ahojte , uz som tu pisala o nevere a potvrdila sa ale teraz sa snazim hladat odpoved v samej sebe... som naozaj ja ta zla ?
s mm sme si kupili domecek , prerábali ho a cca p 7 mesiacov zacal byt na hruby .. nadaval mi a ponizoval ma ... o nedlho som ho nacapala ako osahava kamosku ... zbalila som sa odisla a potom zase vratila ... v ,, zabudla a snazila sa fungovat normalne...prislo babo , malo sexu , muz sa odstahoval do inej izby lebo male bolo chore a bol tam rok ... zase zacali hadky , urazky ponizovanie ... doma mi nepomahal a omale sa nestaral... zase som to urovnala .. a teraz to zacalo opet ... ale to som ho uz podozrievala z nevery .. a potvrdilo sa ... zbalila som ho a vyhodila ho , dala na sud zrusit spolocny majetok a chcem poziadat o rozvod... na jednu stranu sa mi ulavilo lebo toto zivot nebol ... o d kedy zacal podnikat tak sa nestaral o nas ani financne , co sa tyka sexu stale a vo vsetkom som mu vyhovela a zanasal tie jeho nadavky na moju adresu ... stale ma obvinoval ze za vsetko mozem ja a na otazku za co mozem mi odpoved nikdy nedal... baby ako som rada ze je prec , zije u milenky a je tomu prave dnes tyzden , ale zaroven nechapem ... prečo ? prečo ja ? mam zmiesane pocity ale jedno viem urcite konecne mam klud a on zrejme nikdy nemal gule to ukoncit ...
on je debil.nie ty,ty sa neobviňuj,.
Neurobila si nič zle, len si sa rozhodla sama za seba a pre svojho synčeka....žiaden muž nestojí za podobne neznesitelnosti"" ... Každá sa obviňuje ale urobiť rozhodnutie aké si urobila ty dôkaze len máloktorá z nás... Ja som tiež dobrovoľne odišla od partnera ktorý pre mna vymyslel ideálnu budúcnosť. Nehovorím že to bolo tažké- vôbec nie, to až potom ten čas kedy si vytvoris "nový" život bude ale zákonite bude stať za to!!!! Prajem ti veľa síl, zdravia a štastia a samozrejme to iste aj pre tvojho synčeka !!!
Drž sa
nie, iba nemá gule
To nie je o guliach;) ale o tom, ako vníma sám seba- mám 35 a za sebou zopár dlhoročných "serióznych" vzťahov- a jeden typ muža ... Ak v nás nemajú to, čo im chyba (neviem to tu teraz presne opísať, ale takýchto mužov prezlečeného za dokonalých je mnoho) a vždy som odišla ja, dobrovoľne už som nemala síl hrať sa na milú a poslušnú vždy usmievajúcu sa femme fatale.... Ten posledný ma nazval "man eater"... Ale keď ja som akosi už dlhšiu dobu cítila že sa história opakuje. Tak som dostala panicky strach a jednoducho povedané zdrhla som.... Panický strach z toho, že budem znovu nešťastná a budem sa znovu pýtať kde som urobila chybu. Nuž, urobila si správne pretože si to tak cítila a ja verím že budeš šťastná🙂. ( gule majú všetci muži;)))!)
Urobila si aj zle, ale aj dobre!!!! Zbavila si sa toho chlapa!!!! A to je dolezite ;)
Urobila si zle v tom, že po tom čo si ho načapala oblapávať kamošku si s ním otehotnela. Vtedy ti mala bliknúť červená kontrolka a mala by si pokoj. 😒
@essinna
cely zivot (podla tvojho opisu) zil pre seba.
cakala si nieco ine, ze urobi?
ved najlepsia obrana je utok.
ked obvini on teba, nedava si priestor na pocit, ze zlyhal on. ved za vsetko mozes ty. bremeno presunute na toho druhého a este sa da o tom aj tolko citlivo a ublizene rozpravat, ze by mohol napisat knihu, ako pri tebe trpel.
preco ty?
lebo si nevnimala varovne signaly a pokracovala v tom vztahu a este upevnovala puta.
to bola tvoja chyba.
ale no a co? uz ju nezmenis. stalo sa. prinajmensom si sa poucila (ak si sa poucila).
narobit si tie chyby aj tak musela, lebo hoci mozno teraz vies presne identifikovat ten okamih, kedy si mala povedat dovi-dopo, vtedy to neslo. lebo vtedy si este nevedela, co vies teraz. a teda by si sa cely zivot zase pre zmenu zhryzala otázkou: co ak to bola chyba? co ak som mala dat sancu?
tak ako sa teraz zaoberas otázkou: preco ja?
takze? mas to jedno.
neries. zi dalej. bohvie kolko ti ostava. o tyzden ta na chodniku zrazi auto, ani si neuzijes pokoja. pusti z hlavy zle polozene otazky.
zle polozena otazka ma tu chybu, ze stravis hodne casu hladanim odpovede, a ked ju konecne krvopotne najdes, zistis, ze ti ta odpoved je na dve veci. lebo nema pre teba ziaden zasadny vyznam.
namiesto "preco ja" si skus presne definovat, co sa skutocne pali.
"preco ja?" je lutostiva otazka. otazka ukrivdenej obete. teda zle polozena otazka.
@maria1989
@moonlight1210
@mysicka36
@pribinak
@pribinak
@francuzka1
@regina22
@tanapeta
@marietuska
@timea7 babiky velmi pekne vam dakujem , ani si neviete predstavit ako velmi mi tieto slova pomohli a dakujem bohu ze som ho konecne odhalila a mohla to ukoncit . verim ze mi bude lepsie... nestaral sa o mna a ani o babo a ani v posteli nebol dobry ... ked sa tak nad tym zamyslam ja som z nim fakt bola len zo strachu zo samoty , ale radsej zit sama ako s debilom ... pomalicky sa vracia stara essinna , ktora zo sebou nenechavala cvicit . baby ste zlate dakujem vam , som zvedava ako to vsetko dopadne , uz nech je to za mnou a nech uz mam fakt totalny klud.
@essinna je mi ľúto, že sa obviňuješ, a ak si urobila niekde chybu, tak jedine tú, že si si vybrala za partnera tohto muža. Pri tomto type môžeš zrejme robiť čokolvek, skončí to rovnako a rovnako bude vždy obviňovať teba. Viem, že to nie je ľahké hodiť len ta za hlavu, preber si to v duchu ešte raz, vyplač sa, ak ti to pomôže, šmar niečo o stenu, ak sa ti tým uľaví, ale daj si na to maximálne pár dní, potom sa už pozeraj len dopredu. Rozchod s tvojím mužom, nie je koniec, ale začiatok. Začiatok tvojho nového života. Už teraz píšeš, že máš kľud, úplne ťa chápem. Aj keď ti určíte bude niekedy smutno, zariadiš si život po svojom, nájdeš v sebe netušené možnosti a dostala si od svojho manžela dar - možnosť spoznať niekoho kvalitnejšieho ako bol on. Veľmi ti to želám. 🙂