Písala som si intenzívne s jedným chlapom na zoznamke. Stretli sme sa a všetko bolo podľa mňa super, rozprávali sme sa x hodín v kuse, strašne sa mi zdal byť sympatický a pri rozlúčke bola aj pusa, z ktorej som skoro odpadla. Čakala som, že mi hneď napíše, alebo, že sa hneď ozve keď príde domov, napíše mi nejaký dojem...Napísal mi o pár hodín dobrú noc a nič viac.
Druhý deň som videla, že mi moc nepísal. Predlžoval tie intervaly a bolo to také "suché", tak som sa ho na rovinu opýtala čo a ako, či sa so mnou ešte chce stretnúť, alebo pas. Napísal, mi, že áno jasné... Celý týždeň sme si už písali málo a keď nastal deň D, tak som sa strašne tešila. Bol u mňa, nebol sex, iba bozkávanie a tak lebo som mala akurát svoje dni (vedel o tom)
Ráno hneď išiel preč, rozlúčili sme sa celý deň mi nenapísal. Ani dobrú noc a ani na druhý deň nič 🤔 Ja som stále rozmýšľala a pozerala na telefón ako krava... Už som to nevydržala a na obed som mu napísala či sa niečo stalo. On mi hneď odpísal, že nie prečo? Tak mu píšem, že lebo sa mi neozval a on, že však ani ja jemu.
Napísala som mu, že sa mi zdá, že ma chcel ghostnúť, alebo si ma necháva ako zadné dvierka a , že ma až tak moc nechce. Že som sklamaná z toho, že sa neozval a ja nechcem byť sklamaná...
On mi napísal, že sa mám ukľudniť a že ak mu budem robiť takéto scény tak to mám radšej uťať hneď 🤔
Na to som mu napísala, že som kľudná, ale ja čakám od chlapa, že bude iniciatívny a on evidentne čaká, že bude iniciatívna žena a ja taká nie som. Že teda asi hľadáme každý niečo iné a je to v poriadku.
A na to mi už nenapísal nič 😂 Strašne ma to serie a rozmýšľam či som urobila chybu, či som mala počkať, alebo som urobila dobre... Normálne neviem či je chyba vo mne a moc som tlačila a či som náhodou neodplašila super chlapa 🤔
Mne sa až taký super nezda ….
No, asi to nebol až taký super chlap..alebo len z teba nebol paf...niekedy je možno aj fajn "zatlacit, aspoň sa ušetrí zbytočne premrhany čas...Ak by mal záujem, predsa takáto poznámka by ho nerozhodila na tolko, aby tak rychlo stratil zaujem
Ano spravas sa ako nezrela zena,taketo vnucovanie sa,vycitky su trapne a hrozne nezrele.Takze uz tymto si si to pokaslala.Ale po tejto vete by som ho definitivne vymazala z hlavy - On mi napísal, že sa mám ukľudniť a že ak mu budem robiť takéto scény tak to mám radšej uťať hneď 🤔
Ty si chybu nespravila. Len on nemá záujem a preto ta hulvatska reakcia...
A asi mu šlo o sex a keď u teba nepochodil išiel o dum dal....
@majada35 ono v podstate som ho aj chcela "vyselektovať". Nechcela som čakať/hrať hru mesiace a až potom by sa ukázal a bola by som ešte viac sklamaná... no aj tak ma to štve teraz
@pininka1 bývalý mi tiež stále písal, ani som sa nestihla spamätať a už sme boli zas spolu. Ten kontakt bol od začiatku dosť intenzívny, že by mi nenapadlo googlilť "prečo mi neodpisuje"
Sama si očakávala od neho inú reakciu - iný záujem...predsa, keby ti ten záujem ukázal, nepotrebovala by si ho tlačiť...ale videla si, že to tam žiaľ, nie je. Takže, v konečnom dôsledku si až takú chybu neurobila...aj bez nej by to vyústilo rovnako.
Ahoj, zrejme hlada iny typ zeny, za to nemozes. Ked sa chlap po stretku neozyva, je to jasne. Skor by som nabuduce skludnila tempo, lebo na svete je vela chlapov, ktori si chcu len vrznut bez zbytocnych slov, ocakavani alebo nebodaj vycitiek.
Parádna stíhačka z Teba ... sa mu ani nedivím, že sa Ti vyhýba ... chlap, ktorý má o ženu záujem ju dobýja ... za mňa si bola lacná korisť pre neho ... proste viac nemá záujem.
Vyplasila, udusila si ho podľa mňa.
Stíhačka.
Véd pracuje a ma aj svoje koníčky a zivot nie?
Podľa mňa si bola dost tvrdá drsná, trosku vtierava?
Prepáč, tak to vnimam
Neurobila si nič zle. Asi sa mu veľmi nepáčis. Nevadí, príde niekto lepší. 🙂
No ano urobila si chybu. Chlapi neznasaju tlaky. Nechaj to uz tak, mozno sa este ozve, ale skor nie. Ked mu budes opat pisat sa neozve urcite
Neviem, nejak divne sa choval. Asi by som to tiež stopla. Mám taký pocit, ako by mal rozrobených viacero báb naraz... 🤷.
@dzulli1980
@mareka49 prečo si myslíte, že som stíhačka a ľahká korisť?
@mareka49 a predtym nez spolu na rande boli ta nemal konicky a svoj zivot ze mal cas si s nou vypisovat intenzivne 24/7?? ona riesi tu zmenu jeho po stretnuti cize ty prepac ale to co je za logiku... @dzulli1980 v com lahka korist??? ze sa s nim po intenzivnom pisani na zoznamke stretla jak normalny clovek a zastala sa samej seba ze sa rovno spytala ci sa este chce stretnut ked zrazu spravanie obratil o 180 stupnov??.. jak toto je lahka korist co pozna svoju hodnotu a hodnotu casu svojho tak neviem co vam beha po tych rozumoch..... a pre zakladatelku temy asi tolko poviem ze si urobila dobre tu ked pouzivas asertivitu a chces poznat svoju poziciu lebo mas pravo na to, tak ta jak stihacku beru to preto ony nevedia ani co to je. Preco by si ticho mala byt ked sa jeho spravanie zmenilo ocividne vyrazne ze ti zacal menej pisat??? toto su konickarky tu co ti ptm v inej teme napisu ze ver svojej intuicii 🤣🤣 ty si verila a dobre si spravila.... aj ked na to aby si videla ze zacal menej pisat ani intuiciu nepotrebujes a henta dobre napisala ze chlap dobyja zenu no lenze on to nerobil a este sa na teba tak rychlo vysr.... miesto toho aby ta uistil ze sa nic nedeje a mozno vysvetlil ze ma trz toho viac... no to nerobi chlap co ma o zenu zajem
Lebo sa mu vtieraš, lebo sa furt pripomínaš, lebo mu vyčítaš, že Ti nepíše, že sa nezaujíma ... jednoducho Ťa nechce ... začni si vážiť samu seba, prestaň robiť nátlak len preto, že Ty ho chceš ... keď má muž o ženu záujem, urobí aj nemožné, aby ju získal ... tento záujem očividne nemá, neponižuj sa.
oni, ti chlapi na zoznamkach maju rozrobenych niekolko zien pararelne, takze az taka strata to pre teba nebola. Neboj, pride niekto kto bude mat zaujem o teba.
@jan510 aj mme sa zdá, že keď nepíše mne tak píše inej a keď nie je vonku so mnou tak je s inou čiže mu nechýbam. Ja som taká, že keď mám " objekt záujmu" tak si píšem iba s ním a preto možno vyzerám ako vtierka, alebo zúfalá. Zatiaľ čo ja "čakám doma" tak on je "vonku s inou"... Teda mala som taký pocit. Pre mňa je lepšie povedať narovinu ako naťahovať... nechcem čakať ako krava a zatiaľ mi unikne niekto, kto bude mať naozaj záujem
@listy456 ďakujem 🙏
@listy456 áno, ale možno by sa dôvod tej zmeny v správaní dozvedela neskor.
Takto ho odplasila skôr, než sa mohli stretnutia zintenzívniť.
Áno, je možné, že ma rozpisanych viac bab ale to na zoznamke nie je nič výnimočné.
Jaj, tak píšeš, že si spokojná ze si ho takto vyselektovala.
Potrebuješ naše uistenie?
Je to tvoj spôsob hľadania partnera a keď ti to tak vyhovuje, rob to tak.
Môj názor je vyššie stale
kasli na neho, pride este kopec muzov, pre ktorych budes priorita. Ja som zazila nieco podobne , roky sa motala s niekym pre koho som bola len jedna z moznosti a az ked som ho sekla tak som zistila, ze mam pravo byt s niekym kto si ma vazi a som pre neho cely svet. Jeden debilko este netvori vesmir
Moj manzel nikdy nebol na pisanie, preferoval bud telefonat alebo osobny kontakt. Ani by ma nenapadlo mu po druhom rande toto pisat a to ja radsej pisem ako volam napr. Kamoska minule dopadla tak ako ty, len ona to riesila uz po prvom stretnuti, ze jej nepise tak ako si ona predstavuje, a po druhom rande to zaklincovala podobnymi spravami. Stiahol sa o ona mu este aj vynadala🙈 ja by som sa jej tiez zlakla.
Nuz, mozno nemas co ľutovať, uz ci si to prehnala ty alebo on ma viac takych nadejnych rozrobenych kamosiek, bud rada, ze to neklaplo hned v úvode 🙂
Záujem o co milá autorka.
O vzťah?
Véd to píšu všetci, aj tí čo si chcú len..
Prepáč, som skeptik.
Mozno si spravila dobre, odpovedal sucho, ale odpovedal.
Čiže nechce ta na vzťah, ale nechal si ta otvorenú na ten sex, čo ešte nebol.
Zas prepáč, ak som hnusná.
@20erika07 pozdravujem kamošku, viem ako sa cíti teraz 🙈
@mareka49 a kebyže sa s ním vyspím tak by to išlo už úplne do ľadu a ja by som sa cítila ešte horšie
To už musíš vedieť ty co hľadáš na zoznamke a co očakávas.
Mozno ti tvoja menštruácia urobila službu.
Ó jeden (možno?) jednorazový sex menej..
Ci ta to teší, si odpovedz sama.
Na sex sa ešte ozve možno, na vzťah to tu nevidim
A on ti začal po tom stretnutí písať menej ako predtým a to sa ti nepáčilo ? Alebo písal rovnako ako dovtedy a ty si čakala viac ?
Prečítaj si knihu"Prečo milujú muži potvory". Tam nájdeš odpoveď kde si robila chyby.
@klip0 práveže mi písal o dosť menej a potom už vôbec
Aj mňa by štvalo keby nepísal, ale zasa určite by som to až tak prudko neriešila. Bolo to ešte v úplných začiatkoch, zjavne preňho. Ale keď si mala.pocit ze je to písanie už také nijaké po tom stretku, tak je dobre ze to takto dopadlo. Ja som po prvom stretku s mojim budúcim mužom minula kredit za dva dni na sms s nim a on mi ho potom dobil, a to sme sa poznali týždeň.