Prosím o názor.
Narcissist vibes 🚨
"Silent treatment", vytrestanie ta tým ze ignoruje správy a tvoju potrebu cítiť vo vzťahu istotu, nieje v poriadku. Nespravila si nič zlé, on sa s tebou hra ako s jojom. Vyvolať hádku, vytrapit ťa, poignorovat a potom ťa nechá odprosit ho a ospravedlniť sa mu za to ako sa on zachoval.
Nebuď s človekom pri ktorom non stop kráčaš po skle, necítiš istotu vo vzťahu a cítiš sa emocne nonstop na hojdačke...
Nie, nič zlé si neurobila.
V normálnom zdravom partnerstve je REŠPEKT, ÚCTA a DOVERA. Pocity strachu z partnera, pocity viny, ktoré v tebe vyvolává, do neho nepatria. Takže okamžitý rozchod. Neboj sa toho. Ulavi sa ti nesmierne. Nemáš deti, nemáš dovod byť s takym mužom.
Celé zle. Zažila som niečo podobné, identické správanie. Rozchod bolo najlepšie čo som kedy mohla v tomto prípade urobiť. Také isté pocity viny vo mne vyvolával, nespávala som za to, musela som sa ospravedlniť za úplné banality. Čím skôr sa osloboď od tohto človeka, ver mi, viem o čom hovorím.
A co si sisi? Nic si neurobila, on je narcisticky debil. Blbe ze to nevidis, nenechaj sa priviazat k retazi.
Ano, vybrala si si vadny kus - nechcem sa viazat, ale chcem mat druheho pod kontrolou, ja som boh a budes skakat ako piskam … nestracaj cas. Co sa tyka vecera - nie, kazdy normalny clovek zapraje Pekny vecer a pohoda.
On s tebou nemá vážny vzťah ale od teba očakáva čo? Že budeš len sedieť doma a čakať na neho? A to s tými zlými skúsenosťami z predchádzajúcich vzťahov býva práve niečo takéto. Ďalšej babe bude rozpravat aj o zlej skúsenosti s tebou, lebo si mu povedala, že ideš ku kolegyni a bola si bohvie kde. To niesu zlé skúsenosti, ale len chorobná žiarlivost. Utekaj a nájdi si normálneho.
Manipulatovny magorko 😃 ved nemate vztah a ty sa mu mas klaňať? Och skúša co ti poviem, len aby ta dostal do kolien narcisticky blbeček
Autorka, nie, nie je to normálne. Ja mám pri svojom partnerovi pocit bezpečia a tak to aj má byť. Ty chodíš s narcistom - on sa správa nenormálne ale manipuláciou urobí ešte z teba tú zlú a ty sa mu budeš ospravedlňovať a on ti možno veľkodušne odpustí 🙄
A to s ním v podstate ani nechodíš. Prosím ťa, ak máš sebaúctu vykašli sa naňho.
Manipulator jak lusk 🚩 a k tomu “podla seba sudim teba”. Prestan sa stresovat, vymaz ho z telefonu aj zo zivota a bud rada, ze si s nim stratila len 11 mesiacov a nie niekolko rokov, pol domu, deti a posledny zvysok sebaucty.
Áno existujú takéto ,,jedince,, mala som tú česť chodiť s takým. Ignorácia, manipulácia, vydieranie, žiarlivosť. Kus mi to trvalo, 2 scény som nejak odpustila ale po 3. už pa paaaaaaa, zbohom
Áno, niečo zlé si urobila, a to, že s tým debilom ďalej komunikuješ. Ty nie si psík na reťazi tak sa tak prestaň správať.
Vymaž ho zo svojho života. Čo ťa s takým čaká?
choď si po veci. V živote nebudeš mať žiadnu prázdnotu, ale slobodu. Sa slobodne nadýchneš a ešte len začneš žiť. A bacha na takýchto debilov.
Buď rada, že to takto dopadlo.Nespravila si nič zle iba si si dovolila rozhodnúť bez neho.On má problém nie ty
Nič lepšie sa ti nemohlo stať že sa vyfarbil kým ste spolu krátko a bez záväzkov. Choď si po veci a večer buchni šampus. 👍
Prázdnota, ktorá nastane v tvojom živote po tom, ako sa zbavíš tohoto človeka, je pozitívna. Nič lepšie sa ti nemohlo stať. Príď si po veci so vztýčenou hlavou. Nech ti ani nenapadne tváriť sa, že máš pocit viny, alebo ľútosť z toho, ako to dopadlo. Zober veci a zbohom, zablokovať! Lebo mám také tušenie, že keď uvidí, že ťa nezdeptal, bude ťa chcieť späť. Aby ti neskôr mohol zasadiť nový úder pod pás.
Pozri niekedy chlap toto na začiatku robí... Ok sem tam ak to prejde. Ak nie je je to nevyzretymi človek a radšej ho nechať tak.
On sa s tebou ani rozist nechce, urobi teatro a dacti priestor zabojovat o neho. Je to narcisticka porucha osobnosti a radim ti, ako tu mnohe ine zeny, utekaj. Ani by som si po tie veci nesla. Max niekoho poslala. Pokial tam nemáš zlatu retiazku po babke, kaslat to. Prosto teraz ta chce iba vytrestat. Dat ti priestor uvedomit si, ze to ty si pochybila a robis veci cez. Uvedom si, ze s tebou manipuluje. Nic lepsie ako viac ho nevidiet sa ti nemoze stat. Nebuď hlúpa lebo potom budes plskat o mnoho viac ako teraz. Dostala si uzasnu prilezitost zísť z kratsej cesty bez dietata s manipulatorom...
Choď si po veci a buď rada,že si sa ho zbavila.
Aka prázdnota? Život pred ním bol prázdny? Život bez tichých výčitiek, citoveho vydierania a manipulacie? Len si spomeň...a s odvahou do toho! Pozri, kam ta dotlačil. Tu "neschopnu" ženu urobil z teba on.
Ísť po veci s niekým, najlepšie s nejakým mužom, kolegom. To až vtedy začne divadlo, ale nech.
Z toho popisu nemám pocit, že on "mal zlé predchádzajúce skúsenosti," ale skôr jeho predchádzajúce partnerky s ním...
Ale on sa s tebou nechce "rozísť" 😄😄 len hrá divadielko, aby si s plačom doliezla a on ťa mohol nabudúce ešte viac ovládať..preto aj tá urgencia nech si prídeš po veci čo najskôr. Manipulátor nič iné. Otvor si konečne oči
Nikdy neostaň vo vzťahu s chlapom len aby nejaký bol .Ako tu veľmi často čítame ,ženy tolerujú takmer všetko .Aj žena bez chlapa má hodnotu a určite väčšiu ako keď ostáva žena s debilom či v mŕtvom vzťahu a navonok hrajú funkčnosť vzťahu .Zlá spoločnosť je stokrát horšia ako samota .
Prídi si s úsmevom po veci a povedz mu ze sa ponahlas ze ti ich mohol aspon nachystat, lebo si ides s kamaratkou do cestovky vybavit last minute dovolenku. Lebo on caká ze prides s plačom, to by bola jeho výhra.
A inak gratulujem, zbavila si sa pekne smradlaveho hovna.
Chápem, že teraz sa ti to možno zda ako veľká prázdnota, nevieš si predstaviť život bez neho. Lebo ťa tak vydeptal, že si sama začala veriť tomu, že bez neho nedokážeš žiť. A bude robiť takéto scény. Myslíš, že sa chce rozlíšiť? Urobí divadielko, že “zabojuj o mňa” veľkoryso ti dá poslednú šancu - aj keď si nič zle neurobila a bude ťa mať namotanu a ešte bude chcieť aby si okolo neho chodila po špičkách, lebo ty si to predsa POSRALA a musíš žehliť. GRCAAAM. Toto je reálne porucha osobnosti. Dala by som 100€ na to, že tie jeho predošlé zlé skúsenosti vo vzťahoch boli úplne v pohode a normálne ženy, ktoré tieto jeho výstupy prekukli. A samozrejme narcisko to pochopil ako to pochopil. Na tom, že ideš spať ku kamarátke nie je nič zlé. Veď nemáte ani vážny vzťah, čo by na tom malo vadiť? Prosim ťa pre tvoje vlastne dobro ho pošli do zadku. On je vadný a nikdy sa nezmeni. Furt bude robiť scény, divadielka. Toto chceš mať v živote?
Najlepšie by bolo, keby si po tie veci ideš s niekým. Tá kamoška by nemohla? Pred ňou bude krotký a nedovolí si nič na teba skúšať .