ahojte dievcata,chcem sa opytat,ci niektora z vas urobila vo vztahu prvy krok (bozk),alebo ste cakali na prvy krok od partnera a ako to dopadlo? poradte mi ako na to,nikdy som to nerobila,ale uz ma slak triafa🤭
Ja som bola prva co dala pusu😁 a sme uz manzelia. nejako sa nad tymi pravidlami spolocnosti netreba zamyslat a robit ako to citi clovek ;) iba ty vies v konkretnej situacii vyhodnotit co robit.
Zatial mi tak vychadza vsetko ;)
Ved daj bozk ako prva. Bud sa potom chyti, alebo nema zaujem, alebo je naozaj nepouzitelny.
Urobila a nie raz, lebo som netrpezliva :D. Inak nemas co stratit, bud to klapne a bude dobre, alebo nie a usetris si cas.
dakujem dievcata za nazor✌️😃👌 viete mi napisat co vas k tomu viedlo,urobit ten prvy krok? mam namysli nejake naznaky od partnera...boli ste si iste ze sa mu pacite,ci ste isli ,,vabank,,?
@moira22 nie, nikdy som neurobila prvý krok, mala by som pocit, že sa vnucujem a partner by pre mňa nebol dostatočne "mužný", ak by som ten prvý krok urobila, čiže ani atraktívny
lutujem, ze som v jednom pripade nespravila prvy krok
@moira22 ahoj.. aj ja som urobila prvý krok, aj som mu prvá napísala , von ma pozval síce on ale prvú pusu som mu dala ja😀a dala som mu ju preto lebo som to tak cítila že je už čas a nejako to išlo samo😀🤷♀️a samozrejme že boli pred tým náznaky aj sme si písali o všeličom takže som vedela že určite nebudem odmietnutá... a bolo to inak jedno z najlepších rozhodnuti v mojom živote 😊
neviem si predstaviť urobiť prvý krok ale asi záleží od situácie aký je chlap. Ja by som sa asi bála trapasu ale je to len môj vnútorný pocit a možno aj predsudok v takých veciach ako prvá pusa, pozvanie na prvé rande, žiadosť o ruku... mal by to urobiť chlap