Urobili ste niekedy prvý krok?

kajusiiik
14. mar 2023

Ahojte, veľmi by ma zaujímala vaša skúsenosť žienky, či ste urobili prvý krok a vyznali mužovi city ? 🙂 Ak áno ako to dopadlo, podaril sa vzťah alebo by ste to už nikdy nezopakovali?

divokykonik
14. mar 2023

Ak sa to tak ráta, tak ja som dala manželovi pusu ako prvá. Len tak sme sa prechádzali, zrazu som ho len chytila za ruku a pobozkala 😀. A keďže je to môj manžel, tak to dopadlo dobre.

kajusiiik
autor
14. mar 2023

A ešte by ma zaujímal aj názor mužov. ako to vnímajú oni

kira61
14. mar 2023

Spravila som prvý krok aj posledný 😅 niektorí chlapi jednoducho asi nevedia spraviť prvé kroky aj keď sa im žena páči.. 🤷🏻‍♀️ (vydržalo nám to 4r)

kallanchoe
14. mar 2023

Jediný krát som spravila prvý krok ...ak sa za vyznanie citov považuje aj bozk....prvý krát v živote som sa neudržala,debatili sme,debatili.... a vrhla som sa na muža 😂🤦......sme spolu vyše 15 rokov....máme dve deti....takže to vyšlo....keď sa nad tým zamýšľam teraz,podľa mňa on by prvý krok nikdy nespravil,keďže som vtedy bola zadaná z jeho už ex najlepším kamarátom....no stáva sa...láske nerozkazes...asi to bolo jedno z tých mojich pár lepších rozhodnutí v živote 🤔😂...predtým by ma nikdy nenapadlo,,dvoriť",alebo vyznať sa z citov alebo proste urobiť hocijaky prvý krok...proste nikdy...toto bolo jediný krát 😉

pralinka25
14. mar 2023

ja nie. nikdy. mozno za to nikdy nikto nestal. neviem. ale ani mi to nechyba. nie som ten typ.

wig
14. mar 2023

Nevidím v tom vôbec problém, ak by žena vyjadrila city ako prvá. Aj mužom to príde milé. 😊

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
barborkabar
15. mar 2023

áno urobila som raz a neľutujem to, dnes nie je podľa mňa na tom nič divné, keď žena je tá, čo urobí ten prvý krok a osloví muža. Lebo v dnešnej dobe keby som mala čakať na nejakého chlapa kým ma osloví, tak by som sa nedočkala 😀

petedea
15. mar 2023

@kajusiiik Poviem ti to takto.
Ozajstny chlap nepotrebuje cakat na prvy krok od zeny.
Chlap necaka, proste si zoberie.

vroni
15. mar 2023

Ja som bola okolnostami donutena 🤣
Strašne sa mi pacil jeden host v hoteli a nakolko som ťažký introvert, stale som vydumavala rafinovany plan, ako ho oslovit. Na nic som neprisla, zato som chlapa uvidela v bare, ako sa tam cmuka s nejakou inou. Tak nic. Na druhy den ale prisiel za mnou na ranajkach, ze ci sa nepojdeme niekam prejst. A ja ze ci v trojke, aj s tou kockou z baru. Chlap zmenil farbu a zduchol. No, lenze ja som tam bola na sluzobke a ked som o hodinu podpisovala nejake podklady a mala konecne na nose okuliare, vplaval tam ten chlap z baru aj zo zenskou a ja som si zdesene uvedomila, ze to nie je ten "moj". Takze neostavalo ine ako sa prekonat a priznat sa, ze som bez okuliarov slepa ako krt a dvaja vysoki blondavi Nemci v jednom hoteli boli pre mna bez nich na nerozoznanie. Nastastie mal zmysel pre humor. Zostali sme spolu osem rokov.