kamaráta... a možno si budeš búchať hlavou o stenu, čo si to od neho kedysi chcela, lebo ti už nepríde až taký úžasný.

w123
12. sep 2021

necakala by som, ak ta ma tak rad chcel by vztah aj keby mal strach pretoze by mu zalezalo na tom co chces aj ty, on si ide len to svoje ako on je zraneny a este ste ani nezacali a uz su s nim problemy, kaslat na takeho chlapa nech si najde psychologicku alebo si vyriesi svoje sracky sam pred tym nez sa s niekym zacne stretavat, podla mna len nevie uprimne povedat ze chce len sex a ziaden vztah tak si vymysla vyhovorky ako x dalsich jemu podobnych teraz niesom pripraveny na vztah atd. jasne a do mesiaca je taky vo vztahu s inou..

miadi
12. sep 2021

Nikdy nechci niekoho komu na tebe zalezi ovela menej ako tebe na nom, On Ta bud mà len na sex., alebo je emocionalne nedostupny, tak ci tak Keby bol do teba zalubeny tak by Ta chcel vidiet ovela castejsie. Chlap ked je zalubeny robi veci co by inak neurobil. Mm za mnou prve mesiace jazdil skoro kazdy den 45minut tam a dalsich 45spet, hoci nema volne vikendy .. kaslal na unavu a nedostatok spanku a ucet za benzin. Hladaj nieco lepsie. Taketo vztahy kde ty niekoho chces a on ti vecne unika. To je viac o tvojom chceni tvojej tuzbe mat vztah ako o tom chlapovi samotnom. Nabuduce Skus ten prvy mesiac nemat sex ale sa spoznavat. On by mal byt zalubeny este nez sa spoznate fyzicky , malo by mu to byt vidno na ociach a mal by robit veci ktore su toho dokazom. Chciet byt s tebou., a nie ze nemame vztah Lebo som sa popalil bla bla . Sklamanie z inych vztahou mu poznacili srdce ? Ale penis nema problem ? Ty si prenho len kamoska s vyhodami . A ty chces nieco ine tak to musis hladat inde.

sense
12. sep 2021

Ak chces skutocny vztah, nezliepaj nic a zabudni ma neho.... ak ti vyhovuje kamarat s vyhodami tak potom dufaj sle tu temu vztah viac nerozoberaj

poopsie
12. sep 2021

Ak ti ušiel vlak, tak ti tikajú bio hodiny... Lebo keby si mala 16 bolo by to normálne.. Ale ak máš 35.... Už naozaj meškáš a tlačíš na neho.... My sme sa s manželom zasnubili po troch mesiacoch.... Vedeli sme čo chceme a išli sme si za tým... On zrejme nemá žiadne veľké plány a jeho život mu vyhovuje

zooeynka
12. sep 2021

Ved on sa chova uplne ucebnicovo a je jasne o co mu ide, chce ta na sex kym nestretne tu pravu, do ktorej sa zamiluje. Potom ta odkopne natrvalo. Zatial si na sex dobra, o vztah s tebou nema zaujem. Nic ine za tym nehladaj, nic ine tam totiz nie je.
@yesterday

mabenn
12. sep 2021

@yesterday zalubeny chlap nepozna ze je unaveny a ma toho vela v praci...

dadulamamula
12. sep 2021

@yesterday to mu veríš? Vidíte sa raz za 2 týždne.. Vieš čo chce? Len sex, o nič iné mu nejde, daj mu najavo, že ty o taký vzťah nemáš záujem a nebuď naivná, využíva ťa. A co ak má ešte ďalšiu takú kamošku na sex? Ani to nevieš.. Skúša, nechce vzťah, tak utekaj a ak ti to vyhovuje ostaň, ale ponizis len tak sa mu seba.✌🏽

brita7777
12. sep 2021

Nechce vztah, ty vztah chces. Ano, stracas cas.

lindusss2016
12. sep 2021

@oktoberka no ale bez sexu ste boli fakt len kamosi 🤷‍♀️

asia83
12. sep 2021

@yesterday Ste zaľúbená. Vtedy nevidíte veci ohľadom toho vzťahu, muža reálne. Ten muž o vás má záujem IBA ako o sexuálnu partnerku. Keby vás ľúbil, nenechal by vás “slobodnú”.

oktoberka
12. sep 2021

@lindusss2016 ozaj?
Pozri,nie každý s každým hneď spí.
Po mesiaci môže byť tak začínajúca zaľúbenost.
Láska a vzťah,chodenie# hneď sex.
Kde je definícia,že sexom ste viac?či naopak,bez sexu menej?
Potom rôzne jednorazovky,užívanie si znamená začiatok vždy nového vzťahu?
No,ale ok. Akceptujem rôzne pohľady na túto tému. Hoci súhlasiť s nimi nemusím.

lucka_ke
12. sep 2021

stačí mu sex, ktorý s tebou má
o iné nestojí, hľadaj inde

anonym0001
12. sep 2021

@yesterday nechce vztah, chce len sex. Ved ti to narovinu povedal. Ukoncit ihned a nepozerat spat. Strata casu. Hladaj perspektivneho partnera.

bosorka2302
12. sep 2021

sestra mala nieco podobne, ani po 6 rokoch vztah nechcel, snazil sa ked to sestra parkrat ukoncila, a nakoniec ju z nicho nic odkopol blokol vsade a dovi dopo. Bez vysvetlenia. Ono mozno mu vztahy krachovali kvoli nemu ak raz clovek je nauceny klamat vacsinou klame vzdy.

panda21
12. sep 2021

Pri tebe je ranený, vzťah nechce lebo bývalé ho sklamali atď atď, poznáme.. A nájde sa jedna, ktorá ho dá do kolien, zabudne na všetky bývalé, na strach, na minulosť a klakne pred ňu po mesiaci (prehanam, význam chápeme). Zamilovaný človek má v riti únavu, bývalé nevery, byvalky, sklamania.. Veď keď človek ma niekoho rád, tak mu to pripadne sklamanie za to stojí. Bez risku nie je zisk 🤞

marcellka32
12. sep 2021

Ak chlap povie, že má toho veľa v práci alebo je unavený- kontrolka svieti ako Mochovce, nechce vzťah, len občasný sex

miadi
12. sep 2021

Pytas sa ci ti unika vlak a stojis na elektrickovej zastavke. Nie vsetko co mà kolajnice je pre vlak. Ten vztah je len v tvojej hlave.Hoci stebou skoci aj do kina ci na veceru, len ta tym metie. Davas tomu vacsi vyznam nez to mà .

yesterday
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
yesterday
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz